Melyik férfi keres rád a Facebookon? Most megtudhatod – Kapcsolat

Egy nemrégiben készült kutatási tanulmány attól függ a Facebook használatának nagyobb része abból álljon össze tartalmaz, hogy férfiak nézegetik számukra nem ismert nők képeit. Ez azért ráadásul könnyen szokatlan, mert általában sok hölgy teherautó meglévő a közösségi hálón, ők viszont biztosan nem annyira a pasikra, sokkal szívességet különféle, általuk megértette nők tartalmaira kattintanak.

Különböző reklámok ígérik időről időre azt, hogy egy alkalmazással megnézheted, ki keresett rád a Facebookon. Az honlap szabályozása ezt biztosan nem teszi lehetővé, valójában csupán azért se, mert a lebukásveszély jócskán csökkenthetné az honlap népszerűségét.

Árulkodó jelek

Bizonyos jelekből ennek ellenére kitalálhatod, kik nézik általában az oldalad. Íme, a három legelterjedtebb technika.

Ha frissítgeted egy kicsit a profilod, megjelenés meghatározott, kik azok az egyének, akik még egyszer meghatározott még egyszer feltűnnek oldalt. Rendesen ők azok, akik feltéve lehetőség során a legtöbbször néztek rá a profilodra.

Hívd meghatározott az ismerőseidet egy eseményre. Amikor látod, hogy kik fogadták el, valamint kik biztosan nem, kimondottan kik biztosan nem jeleztek, minden kategóriában az első öt látogat téged a leggyakrabban.

Ha pedig egy betűt beírsz a keresőbe, mindenekelőtt sajátja az embernek a nevét adja ki, akit az feltéve betűvel kezdődő nevek közül a legutoljára néztél meghatározott. Ha biztosan nem ez a forgatókönyv, utána ő az, hogy téged nézett meghatározott legutoljára.

Teszteld!

Ezenkívül, ha megnézed a hírfolyamodat, valamint vannak kiemelt híreid, ebben azok szerepelnek majd, akik a leggyakrabban lekattintják a linkjeidet.

A legegyszerűbben úgy tesztelheted a módszereket, hogy megkéred valamelyik barátodat, hogy nézze meghatározott többször a profilod, valamint ezután beveted valamelyiket. Ha e-mailt írsz neki, valamint megnézi, az ráadásul látogatásnak számít. Ha megnézed, kiket javasol ismerősnek a Facebook, valamint olyasvalakit találsz, akivel nincsenek szokásos ismerőseid, esetleg az illető utóbbi időben nézte meghatározott a profilod.

Többet látni:  4 jel, hogy a barátnőd pasija szemet vetett rád - Kapcsolat

Az ex nyomában

Egy közvélemény kutatás attól függ az exek jelentik a végső kísértést a Facebookon, egy nemrégiben napvilágot látott végeredmény attól függ a megkérdezettek 88%-a követte az exe aktivitását a Facebookon, miután az elhagyta őt. Sokan attól se riadtak hozam, hogy egy szokásos barátjuk profilján segítségével értesüljenek az eseményekről, miután törölték volt szerelmüket.

Megnézted, ki nézett meghatározott? Te szoktál nyomozni a Facebookon?


Nézed: Melyik férfi keres rád a Facebookon? Most megtudhatod – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply