Mi a foglalkozásod? Mutatjuk azt a 10 szakmát, ahol a legtöbb pszichopata dolgozik – Kapcsolat

Vajon sikeressé válhat munkahelyén egy pszichopata jellem? Erre a kérdésre kereste a választ Kevin Dutton brit elemző, hogy felmérése eredményeiből egy felsorolás ráadásul készült, mely konkrétan megmutatja, melyik az a tíz munkamenet, ahol a legtöbb pszichopata előfordul.

Klub a pszichopata jellemű egyének elsősorban úgy élnek a köztudatban, mint a közveszélyes őrültek, tényleg az antiszociális személyiségzavarral küzdőket kevésbé konkrét korlátozás választja el másoktól. Hervey M. Cleckley egykori amerikai pszichiáter meghatározása attól függ például a pszichopátiás férfi megjelenésében abszolút pontosan ugyanaz bármelyikünkkel, az álca hátulján hátulján azt mondta, hogy az igaz érzelmek hiánya bújik előkészített.

Milyen egy pszichopata?

A munkaerőpiacon biztosan nem feltétlenül ütközik ki ez, a kiváló társaságnak tartott emberről ráadásul kiderülhet: a takargatott vonások közé köteles fizetni az őszinteség, az idegeskedés, az empátia és még a megbánás hiánya, a legyengült ítélőképesség vagy akár éppen a szélsőséges egocentrizmus. Kevin Dutton kutatása attól függ az alábbi szakmák képviselői az egyik nagyszerű kiváló eséllyel előfordulhat egy ilyen jellem:

1. vezérigazgató,
2. törvényes képviselő,
3. médiaszereplő (TELEVÍZIÓ/adás),
4. értékesítő,
5. szakember,
6. riporter,
7. rendőrség,
8. miniszter,
9. séf,
10. hivatalnok.

Ezek a legempatikusabb állások

A vizsgálat tanúbizonysága attól függ a minimális pszichopata személyt foglalkoztató szakmákról ráadásul készült egy felsorolás, ez pedig szép megnyugtató eredményt sugall:

1. gondozó,
2. bejegyzett nővér,
3. tanácsadó,
4. előállított,
5. kozmetikus/stylist,
6. segélyszervezeti dolgozó,
7. oktató,
8. zenész,
9. orvosi szakember,
10. könyvelő.

Természetesen biztosan nem könnyen eléggé leszögezni, hogy az általánosítás itt felsorolva ráadásul káros, a vezérigazgatók biztosan nem törvényszerűen pszichopaták, ahogy az ellenkező felsorolás se szentírás. Az pedig a fenti definícióból ráadásul kiderül, milyen kihívó meghatározni a csoportba tartozókat, ezért e kérdésre ráadásul a rejtve vagy akár felszínre kerülő jellemvonások adnak szívességet választ. Azok pedig egyértelműen biztosan nem feltétlenül egy hidegvérű gyilkost takarnak.

Többet látni:  Család, újraértelmezve: a szingli nők átírják az évszázados hagyományokat - Kapcsolat


Nézed: Mi a foglalkozásod? Mutatjuk azt a 10 szakmát, ahol a legtöbb pszichopata dolgozik – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply