Mikor született a kutyád? Most megismerheted, milyen jellem valójában – Ezotéria

A zodiákus horoszkóp biztosan nem csupán az srác jellemét határozhatja meghatározott, kutyád lelkébe ugyanúgy beleláthatsz segítségével. Ha tudod, hogy helyesen mikor látta meghatározott kedvenced a napvilágot, a csillagjegye se könnyen trükk számodra.

De vajon csapatunk bújik meghatározott erősen a lelkében? Egy cserfes gyermek lesz egész egészében életében, vagy akár őrnagy házőrzői vénával rendelkezik? Keresd ki, valamint ismerd meghatározott hiteles személyiségét!

Kos (III. 21. – VI. 20.)

A Kos jegyű házi kedvenc impulzív valamint erélyes. Lobbanékony a természete, hihetetlenül domináns háziállat, szabadelvű valamint öntörvényű. A kutyák az egyik célratörő valamint figyelmes, sokszor fitogtatja az erejét. A szimpla sétáltatás hasonlóképpen kalandtúrává változhat mellette, ha összekap egy még egy ebbel. Született vezetőként időnként gyakran hajlamosak általában hajlamosak a makacs, egészen zsarnoki viselkedésre.

Bika (VI. 21. – V. 21.)

A Bika jegyű házi kedvenc hatalmas, rendíthetetlen valamint kitartó. Időnként egészen makacs, amit azzal kompenzál, hogy megnevettet. Ha kedvére teszel, jókedvű valamint szót fogad. Ha viszont fegyelmezni akarod, lecövekel akár az úttest közepén hasonlóképpen! Illetékes háttal leülni neked, valamint könyöröghetsz neki, azonban a füle botját se mozdítja. Nagyon jó (PL) tulajdonsága, hogy hihetetlenül hű valamint kellemes házi kedvenc.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Fürge valamint ugatós kutyus az, amelyik az Ikrek jegyében született. Nagyon szereti az Egyedi társaságot, hosszú távú szórakoztatásra vágyik, valamint ő hasonlóképpen szórakoztat. Viccből hasonlóképpen illetékes azonnal eltűnni a szemed elől, ha póráz nélkül sétáltatod. Imád játszani, visszahozza a labdát, papucsot, újságot vagy akár a gumicsontot. Örök kutyagyerek maradni.

Rákos sejtek (VI. 22. – VII. 23.)

A Rákos sejtek jegyű házi kedvenc a legérzékenyebb pajtás. Készséges valamint türelmes, azonban rendszeresen a középpontban szeretne lenni. Nagyon határozott tud lenni, ha épp biztosan nem sértődött meghatározott valamin. Ugrándozni hasonlóképpen szeret, valamint imádja a macskákat. Ha fincsi fekhelyet biztosítasz neki az ágyad közel, valamint gyakran simogatod, biztosan nem lesz vele abszolút semmi nehézség.

Többet látni:  Hány kalória van a narancsban, és mennyit ehetsz belőle, ha fogyni akarsz? - Fogyókúra

Oroszlán (VII. 24. – VIII. 23.)

Az Oroszlán jegyű a legvidámabb természetű házi kedvenc. Nagyon kellemes, valamint tele jármű energiával. Vállalja valamint merész, azonban biztosan nem támad, csupán harcolni valamiért. Kitűnően lavíroz a kutyák társadalmában, méltósága megkérdőjelezhetetlen. Dedikált, hihetetlenül tud bújni, szeret adni valamint kapni egyaránt. Megfelelően tanítható, valamint rendszeresen örömet okoz.

Szűz (VIII. 24. – IX. 23.)

Ha Szűz jegyű kutyád jármű, hihetetlenül ragyogó állatra tettél szert. Végtelenül higgadt valamint jól kiegyensúlyozott, hatékonyan tanítható, valamint pontos felfogású. A kutyaiskola büszkesége. Soha biztosan nem tudod kihozni a sodrából. Büszkén végigsétál akár egy macskaraj korábban hasonlóképpen anélkül, hogy megrezzenne akár a bajsza vége hasonlóképpen. Igazán nagyszerű kiváló vele sétálni, biztosan nem húz, valamint biztosan nem szökik el.

Mérleg (IX. 24. – X. 23.)

Ha kutyád a Mérleg jegyében született, társaságkedvelő valamint kellemes társra leltél. Embereket, állatokat egyaránt imád. Ne hanyagold el soha soha, mert másodperc töredéke vaku valamint meglehetősen zajos ugatással jelzi, hogy biztosan nem stimmelnek a dolgok köztetek. Ha nincs időd rá, mint ne válassz Mérleg kutyust, mert biztosan nem tűri hatékonyan, ha biztosan nem foglalkozol vele.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

A Skorpió jegyű kutyus a érdeklődés jegyében született. Kedvenced tele jármű életerővel, esetenként lobbanékony valamint brutális. Sokszor minden lében kanál, valamint szinte arrébb se tudod tolni. Ennek ellenére kötelességtudóan viselkedik. Vigyázz, mert a lelke hihetetlenül sebezhető! Az se nehéz, hogy depresszióssá jöjjön, ha biztosan nem érted meghatározott őt.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

A Nyilas jegyű kutyus hihetetlenül makacs, valamint hatalmas szabadságigénnyel rendelkezik, született farkas. Ha szabad égbolt folyamán könnyen, gyorsan kalandozni kezd, szaglász, keresi a veszélyt. Nem hihetetlenül szeret játszani, mint boldogtalan választék. Kifejezetten távolságtartóan viselkedik, valamint kertben érzi hatékonyan magát. Ha te se érsz rá sokat játszani, nagyszerű kiváló társad könnyen.

Többet látni:  Ez az igaz szerelem receptje - Kapcsolat

Bak (XII. 22. – I. 20.)

A Bak jegyű házi kedvenc körültekintő valamint megfontolt, a kitartás megtestesítője. Mindig eléri a célját, hiszen bőven jármű ideje. Olykor hihetetlenül rámenős tud lenni, valamint kitartóan ugat, ha egy dolog biztosan nem tetszik neki. Határtalan önbizalommal rendelkezik. Tudatos, makacs házi kedvenc, azonban hihetetlenül hatalmas a szíve, pártolja a kisebb kutyusokat valamint a cicákat.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

A Vízöntő jegyében született házi kedvenc hihetetlenül pozitív valamint kellemes, egyúttal kizárólag érdekelt valamint egyenes. Megfelelően tanítható, egy picit az Oroszlán jegyben született ebekhez hasonlít, annak a ténynek köszönhető, hogy a ő se szeret támadni, mint véd. Intelligens valamint önálló. Lakásban, kertben hasonlóképpen tartható, csupán kellő méretű teret kellene biztosítani a számára.

Halak (II. 20. – III. 20.)

A Halak jegyében született kutyus nagyon nagyszerű kiváló néző. Kicsit hasonlít a természete a cicákéhoz, mert rejtélyes valamint rendkívüliek a képességei. Finom valamint finomított, azonnal érzékel minden hangulatváltozást. Imád játszani, segítőkész, valamint rendszeresen figyelmes. Nem szeret unatkozni, emiatt nagyszerű kiváló, ha rendszeresen kitalálsz neki valamilyen játékot.

(Frissítve! A felírni kezdetben 2007-ben módszer meghatározott.)


Nézed: Mikor született a kutyád? Most megismerheted, milyen jellem valójában – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply