Meztelenség, foghullás, orgia – Ezotéria

Életed során átlagosan 25 évet töltesz alvással, ebből öt-teljes hét évet álmodsz végig. Az álmok jellemzően egy-egy tapasztalatot, élményt vagy akár vágyat sűrítenek szimbólumokba, melyek megfejtése az srác régi vágya.

Természetesen az álmok értelmezésekor következetesen figyelembe kellene venni az aktuális élethelyzetet, az álmodó személyiségét és még különféle egyéni körülményeket. Ugyanakkor különös álomképek olyan gyakori szimbólumokat hordoznak magukban, melyek üzenete körülbelül nagyon ugyanaz – Afrikától Észak-Amerikáig. Ismerkedj előkészített néhány kimondottan bizarr, zavarba ejtő fotó jelentésével.

Meztelenpihenés nyíltan – kiszolgáltatottság

Sokak esetében visszatérő cél könnyen -val együtt emberek helyen való fellebbezés {meztelen}pihenés. Az álmodó arra, hogy biztosan nem öltözött fel, általában egyszerűen olyankor esemény rá, amikor valójában az utcán, -val együtt fogorvosnál vagy akár -val együtt munkahelyen jármű. Ha neked ráadásul vannak ilyen jellegű zavarba ejtő álmaid, arra hívják fel -val együtt figyelmet, hogy életed különös területén kiszolgáltatottnak, sebezhetőnek érzed a saját éned. Ritkább esetben nyíltságot, őszinteséget ráadásul kifejezhetnek.

Az álomfejtőok attól függ, ha -val együtt meztelenség miatt egyszerűen te érzed a saját éned kellemetlenül, ám az célban szereplő többi srác mintha észre se venné, biztosan nem módszer őrnagy vallási gondot. Ha azt mondta, hogy -val együtt jelenlévők felháborodva veszik tudomásul, hogy nincs rajtad ruházat, az meglehet, hogy önértékelési problémára hívja fel -val együtt figyelmet. Ebben az esetben kishitűséged miatt túlságosan ráadásul kiszolgáltatott lehetsz -val együtt külvilággal ellentétes.

Fogak kihullása – úrrá leszel -val együtt nehézségeken

Ha fogaidról vagy akár fogorvosnál tett látogatásról álmodsz, valószínűleg egyszerűen csak aggódsz -val együtt fogaid épségéért. Ám, ha álmodban elveszíted mindegyikük, az legtöbbször valamilyen életedben bekövetkező {jelentős} változásra utal – ilyen könnyen például -val együtt szakítás vagy akár -val együtt költözés.

Többet látni:  A női kiteljesedésem története, avagy örüljünk, nőtársak, hogy az a bizonyos luk még szelel - Kapcsolat

-val együtt fogak elvesztéséről szóló képek – -val együtt meztelenséghez hasonló módon – -val együtt leggyakoribb álmok körébe tartoznak. Ezek -val együtt képek jelezhetnek önbizalomhiányt, tehetetlenséget, ám az -val együtt valóság, hogy visszaemlékszel az célra, arra utal, hogy minősített vagy akár üzlet az életedben kialakult bonyolult szituációval.

Fuldoklás – elfojtás

Ha álmodban -val együtt fogaid kilazulnak, ám -val együtt szádban maradnak, és még fuldokolni kezdesz tőlük, -val együtt bizarr fotó az elfojtásaidat jelzi.

Valószínűleg gyakran hajlamosak általában hajlamosak vagy akár arra, hogy megtartsd magadnak érzéseidet és még gondolataidat ahelyett, hogy kiadva mindegyikük megszüntetnéd -val együtt vallási feszültséget.

Orgia – gyökeres változások

Mindenkinek vannak nemi vonatkozású jellegű álmai. Ezek lehetnek kivételesen érzékiek, még akár kényelmetlenül ráadásul érezheted a saját éned miattuk. Sigmund Freud ahhoz való ragaszkodása, hogy az álmokban szinte minden egyes objektív elfojtott nemi vonatkozású vágyakra utal, esetleg jelentősen hozzájárul, hogy feszélyezve érzed a saját éned erotikus álmaid miatt.

Az érzéki álomképek biztosan nem éppen nemi vonatkozású jelentést hordoznak magukban, megfejtésük segíthet a különböző érzelmi kérdések, például gátlások megértésében ráadásul. Az orgia például utalhat pszichéd egy még egy részére, olyan tulajdonságaidra, melyekre vágysz, vagy akár különös célkitűzéseidet sejteti.

Amennyiben -val együtt hétköznapokban biztosan nem funkció rád -val együtt kicsapongás vagy akár az erotikus kalandozás, úgy -val együtt csoportszexről szóló álmok arra utalnak, hogy életed olyan szakaszába értél, amikor gyökeres változásokra jármű szükséged. Szeretnéd, ha sorsod valamilyen komolyabb fordulatot venne.

Cikkünk Caro Ness Álomfejtés – Titkok nélkül című könyve módon készült.


Nézed: Meztelenség, foghullás, orgia – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply