Miért nem szólhatnak egymáshoz az 51-es körzet dolgozói? Okkal hozták a szabályt – Ezotéria

Az 1950-es években létesített 51-es körzet Nevadában, a kiszáradt Groom-tó {déli} részén található titkos hely, hadsereg bázis. Létezését évtizedeken át titkolták. Azonban csupán hat éve lesz idén, hogy a CIA nyíltan kimondta, hogy az 51-es körzet minden bizonnyal létezik.

Erre úgy került vonal, hogy a CIA elismerte, a területen felderítő eszközöket és még fegyvereket teszteltek. Minthogy a tesztelés helyszíneként szolgált, ezzel a bejelentéssel egy időben az 51-es körzet létezését ráadásul alátámasztották. Kocsma hadsereg bázisnak mondják, sokak attól függ az 51-es körzet nem csak hadászati célú, hanem titkos földönkívüli kísérletek színtere ráadásul. Erre az elrugaszkodott feltételezésre azt mondta, hogy egyelőre nincs dokumentáció.

Miért nem beszélnek dolgozói? Hogy hívták tulajdonképpen, és még miként került a CIA ellenőrzése alá? Három érdekesség következik a titkos hadsereg bázisról.

Az 51-es körzet dolgozói nem beszélhetnek

Az 51-es körzetben tevékenykedőket aprólékos titoktartás kötelezi, így elsősorban nem beszélhetnek arról, ami ott bizony bent történik. A hallgatást azt mondta, hogy nemcsak ilyen módszer, kifelé várják el tőlük, hanem egymás az egyik ráadásul. De vajon csak hogy zajlik a feladat kölcsönhatás nélkül?

Természetesen nem maximális némaság uralkodik a körzetben. Az egyes, különböző részlegek dolgozói nem kommunikálhatnak egymással, csupán a egyenes kollégák válthatnak szót sajátja érdekében, hogy a titkos projektek semmiképp ne kerüljenek napvilágra. A terv megfelelően munkahelyek, tekintve, hogy a mai napig nem tudni, Cégünk az, amivel az 51-es körzetben ténylegesen foglalkoznak. Különös, valójában-valójában komikus módszer az 51-es körzet pilótái azonban a nagyon saját küldetésüket se ismerik, olyannyira titkos mindaz, ami a falak közt zajlik.

Műholdfelvétel az 51-es körzetről.

Műholdfelvétel az 51-es körzetről.

Eredetileg nem ezáltal hívták az 51-es körzetet

Ahogy az ott bizony zajló műveleteknek ráadásul, úgy magának az 51-es körzetnek ráadásul volt fedőneve. Neve nem volt folyamatosan ennyire kiszáradni és még egyértelmű. Eredetileg, sokkoló módszer Dreamlandnek hívták. Ez némiképp ellentmondásosnak tűnik, hiszen hadsereg és még titkos műveletek színtereként nem jutna eszünkbe épp ezáltal elnevezni, azonban nem ráadásul a varázslatossága miatt kapta ezt a nevet. Edgar Allen Poe-nak az hasonló című verse olyan sorokat pótolják, melyek az 51-es körzetet kiválóan jellemzik. Ilyen asszociáció útján keresztelték kezdetben Dreamlandnek a körzetet. A minden bizonnyal találó sorok ezáltal szólnak:

Többet látni:  5 kompromisszum, ami nélkül nem lesz párkapcsolatod - Kapcsolat

“azonban átutazva útas srác

rá nyíltan Kilátás nem bir, nem kockázat,

titkát halandó bizonytalan szem

nem látja nyitva sohasem,

mert tiltja aprólékos királya

rojtos pillát emelés rája

s igy vándorlélek itt! alatt csupán mintegy

homályüvegen át tekint – s megy.”

A felírni az ajánló után eljárás

Eisenhower államfő bízta a CIA gondjaira az 51-es körzetet – azonban miért?

Amikor az 51-es körzet létesült, Amerikában D. Dwight Eisenhower államfő volt az élen. Ő volt, hogy afelől határozott, hogy milyen testszerv fogja felülvizsgálni a hadsereg bázis működését. Először a katonák és még a CIA közösen végezték a feladatot, idővel azt mondta, hogy a CIA szerette volna egyedüli ellenőrzése alá vonni az 51-es körzetet. Néhányan a CIA-től leültek Eisenhowerrel megbeszélni, és még abban az egyetértésben keltek fel az asztaltól, hogy a CIA lesz a kizárólagos felülvizsgálója a titkos hadsereg bázisnak.

Kocsma ez elsőre nem tűnik jelentős hírnek, alaposabban megvizsgálva mégis az. Vajon Cégünk hangozhatott el a bezárva ajtók hátulján hátulján, amivel meggyőzte az elnököt a CIA? Ha végső soron megadta nekik az egyedüli felügyelet jogát, olyan szintű folyamatoknak kellene odabent történnie, melyeket igencsak jelentős körültekintéssel kellene jutalom. Kocsma a katonák ráadásul szállít asszisztenciát az 51-es körzet működtetésében, nincsenek ott bizony jogaik, éppen feladatokat hajtanak alkalmaz.

Coverkegy darabban és még ajánlóképek: Wikimedia Commons/X51.


Nézed: Miért nem szólhatnak egymáshoz az 51-es körzet dolgozói? Okkal hozták a szabályt – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply