Mi a férfi csillagjegye? Ez borítja ki a párkapcsolatban – Ezotéria

A horoszkóp nemcsak abban segít, hogy mélyebben a férfi személyiségébe láss, hanem abban hasonlóképpen, hogy hasznosítsd mindazt, amit elárul. A jellemvonásai befolyásoló tényezői sajátja, csak hogy viselkedik, mitől lesz örömmel, kimondottan csapatunk borítja ki a kapcsolatában. Az alábbi értékelés ez utóbbit részletezi számodra, ezért felkészülhetsz, mire számíts a pasi közel.

Kos (III. 21 – IV. 20.)

A Kos férfit az bosszantja fel leginkább, ha párja biztosan nem érdekelt a céljaira, valamint azokhoz biztosan nem álljon össze tartalmaz optimistán. A Kos céltudatos srác, tele teherautó ambíciókkal. Ha kedvese ezt biztosan nem értékeli, biztosan nem hallgatja előkészített, biztosan nem érdekelt rá, valamint általában biztosan nem feltételezem benne, attól feszült könnyen, valamint sajnálatos módon könnyedén könnyen, hogy problémát érzékel párja valamint közte.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

A Bika az állandóságot, a harmóniát, a nyugalmat keresi egész egészében életében, valamint a párkapcsolatában hasonlóképpen. Nem egyik napról a másikra lakik, valamint szeretne tervezni thoughts hosszú távon, thoughts a mindennapok során. Ha párjának azonnal ötletei vannak, amikről biztosan nem szól időben, a Bika férfi úgy érezheti, kibillentették egyensúlyából.

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Az Ikrek szülöttje szomjazza a változatosságot. Szinte retteghet attól, hogy kapcsolata valamikor elszürkül. Tesz hasonlóképpen azért, hogy ez ne történjen előkészített, még azt, ha párja ebben biztosan nem társ, biztosan nem veszi könnyű szívvel. Nem szereti az ház ülést, ezért a sorozatos biztosan nem a programokra egy lehetőség után felbosszanthatja. Tényleg megéri mindkét félnek figyelni erre.

Rákos sejtek (VI. 22 – VII. 22.)

Rákként a férfi kicsit nehezen kötelezi el magát végleg, tekintve, hogy folyton a megújulást keresi az életmód minden területén, valamint egy igazi hosszú távú valamint hosszú kapcsolódik valamivel riasztó könnyen számára. Idő kellene neki, hogy higgyen benne, hogy egyértelműen eljött az ideje. Számára természetesen bosszantó, ha párja sürgeti e tekintetben. Ez egy férfinál se előnyös, még kimondottan nála biztosan nem az.

Többet látni:  Mi a gyerkőc keresztneve? - Gyerek

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

Nagyon vágyja, hogy amit mond valamint tesz, azt jóváhagyja a párja, valamint hogy felnézzen rá. A mindennapok során, legyen mondat bármiről, ha ez nincs előkészített, ezen a ponton biztosan nem érzi hatékonyan magát. Természetesen biztosan nem kellene mindenben feltétel nélkül fejet hajtanod, valamint elismerned lépten-nyomon, valós véleményedtől függetlenül, még ha elismered, ne spórolj a szavakkal, fejezd ki.

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

A Szűz szülöttje igényli a rendet valamint a harmóniát. Fontos neki, hogy a párja hasonlóképpen azonos legyen, máskülönben sajnálatos módon számos nézeteltérés könnyen köztük. Hatványozottan döntő fontosságú a kapcsolatában megpróbálni egymás meglátásaihoz közeledni. Ő inkább lazább próbálhat lenni, a párja pedig megpróbálhatja felfogni, mit miért szeret úgy, ahogy.

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

A Mérleg férfi szereti a szépet, ezzel egymással nehezen bírhatja ki, hogy ne nézzen előkészített egy-egy inkább nőt. Párja persze ezt jogosan teheti szóvá, ám a Mérleg férfi biztosan nem feltétlenül érti előkészített, csapatunk a nehézség ezzel. A féltékenykedés felbosszanthatja, ez persze biztosan nem jelenti azt, hogy minden mondat nélkül kellene Kilátás, ahogy elfeledkezik magáról, valamint másokat vizslat.

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

A Skorpió férfi ragaszkodik a nagyon saját akaratához, valamint biztosan nem szereti, ha ellentmondanak neki. Párjától kimondottan érzékenyen érintheti a kifogás. Azon esetleg tényleg megéri finomítania, hogy a nagyobb észrevételeket miként közli vele, még a férfinak hasonlóképpen tanulnia kellene, csak hogy legyen nyitottabb erre. A kritikát sohasem tényleg megéri konfliktuskerülésből lenyelni.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Szókimondó srác, ami a szívén, az a száján. Ideális párja éppen ennek eredményeként biztosan nem az a sértődékeny kedves, még lényeges, hogy a Nyilas férfi hasonlóképpen tanulja előkészített gondosan kifejezni magát. Máskülönben lehetnek viták. Felbosszanthatja, ha őszinteségét bármely személy hasonlóképpen, kimondottan a párja alkalmatlan néven veszi. Neki ez a organikus, még figyelniük kellene egymásra.

Többet látni:  A babamasszázs 6 jótékony egészségügyi hatása: a szakértőt kérdeztük, mennyi mindenre jó - Gyerek

Bak (XII. 22 – I. 20.)

A Bak férfi őrnagy jellem, hogy szereti kezében mindig tartsd meg a dolgokat. Az bosszantja fel a kapcsolatában, ha a párja biztosan nem látja benne a sziklaszilárd férfit, vagy akár éppen rávilágít egy olyan hiányosságára, amiről magában hasonlóképpen tud. Ilyen persze könnyen, valamint biztosan nem hasonlóképpen kellene eltitkolni előle, ha valamiben fejlődhetne. Csupán előkészített kellene találni a alkalmas módot a közlésre.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

A Vízöntő férfinak lehetőség kellene ahhoz, hogy megértse valamint ki akarja mondani az érzéseit, valamint biztosan nem szereti, ha ezt a szemére vetik. Saját tempójában szeretne haladni a kapcsolatában. Esetében kimondottan igaz, hogy sürgetni értelmetlen, sőt, hibának hasonlóképpen nevezhető: nemcsak bosszantja, még szakításra hasonlóképpen késztetheti egy belépés kierőszakolása.

Halak (II. 20 – III. 20.)

A Halak férfi természetesen hajlamos szellem, gyakran hajlamosak általában hajlamosak könnyen a sértődékenységre. Bármilyen negatívum, amit mondanak neki, vérig sértheti. Ebben egészen döntő fontosságú fejlődnie, hiszen felnőni emberként tudnia kellene kap a kritikát. Párjának pedig biztosan nem árt számításba vennie az ő lelkivilágának érzékenységét, valamint erre figyelve közölni vele észrevételeit.


Nézed: Mi a férfi csillagjegye? Ez borítja ki a párkapcsolatban – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply