Melyik csillagnemzetségből érkezett lelked a Földre? – Ezotéria

Egy kis önismeret, no valamint persze némi intuíció segítségével megfejtheted a titkos kódot. Megtudhatod, hogy mely csillagnemzetség tagjaként érkeztél a A bolygóre, valamint következésképpen tudatosíthatod magadban, hogy Cégünk a kötelességod ebben az életedben. Nincs különféle dolgod, mint oszinten szolva szembenézni önmagaddal, majd bevallani, hogy Cégünk a legfontosabb számodra az életre. Vajon a szolgálat lesz az, vagy akár az valóság?

Teremtvalamint – Unikornis-ember

Akarva-akaratlan szerencsét hozol másoknak. Nem meglepetés, hiszen a teremtés követeként érkeztél a A bolygóre. Sorsod az, hogy a szűkebb valamint tágabb környezetedben élőket, legfelsőbb soron az egész egészében A bolygóet szolgáld. Szavaiddal, tetteiddel beindítod a teremtő álmok megvalósulását. Hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a körülötted lévő egyének mélyebben megismerjék önmagukat, azonban segítheted a lélektársak egymásra találását ráadásul.

Szolgálat – Angyal-ember

Akmérték figyelmes vagy akár, akár biztosan nem, bolygói tartózkodásod során a magasabb rendű égi akaratot szolgálod valamint közvetíted – mégpedig a jótékonysági szervezet erejével. Lehetséges, hogy egyfajta gyógyító angyalként teljesíted legyen valójában utazásedet, hogy konkrét segítségnyújtással igyekszik hozzájárulni a körülötte lévő egyének boldogságához. Ám békés őrangyalként ráadásul támogathatsz másokat – a belőled áradó előnyös energiáknak köszönhetően valójában a egyszerű jelenléted keresztül ráadásul feltöltődnek.

Igazsosztály – Sárkány-srác

Testedben valamint lelkedben a áldott katona tüze lobog. Az valóság valamint a rend védelmezőjeként tartod távol szeretteidtől valamint a számodra létfontosságú ügyektől a sötétebb fekete erőket. Energiáid kifelé irányulnak, {senki} valamint semmi sem biztosan nem állíthat előkészített utadon. Mindez esetenként némi toleranciát igényel környezeted részéről – ám bőségesen kárpótolja mindegyikük a gondolkodásmód, hogy a bajban teljesen támaszkodhatnak tekintélyt parancsoló Sárkány-emberükre.

Szabadsosztály – Párduc-srác

Mindenekfelett oltalmazod, hirdeted valamint képviseled a világban a magán autonómiát valamint a belül függetlenséget.

Az elnyomás valamint a kizsákmányolás valamennyi formája éppen úgy felzaklat, mint a energia öncélú gyakorlása. Kereslet nélkül ráadásul a gyámoltalan, elesett vagy akár kiszolgáltatott egyének védelmére kelsz. A nagymacskák harci erejével állsz ki a számodra áldott ügyekért, a rugalmasság valamint az valóság szeretete hat át.

Többet látni:  Ilyen hangja lenne egy majomnak, ha tudna beszélni: kissé hátborzongató - Ezotéria

Uralkodás – Szárnyas puma-srác

Gyermekkorod óta szinte minden terület ösztönösen úgy tekint rád, mint egyfajta vezetőjére. Feltétkezés nélküli bizalommal viseltetnek irántad, létfontosságú, nemegyszer életbevágó ügyekben hagyatkoznak tanácsaidra, döntéseidre. Ezáltal aztán, ha akarod, ha biztosan nem, biztosan ott lakik benned a királynő, hogy oly módszer irányítja a rábízott embereket, hogy egyidejűleg oltalmat szállít számukra, valamint azon jármű, hogy felemelje mindegyikük magához – thoughts a szív, thoughts pedig a érzék terén.

Tudomány – {Kígyó}-ember

A {Kígyó} Nemzetségbolt ember ágának küldötteként érkeztél a A bolygóre. Életeid során jártasságra tettél szert reál jellegű vagy akár funkcionális területeken. Ugyanakkor vonzanak a titkos határtudományok ráadásul – szívesen tekintesz a szakrális geometria, az asztrológia vagy akár a kozmológia mélységeibe, azonban az alkímia vagy akár a mágia se álljon össze tartalmaz távol tőled. Feladatod, hogy az általad tanultakat megtartsd a fényben – azaz építési vállalkozó módszer alkalmazd, kimondottan másoknak átadd ismereteidet.

Gyógyítás – {Kígyó}-papnő

A {Kígyó} Nemzetségbolt női ágának küldötteként élsz a A bolygóön. Lényedben egy gyógyító papnő lakik, hogy vonzódik a különböző áldásos esszenciákhoz, a fitoterápiához, a homeopátiához, a manuálterápiához, az érintésen valamint a masszázsokon keresztüli gyógyításhoz. Közel álljon össze tartalmaz hozzád a {tánc} valamint a művészetterápia ráadásul. Előző életbeli tapasztalataidból adódóan ismered a tantrikus misztériumok elképesztő gyógyító erejét, mely a szentségként megélt szexualitás hátulján hátulján rejtőzik.

Hírnök – Pegazus-ember

Hírnök vagy akár, ezért akár tudsz róla, akár biztosan nem, életed során gyakran üzeneteket továbbítasz. Embereket, csoportokat, hitrendszereket, tanításokat, különböző világokat, akár kontinenseket kapcsolhatsz keverd össze egymással. Mindemellett elégedett kamat, nyitottság, hatalmas körű vonatkozik lakik benned. Szenvedélyesen szeretsz megismerni embereket, kultúrákat, spirituális utakat. Különös vonzalmat érzel a óceán iránt – esetleg biztosan ott érzed leginkább lakóhely önállóan.

Többet látni:  Mi kell az örökkévalósághoz? Az ókori egyiptomiak szerint sok pénz - Ezotéria

Szeretet – Medve-ember

Azért érkeztél a A bolygóre, hogy szeretetet valamint kegyelmet taníts. Hiszel az Egyedi jóságban. Elfogadással, együttérzéssel valamint bizalommal viseltetsz a szűkebb valamint tágabb környezetedben élők iránt. Minősített vagy akár a belülről fakadó, feltétel nélküli megbocsátásra. Mindemellett kellő belül erővel rendelkezel ahhoz, hogy szenvedő lelkek igaz gyógyítója légy – ha biztosan nem ráadásul rendszeresen tudatosul benned, szavaidat, tetteidet ez a késztetés hatja át.

Boldogsosztály – Delfin-ember

A benned életmód delfin szíve, tekintete valamint mosolya ragyogja be a világba a teremtő üzenetét: szeretve vagy akár.

A boldogságra való képességed valamint feltétlen elfogadásod révén gyógyítasz. Fényt viszel az egyének életébe – megtanítod, miképp örülhetnek a hétköznapok csodáinak, gyönyörködhetnek a lét misztériumaiban, valamint megmutatod, hogy a jótékonysági szervezet csodákra illetékes. Alkalmanként esetleg úgy érzed, partra vetett delfinként küzdesz az értetlenség valamint közöny közepén – azonban ne add fel, hiszen szíved kincset ér!

Természet – Madmérték-srác

Sorsodban a madarak szárnyalása tükröződik – könnyedséged, mozgékonyságod révén üzeneteket viszel egyik embertől a másikig, a föld egyik pontjáról a másikra. Lelkedben biztosan ott lakozik a tündérek valamint manók szívének gondoskodó bölcsessége, akik – mint bolygónk kimutathatatlan kertészei valamint erdészei – azért vannak alább listázva, hogy megóvják, valamint életre tartsák A bolygóünk felbecsülhetetlen értékű kincseit. Szenvedélyes szeretettel, egyszersmind véget nem érő gyengédséggel viseltetsz a típus iránt.

Oltalom – Csillag-ember

Azért küldtek, hogy bolygónk őrzője valamint oltalmazója légy. Tudod – mert {valahol} a lelked mélyén emlékszel -, hogy benned a teremtő legszebb álma teljesedik legyen valójában. Az életmód nevezetű kozmikus misztériumjáték színpadán te vagy akár az a csillag, hogy minden szerepet el tud játszani. Minősített vagy akár azonosulni a többi csillagnemzetséghez tartozó lelkekkel, ezért rendszeresen a számukra leginkább ideális módszer segítheted mindegyikük életmódkötelességuk teljesítésében.

Többet látni:  Baba Vanga szörnyű próféciái 2019-re: több ismert embernek is balszerencsés évet jósol - Ezotéria

Tudás – Niomé, a Pókkirálynő gyermeke

Ellenőrző szív vagy akár, hogy ügyel a magasabb rendű törvények betartására, miközben tükrözi valamint leleplezi a hamisságokat, a hazugságokat, a visszaéléseket.

Emellett kötelességod az elfeledett szakértelem felszínre hozatala ráadásul, amivel a földgömb jobbítását segítheted elő. Vonzódhatsz a médiához, a újkori kori technokulturális vívmányokhoz, sőt, akár az űrkutatáshoz ráadásul. Azonban az ráadásul elképzelhető, hogy különös izgalommal valamint kíváncsisággal tölt el a titkosügynökök valamint hírszerzők világa.

Cikkünk dr. Czeizel Beatrix-Greskó Anikó: Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok – A Tejútvonal Galaxis kozmikus történelmének krónikája című könyve módon készült.

Ez a kiadvány lélekutazásra invitál a galaktikus mítoszok világába, ahol belül valóságként kelnek életre az unikornisok, az angyalok, a sárkányharcosok, a szárnyas oroszlánok, a pegazusok, a delfinek valamint a bálnák, valamint több különféle mitikus állat.
A kizárólagos kiadás felvázolja az egész egészében Tejútvonal Galaxis kozmikus történelmének emlékezetét a 13 csillagnemzetség valamint közel 230 szupersztár tükrében. Mindehhez elkészíthető az Antares-kód nevű magán csillaghoroszkóp ráadásul, mely keresztül egyénileg ráadásul értelmezhetővé válnak a csillagok fantasztikus tanításai.

A kiadvány magánkiadásban út előkészített.
Ára 13 000 forint.
A könyvet alább listázva rendelheted előkészített.

(%oldalmero(447608,362319)%)


Nézed: Melyik csillagnemzetségből érkezett lelked a Földre? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply