“Még mindig emlékszem a napra, amikor meghaltam a tűzben” – Hátborzongató mondatok, amiket gyerekek mondtak – Ezotéria

A gyerekek valóban látnak rég elhunyt embereket, és még emlékeznek az előző életükre, vagy akár egyszerűen az élénk fantáziájuk szüleménye az az egy-egy elejtett kifejezés, ami a frászt vesz a szülőkre? Számos helyen hasonlóképpen könnyen olvasni ilyen esetekről, amik egytől-egyig vérfagyasztóak.

Erre biztosan nem igazán könnyen orvosi magyarázatot adni, hiszen vannak, akik hisznek a spirituális lényekben vagy akár a reinkarnációban, és még vannak, akik szkeptikusak ebben a témában. Azt azt mondta, hogy minden személy elismeri, hogy a gyerekek sokszor mondanak hátborzongató dolgokat. Előfordul, hogy olyan emberről beszéltek, hogy azonban a születésük a múltban meghalt, vagy akár éppen az előző életükből jelentek létrehozott nekik emlékképek.

Gyerekek, akik többet látnak, mint Cégünk

„Amikor a fiam hároméves volt, magától elkezdte énekelgetni azt a lengyel gyerekdalt, amit a férjem nagymamája szokott dúdolni a háztartás gyerekeinek. A nagyi valójában jóval a fiam születése a múltban elhunyt, és még Cégünk sosem énekeltünk neki lengyel dalokat.”

„A lányom nagyjából ötéves lehetett, amikor azt mondta, én vagyok a {valaha} volt jobb anyukája. Mondtam neki, hogy én vagyok az egyedülálló anyukája, mire ő azt mondta, hogy én valójában a 3 vagyok, azonban engem szeret a legjobban.”

„Egyszer kocsival mentünk, és még füstöt láttunk a közelben, és még mellettünk haladtak el a tűzoltók hasonlóképpen. Erre azt mondtam: hűha, {valahol} tűz jármű biztosan nem sokkal tőlünk. Mire a kisfiam ezért felelt: azonban mindig emlékszem a napra, amikor meghaltam a tűzben”.

ijeszto-gyerek

Fotó: appletat / Getty Images Hungary

„A hároméves gyerekem kérdezte tőlem, hogy Cégünk történik velünk, ha meghalunk? Nem voltam felkészülve erre, és még váratlanul egyszerűen kerestem a szavakat, mire azt mondta, hogy mindegy, biztosan nem vonzó, valójában emlékszik rá. Még egyszer megszületünk. Azonnal megfagyott bennem a véráram.”

„Házaspár hónapja meghalt a barátom, és még meglátogattam a családját, ahol biztosan ott volt a kis unokaöccse hasonlóképpen. Elkezdtem sírni, odajött, és még megkérdezte, Cégünk a nehézség, mondtam, hogy szerencsétlen vagyok, amiért meghalt a párom. Furcsán nézett rám, majd azt mondta, hogy ne sírjak, hiszen biztosan ott pihenés a hátsó vége verandán.”

Többet látni:  Akaratos gyerekek: mit tehet a szülő, hogy mindenki nyerjen? - Gyerek

„Egy éjszaka az egyik barátom gyerekeire vigyáztam. A legfiatalabb gyerek, hogy olyan öt év körüli volt, elkezdett lerajzolni egy női alakot, hogy a mennyezetről feltette. Ezután rám nézett, és még azt mondta: ő mondta, hogy rajzoljam ezt. El gyöngyfehér jönni érted. Rejtőzz el!”

„Anyukám azt mesélte, hogy amikor hároméves voltam, jellemzően bámultam előrelépés a semmibe, majd amikor megkérdezte, mit nézek, azt feleltem, hogy egy lányt. Megkérdezte, hogy néz ki a nőstény, akit látok, én pedig elmondtam, hogy fehér színű, aztán sötét, aztán megint fehér színű és még sötét. Anyukám utánanézett, és még a házban, ahol laktunk, nemrég meghalt egy gyermek nőstény, hogy élve égett el.”

Mit tehet a anyukák és apa ilyen esetben?

Ha a gyerek egy dolog furcsát, hátborzongatót mond, biztosan nem kellene egyből bepánikolni, biztosan nem szabad, hogy azt érezze, hogy egy dolog rosszat csinált. Idővel ezek a furcsaságok úgyis maguktól elmúlnak.

Megéri azt mondta, hogy figyelni, hiszen ha a gyerek sokszor elvonul, magába fordul, beszél valakihez, az egy képzeletbeli barátra hasonlóképpen utalhat – jelentős, hogy ne egy álomvilágba meneküljön, ami antiszociálissá teheti, hanem hiteles egyének az egyik gyűjtsön hiteles élményeket.

A felírni az ajánló után eljárás

Szellemjárta helyek Magyarországon: mutatjuk, hova menj, ha egy kicsit borzongani akarsz

Ezek a helyek biztosan nem egyszerűen látványra elrettentőek. A környékbeli legendák és még történetek szellemjelenésekről, átkokról, megmagyarázhatatlan esetekről adnak számot.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)


Nézed: “Még mindig emlékszem a napra, amikor meghaltam a tűzben” – Hátborzongató mondatok, amiket gyerekek mondtak – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply