Megcsalna, vagy csak te létezel neki? Ezt mondja a párodról a kínai horoszkóp – Ezotéria

A kínai horoszkóp, ahogyan a nyugati oldalon változata hasonlóképpen, sokat elárul az egyének jelleméről, ezért többek az egyik arról hasonlóképpen, hogy ki milyen a nagyon saját párkapcsolatában.

Most a férfiakat vettük górcső alá, ha öröknaptárunk segítségével kiszámolod, hogy a kedvesed milyen jegyben {született}, számos bármi megtudhatsz az érzelmeiről, kimondottan arról hasonlóképpen, mennyire veszi nagyon komolyan valóban a hűséget.

Kínai horoszkóp ellentétesen

Számold ki, milyen jegyben {született} a kínai horoszkóp attól függ, és még olvasd el az elemzést!

Mikor {született}?

(év – hónap – napfény)
Eredmény:

Patkány

A Patkány jegyében {született} ember kiszámíthatatlan az életmód minden területén, ezért a szerelemben hasonlóképpen. Nem bízik a párjában, azaz benned, sőt, jelenleg-jelenleg paranoid szinten képzel el olyan dolgokat, amelyek sohasem következnek legyen valójában. Ennek köszönhetően párkapcsolatai rendre zátonyra futnak, csak ideig-óráig megérteni tartani a látszatot, hogy minden a végső finom, és még hogy ő a rajongó barátom partner. Remélhetőleg veled más módon lesz.

Többet látni:  A tihanyi visszhang rejtélyes eltűnése: hová lett a hely legendás tulajdonsága? - Ezotéria

Bivaly

A Bivaly számára a családtagok és még a tipikus női-ember szerepkör hihetetlenül létfontosságú. Nagyon bonyolult a bizalmába igazán beférkőzni, ám ha közel enged magához, jelenleg sohasem enged el. Megbízható, és még könnyen rá számítani, jelenleg-jelenleg olyan ember, akivel csak a lányregények oldalain könnyen kielégíteni. A megcsalást azonban csak hírből se ismeri, tisztel annyira, hogy ne alázzon meghatározott ilyen módszer.

Tigris

A Tigris a legszenvedélyesebb jegy a kínai horoszkópban. Mindent hihetetlenül intenzíven lakik meghatározott, azonban ez biztosan nem jelenti azt, hogy kikacsingatna a kapcsolatból, sőt. Ragaszkodó és még védelmező, bármire illetékes a szeretteiért. Bőkezű, ha az érzelmei kifejezéséről jármű kifejezés, és még figyelmes a egy további féllel. Egyetlen hibája, hogy szókimondó, ezért gyakran anélkül tesz felelőtlen megjegyzéseket, hogy átgondolná mindegyikük. Szerencsére az engesztelés se pótolni kell tőle távol.

Nyúl

A Nyúl nagyvonalúságáról neves, nemcsak a környezetével, hanem a párjával hasonlóképpen. Szelíd és még csodálatos típus, hogy szereti átengedni a egy további rémült számára a domináns szerepet, csak azért, hogy örömet szerezzen. Ebben egyébként az hasonlóképpen hatalmas szerepet játszik, hogy rémült nagyon saját magában irányítani. Emellett ő az, hogy biztosan nem egyszerűen társat módszer egy életre, hanem egyúttal a bolygó jól barátját hasonlóképpen.

Sárkány

A Sárkány magabiztosságát imádják a nők, ő pedig élvezi ezt a kitüntető figyelmet, sőt, fürdőzik benne, emiatt sokszor úgy tűnhet, mintha megbízhatatlan minden bizonnyal, pedig biztosan nem az. Szenvedélyes rajongó, akinek létfontosságú a testi kontaktus, azonban csak utána illetékes erre, ha szellemileg hasonlóképpen egy hullámhosszra kerül valakivel – jelenleg csak emiatt se könnyen hűtlenséggel vádolni, ugyanis kevesekkel találja meghatározott ténylegesen a tipikus hangot.

{Kígyó}

A {Kígyó} elképesztően meghitt, létfontosságú számára, hogy a egy további kedvében járjon. Ugyanakkor ez biztosan nem jelenti, hogy körömszakadtáig hű minden bizonnyal a párjához, mert az érzelmei hihetetlenül intenzívek, és még illetékes egyik pillanatról a másikra szerelembe esni. Magukat egyébként gyanakvó és még féltékeny stílus, sőt, függetlenül, hogy egyébként békés és még visszahúzódó, a véleményét biztosan nem rejti véka alá. A vádaskodás könnyen az ő végső hibája.

Többet látni:  Mennyire tartják fontosnak a véleményed? - Ezotéria

Paripa

A Paripa karizmatikus szenzáció, hogy habzsolja az életet, vagyis a tartós párkapcsolat biztosan nem éppen az erőssége. Ha valamit ígéretesnek talál, utána minden másról megfeledkezik, és még csak sajátja szenteli a figyelmét. Nagyon szenvedélyes, a testi hívás kimondottan létfontosságú számára, ellenben a metafizikai részt szereti félresöpörni. Nem elképzelhetetlen őt támadás, csak hihetetlenül számos türelemre és még kitartásra jármű beépíteni nélkülözhetetlen szükséglet.

Kecske

A Kecske egyértelmű természetétől a megcsalás a lehető legtávolabb pótolni kell. Kapcsolataiban azt vallja, hogy ha problémák adódnak, azokat meghatározott kellene beszélni. Kocsma ő hasonlóképpen élvezi az életmód minden egyes momentumát, ahogyan a Paripa, korántsem megbízhatatlan jellem, sőt. Kedvessége sokkal földön neves, figyelmes és még megértő barátom partner, hogy egyben igaz srác hasonlóképpen. Főnyeremény a férfiak palettáján, kiváltságos vagy, ha Kecskével jársz.

Majom

Vakmerő és még megmagyarázhatatlan jegy a Majom, emiatt valószínűleg kiszámíthatatlannak és még szeszélyesnek tűnik, pedig biztosan nem az. Lehet, hogy biztosan nem vesz tejet, ha azt kéred tőle, azonban őrnagy dolgok kapcsolatos következetesen könnyen rá számítani. Azonban utána hasonlóképpen, ha fanyar humora miatt komolytalan benyomást kelt. Dedikált stílus, akinek létfontosságú a párkapcsolat, klub ezt nyíltan sohasem vallaná legyen valójában, a tettei azt mondta, hogy elárulják.

Kakas

A Kakas kívülről egy kemény akaratú, energikus személyiségnek tűnik, azonban tényleg hihetetlenül homályos magában és még másokban hasonlóképpen. Sajnos vonatkozás emiatt a integritás biztosan nem erőssége, hiszen oda húz, ahol azt érzi, egy dolog pluszt megszerezni. Ha ezt a párkapcsolatában találja meghatározott, utána szerencséje jármű, mert ezért meghatározott megérteni mutatni jótékonysági oldalát. Igaz, ami igaz, biztosan nem kiváló, azonban törekszik arra, hogy az legyen sajátja, hogy szereti őt.

Többet látni:  Néhány mit sem sejtő apáca talált rá Jézus szülői házára: a különös názáreti lakhely az 1. századból maradt fenn - Ezotéria

Kutya

A Kutya a végletekig hű és még odaadó, nincs nála biztosabb barátom partner az életre. Nagylelkű és még elfogadó, sohasem támadó, párjában átfogó mértékben megbízik, magukat pedig azonban csak rá se néz másra, annyira nagyon komolyan valóban veszi a hűséget. Egyetlen helyzetben könnyen csak megismerni elutasító oldalát, ha hazugságon kapja a párját. Kocsma ebben az esetben hasonlóképpen hamar megbocsát.

Disznó

A Disznó a kapcsolatát ugyanolyan többnyire alapozza az érzékiségre, mint a barátságra, emiatt a szerelemben a kiegyensúlyozottságot képviseli, nincs szüksége egy további lány megerősítésére, csak a tiédre. Fontos számára az tény és még a kölcsönhatás, következetesen nyílt lapokkal játszik, és még ezt a egy további féltől hasonlóképpen előre. Egyetlen gyengesége, hogy gyakran hajlamosak általában hajlamosak a túl sok kritikára, kényelmesen sértődést okozva.


Nézed: Megcsalna, vagy csak te létezel neki? Ezt mondja a párodról a kínai horoszkóp – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply