Miért nő egy barna hajú férfinak vörös szakálla? Így magyarázza a genetika a szembetűnő színkülönbséget – Ezotéria

Logikus és még teljesen természetes, hogy egy barna hajú férfinak barna szakálla nő, ahogyan az hasonlóképpen, hogy egy vörösnek vörös. A kettő kombinációjára azt mondta, hogy sokan rácsodálkoznak: miért nő egy férfinak a hajszínétől eltérő arcszőrzete?

Most, hogy divatba jött, esetleg minden személy látott jelenleg barna férfit vörös szakállal. A különös jellegzetes oka a genetikában keresendő.

Így nő egy barna férfinak vörös szakálla

Petra Haak-Bloem, a dán, genetikával foglalkozó Efrocentrum szakértője az MCR1 nevű genetika működéséből vezeti le a szenzáció okát. E genetika határozza létrehozott, milyen lesz egy srác hajszíne és még bőrtónusa, mert ellenőrzés a melanokortin nevű, a vörös pigmentet sötétté alakító egészséges fehérje jelenlétét.

A szálak színe attól támaszkodni, hogy a sötétebb fekete színt adókötelezettség eumelanin, és még a vöröset adókötelezettség feomelanin közül melyik milyen mértékben jármű megtalált. A teljesen természetes szőkékben pár a sötétebb fekete pigment, a sötétebb fekete hajúakban az eumelanin jármű túlsúlyban, a vörösekben egyszerűen a feomelanin található létrehozott.

A felírni az ajánló után eljárás

Ha egy srác duplán, azaz mindkét szülőtől mutálódott MCR1 gént örököl, vörös hajjal és még esetleg egészen világos bőrrel születik. Ha azt mondta, hogy egy személy egyszerűen az egyik szülőtől örökli a mutálódott MCR1 gént, az ő esetében a melanokortin különféle-különféle arányú koktélt gyöngyfehér alkotni a vörös és még sötétebb fekete pigmentekből a testrendszer különböző pontjain. Így fordulhat elő, hogy egy férfinak sötétebb fekete haja és még vörös szakálla lesz.

Ritka kívül tulajdonságok

A legközelebb cikkben sorolt kívül vonások a legkülönlegesebbek közül valók.


Nézed: Miért nő egy barna hajú férfinak vörös szakálla? Így magyarázza a genetika a szembetűnő színkülönbséget – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  5 idézet Müller Pétertől, amit minden nőnek ismernie kellene - Kapcsolat

Leave a Reply