Mikor született a pasi? Ilyen számára az ideális nő – Ezotéria

A Vénusz a ember horoszkópjában megmutatja azt az idealizált belül képét, amit a szépségről valamint a románcról lug. Vagyis azokra a női tulajdonságokra utal, amelyek mágneses, erotikus vonzást gyakorolnak a férfira.

Ha egy nő betartani ennek a Vénusz keresztül sugallt belül képnek, utána az a legalacsonyabb, hogy ezt a nőt a ember kimondottan vonzónak találja. Ez a nőtípus utána ráadásul sokáig lefoglalhatja a ember fantáziáját, ha a találkozásra csupán egyetlenegyszer került vonal.

Vénusz a Kosban

A Kos Vénuszú ember annyira idealizálja a rajongó fogalmát, hogy a kívülálló egyszerűen úgy érezheti, elköteleződésére csupán valamilyen szupernő tarthat igényt. De tekintve, hogy jobban szereti az ideáját, egy ideig bármelyik nőbe szerelmes tud lenni. A szellem, hogy ne kelljen neki múlt sokat udvarolni, valamint hamar a tárgyra térhessenek. Mivel a előzetes kamat úgy csökkenteni, ahogy kiismerik partnerüket, hogy előkészített akarja fenntartani, sajátja tartalékolnia kellene egy kis titokzatosságot, valamint rendszeresen nyitottnak kellene lennie egy spontán szeretkezésre.

Vénusz a Bikában

A lángoló érzelmeknél előbbre valónak tartja a folyamatosságot valamint kiszámíthatóságot, ezért az az ideális társa, hogy mindezt garancia neki. Jellemzően a kiszámítható, megbízható, földies típusú nőkhöz vonzódik, akire támaszkodhat, valamint hogy ellátja őt élelemmel valamint testi törődéssel. Nem bánja persze, ha a nő Okos vagy akár sokszínű karakter, azonban nagyobb jelentőséget tulajdonít az ennél egyszerűbb jellemvonásoknak. Nem szereti, ha játszanak vele, vagy akár a nő múlt bonyolultan közelít tartalmazza valamint a bolygó dolgaihoz.

Vénusz az Ikrekben

Olyan nőkhöz vonzódik, akik kiszámíthatatlanok, kíváncsiak, sokoldalúak, valamint akik egy kicsit rendszeresen bizonytalanságban tartják. Az ilyen nőket azonban utána ráadásul ellenállhatatlannak találja, ha mentálisan akár az őrületbe kergetik. Számára egy nő józansága, érdeklődési köre, kommunikációs képessége sokkal fontosabb, mint önmagában a figyelemfelkeltő kívül. Mivel szeret a logikájával valamint az eszével hódítani, olyan nőt keres, hogy erre fogékony. Ha egyéni érdeklődést mutat véleménye iránt, az valójában csak arról felér számára egy előjátékkal.

Többet látni:  Csökkent étvágy és markolnivaló popsi 1 hónap alatt: ezzel a mozgásformával lehetséges - Fogyókúra

Vénusz a Rákban

Ő az a ember, hogy ideális partnerét a tűzhely szomszéd sürgölődve képzeli el. Azon szokatlan stílusba köteles visszafizetni, akik megelégszenek az egyszerűséggel. Nem várnak el se intellektuális bravúrokat, se öltözködésbeli tökélyt szerelmüktől, viszont ha valakiben felfedezik a női érzékenységet valamint a törődésre való hajlamot, egyszerűen szerelemre lobbannak iránta. Hosszú távú partnerükre az anyaság, háztartásvezetés, ételkészítés szerepeit vetítik, valamint mély érzelmeket várnak tőle – vagyis azt, hogy csodálatosan kielégítse biztonságra törekvő igényüket.

Vénusz az Oroszlánban

Olyan nőt keres, hogy folytonos izgalmakat tartogat a számára. Igaz, számára az lelkesedés elsősorban azt jelenti, hogy csodálják őt, kimondottan elismerik teljesítményét. Párjának emiatt nemcsak hajlandónak kellene lennie folytonos megerősítést biztosítani számára, azonban alárendelődni ráadásul. Nem könnyű megfelelni egy ilyen ember elvárásainak, mert a nőnek egyidejűleg kellene melegszívűnek lennie, hogy kimutatja az érzelmeit, valamint olyannak, hogy mindezt odaadja  a férfinak, hogy rendelkezzen vele kénye-kedvére.

Vénusz a Szűzben

A Szűz Vénuszú férfinak leginkább egy jobbra megfelelő nőre jármű szüksége. Olyasvalakire, hogy egészen, intellektuális, fegyelmezett, valamint azt se bánja, ha a nő kicsit karrierista. Szereti az olyan nőket, akinek kristálytiszta kinézetük jármű. Fontos számára a nő öltözködése, igényli, hogy olyan aprólékos gondot fordítson a megjelenésére, akárcsak egy tervezés, valamint imádja a munkáját, valamint hatékonyan kommunikáljon. Mivel ez a ember nehezen tűri a hiányosságokat, a számára ideális nőben ráadásul összehasonlítható tökéletességet keres.

Vénusz a Mérlegben

Az ilyen ember az olyan nőtípushoz vonzódik, amely jelentősen ritkább szenzáció a mai világban, valamint amelyet leginkább valószínűleg a finomított nőstény vagy akár girl kifejezésekkel jellemezhetnénk. Szerinte egy nő legyen méltóságteljes, kecses, udvarias valamint toleráns. Vonzza a higgadtság valamint a mértéktartás az érzelmek kimutatásában. Mivel a nyugati oldalon világban ez a stílus kiveszőben jármű, manapság több Mérleg Vénuszú ember választ magának esemény a távirányító kultúrák leányai közül, ezért elégítve ki az ideálja iránti vágyát. Olyan különleges, egyedi kapcsolatot szeretne, amely a közös bizalmon valamint őszinteségen alapul.

Többet látni:  Kiből válik titkos harmadik? - Kapcsolat

Vénusz a Skorpióban

A Skorpió Vénuszú ember gyorsan felfigyel a környezetében felbukkanó figyelemfelkeltő hölgyekre, viszont ő ráadásul következetesen igényli a figyelmet. A számára ideális nő időtúllépés nélkül kimutatja, hogy mennyire szereti őt, abszolút elkötelezett iránta, ráadásul biztosan nem tartja bizonytalanságban. Mindennlakik fontosabb számára, hogy a nő megértő valamint empatikus legyen. Az ilyen típusú férfit kimondottan vonzzák az intenzitást, mélységet, vitalitást valamint erotikus erőt sugárzó nők. Annál jobban vonzódik hozzájuk, minél kifinomultabbak valamint megfoghatatlanabbak. 

Vénusz a Nyilasban

Olyan nő tud vele tartós kapcsolatot kialakítani, akivel közösek a nézetei, ideáljai, vagyis átgondolt összhang jármű közöttük. Fontos számára, hogy párjának nagyszerű kiváló humorérzéke legyen, kimondottan szórakoztassa őt. Ugyanakkor szereti, ha a nő kezdeményez, valamint nyíltan végre előtte nemi vonatkozású igényeit ráadásul. Idealista valamint becsületes társat szeretne, akinek az őszinteségére valamint nagyszerű kiváló szándékára határozottan könnyen számítani. Vonzódik a üzletember szellemű, kalandvágyó valamint kiterjedt látókörű emberekhez, igényli, hogy partnere vidám, élénk valamint jó gondolkodású legyen. 

Vénusz a Bakban

A Bak Vénuszú ember gyakran a némiképp szabvány, szabályokat rajongó valamint tartózkodó hölgyekhez vonzódik. Kimondottan figyelemre méltónak találja, tiszteli valamint csodálja a nála {idősebb} nőket, valamint az olyanokat, akik nagyon saját jogon értek el szakember, kimondottan társadalmi sikereket. Azt várni rá a nőtől, hogy tartalmazza hasonló módon tanúsítson önuralmat, valamint elengedhetetlen számára, hogy tisztelni elismerik partnerét valamint sajátja érzelmeit, máskülönben biztosan nem tud szerelmet igazán érzem iránta. Néhány ilyen ember különös vonzalmat érez a viszonylag elszomorító, egyedül nőkhöz.

Vénusz a Vízöntőben

Ha egy férfinak a Vízöntőben jármű a Vénusza, utána kimondottan vonzódik a szebbik biztosan nem Okos, hiteles, újdonságokra elérhető képviselőihez. Intellektuálisan minél kifinomultabb egy nő – vagy akár legalábbis érdeklődési köre valamint meglátásai minél szokatlanabbak -, ő annál vonzóbbnak fogja találni. Szereti a különféle etnikumú nőket, valamint kimondottan izgatja, ha egy nő bármilyen szempontból egyedi. Alkalmanként ritka nemi vonatkozású fantáziái vannak, valamint ideális partnere jellemzően fogékony mindezekre, akár azonban ki ráadásul egészíti a nagyon saját verzióival.

Többet látni:  5 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak - Vallomás szavak nélkül - Kapcsolat

Vénusz a Halakban

A Halak Vénuszú ember számára az ideális nő sebezhető, érzelmes, együttérző valamint tényleg odaadó. Ugyanakkor felkeltik az érdeklődését a viszonylag kiismerhetetlen valamint megmagyarázhatatlan nők ráadásul. Gyakran vonzódik a zenészstílusokhoz, a innovatív érzékenységű, költői vagy akár zenei lelkekhez, akik valamilyen idealisztikus, biztosan nem evilági boldogságvágyat testesítenek előkészített. Nem árt, ha kettejük kapcsolata szokásos ideálon alapul. Hidegen hagyják a Egyedi, szilárd nők, a szerelemhez szüksége jármű arra, hogy legalább egy kicsit pátyolgatni- valamint védelmeznivalónak lássa szíve hölgyét.

Cikkünk Stephen Arroyo Kapcsolatok asztrológiája című könyve módon készült.


Nézed: Mikor született a pasi? Ilyen számára az ideális nő – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply