Melyik jegy illik leginkább a Skorpióhoz? – Ezotéria

Amikor az férfi ismerkedik, több minden válassza arról, kialakul-e a közös ember-nőstény szimpátia, vagy akár se. Nagyon elengedhetetlen a kémiai pótlás és még az, hogy a felek tetsszenek egymásnak, és még kellemesnek találják egymás társaságát. Mindemellett a csillagjegy ráadásul beleszól abba, hogy két férfi egymásra talál-e.

Minden jegynek megvan a ideális párja. Lehet egy vagy akár sok ráadásul, mint ahogyan olyan jegyek ráadásul lehetnek minden csillagjegy esetében, amelyekkel biztosan nem esemény ki megfelelően az felajánlott horoszkóppal rendelkező személy.

A következőkben megismerkedhetsz a Skorpió jeggyel, valamint megtudhatod, ki a jegy szülöttjének tökéletes partnere, és még ki az, akivel biztosan nem alkot nagyszerű kiváló párost.

A Skorpió jegyről

Szenvedélyességéről széles körben ismert a nagyszerű kiváló szeretőként számon tartott Skorpió. Tele teherautó érzelmekkel, ezért a környezete gyakorta ismerhet meghatározott személyében egy finom, sértődékeny embert, hogy mindeközben nagyban tud szeretni, határozottan ragaszkodik ráadásul. A Skorpió hangulatember. Egy második végig átválthat a szomorúságból a vidámságba, és még fordítva. Filozofikus alkat, szeret töprengeni az életmód dolgain, szívesen mélyed magába, és még engedi magát az ösztönei keresztül vezérelni.

Kik illenek a Skorpióhoz?

Legideálisabb párja a Bika, ők ugyanis nyugodtak, mégis teherautó bennük egyfajta simogató, lágy erotika, ami a Skorpió szenvedélyességével fantasztikus összhangot alkot.

A Skorpió a Szűzzel ráadásul nagyszerűen kijön. A Szűz ugyanis könnyű szív, ezért megfelelően kiegészítik egymást a lendületes, karakteres Skorpióval. Mint tűz és még víz, olyanok ők ketten, ám párkapcsolatuk működőképes, sőt, örömmel könnyen.

Valamikor, azonban biztosan nem utolsósorban, a Halak könnyen azonban, akivel a Skorpió hosszan tartó kapcsolatot tud kialakítani, igaz, a Halak keresztül táplált érzelmeket a Skorpió biztosan nem elismerik pontosan ugyanaz mértékben viszonozni. Kettejük viszonya mégis harmonikus, és még életre szólhat.

Kikkel esemény ki súlyosan?

A Kossal biztosan nem valóban érdemes kapcsolatot kialakítania a Skorpiónak, ugyanis mindkét jegy szenvedélyes katona. Gyakori és még viharos veszekedések lehetnek köztük, ami hosszú távon megáll a boldogságot.

Többet látni:  Tényleg laza lesz a hüvely a sok szextől? - Itt a tudományos válasz a kérdésre - Kapcsolat

A Nyilassal se illik keverd össze a Skorpió, ugyanis a két jegy egymás legrosszabb tulajdonságait hordoz ki. Folyamatos törzs könnyen ezért közöttük, ami biztosan nem múlt vonzó párkapcsolati szempontból.

Valamikor pedig az Ikrek, hogy biztosan nem való a Skorpióhoz, ugyanis a szabadságról alkotott elképzeléseik biztosan nem egyeznek. Egyikük többre vágyik, míg a másikuk féltékenykedőbb, szívességet birtokolná a másikat.


Nézed: Melyik jegy illik leginkább a Skorpióhoz? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply