Milyen betűkből áll a családneved? Ezt vonzza be az életedbe – Ezotéria

Vajon nagyszerű kiváló vagy akár éppen balszerencse kísér utadon életed során? Eseménydúsak, kalandosak vagy akár nyugalmas lesznek napjaid? Várhatóak jelentős fordulatok? Talán biztosan nem gondoltad volna, még mindebben az ezotéria attól függ meghatározó szerepe könnyen családnevednek. Nem ráadásul csodálkozni, hiszen a gyökereidről teherautó kifejezés.

Családneved betűkből tevődik integrálni, a számmisztika attól függ pedig minden betű egy-egy számnak feleltethető meghatározott. Ez képezi a névszám-számolás alapját. A legközelebb táblázatból keresd ki, családneved betűi mely számoknak felelnek meghatározott. Az ékezetes betűket ékezet nélküli verziójukban keresd, a kettős betűket szétbontva.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J Okay L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  


Ha megvagy, kezdd el a számolást: add integrálni a számokat, kimondottan a kapott végeredmény számjegyeit, majd azokat ráadásul még egyszer mindaddig, egészen egyjegyű számot, vagy akár 11-et, 22-t vagy akár 33-at biztosan nem kapsz. Utóbbi három fajta mesterszám, amit biztosan nem kellene sokkal több egyszerűsíteni.

Például: ha családneved Kiss, ezért kellene számolnod: 2+9+1+1=13, 1+3=4.

Ha férjnél vagy akár, döntő fontosságú, hogy a lánykori családneveddel számolj, hiszen a családnevedből eredő sorsodra irányul a számmisztikai értékelés. Ha férjezett nevedből eredő sorsodra vagy akár érdekelt, korábbi cikkünkért kattints ide.

Mit jósol neked a családneved?

Keresd ki a listából a kapott számot, és még olvasd el a jóslatot!

1 – életed örömmel és még harmonikus könnyen, döntő fontosságú szerepet kaphat benne a szerettei. 180 fokos fordulatok biztosan nem, még {jelentős} és még egyben jó fordulatok várhatnak.

2 – számodra rendszeresen fontosak lehetnek az érzelmek. Nagy szerelmek és még bizony csalódások ráadásul várhatnak, még a végén egy fickó közel tartós boldogságban könnyen részed.

3 – az életedben lehetnek olyan kihívások, amelyekkel elsőre nehéznek tűnhet alkalmazkodni, még a vagyon rendszeresen nyújtja majd feléd a kezét, és még kisegít a bajból.

4 – nyugalmas, harmonikus életet jósol neked a családneved száma. Ez ugyanakkor biztosan nem egyenértékű az eseménytelenséggel: lesznek elképesztő periódusok.

Többet látni:  Zsírmájat és izomvesztést okozhat a B8-vitamin hiánya: mit és hogy érdemes fogyasztani túlsúly esetén? - Fogyókúra

5 – szomjazhatsz az még egyszer egész egészében életedben, így több tapasztalat, öröm, vakáció várhat. Sokfelé járhatsz, sokat tanulhatsz. Életed akár egy kalandregény.

6 – a jótékonysági szervezet számodra a mindenkori metafizikai táplálék. Életedben meghatározott ráadásul kaphatod ezt másoktól, és még lehetőséged teherautó másokat ráadásul szívből szeretni. Ez jelentős igazi áldás.

7 – a {szellemi} értékek életedben fontosak lehetnek, és még ha a tudásszomjad befekteted, sokra viheted az életre. Nem kizárt az oktatás és tanulás tanulás mint életfeladat.

8 – hatékony életet ígér neked a számmisztika. Karriered felívelő, anyagi helyzeted jó és még megbízható könnyen. A sikerélmények rendszeresen sokkal több fokozhatják lelkesedésed.

9 – jelentős szerencséd, hogy a számodra döntő fontosságú harmóniát sikerrel megteremtheted. Családod ventilátor, adminisztrátor hátteret, nyugalmat teremt életedben.

11    – függetlenül, hogy lehetnek megpróbáltatások az életedben, sohasem törsz meghatározott, egyszerűen erősödsz általuk. Életed egy hosszú tanulási módszer.

22 – meghatározott kellene tanulnod hinni magadban, ez a kulcsa sajátja, hogy megtaláld a belső részei harmóniát. Megérzéseid rendszeresen segíthetnek az utadon, ahogyan a sok szerencsét ráadásul.

33 – sorsod mérföldkövei rendszeresen glad endként jelennek meghatározott életedben, és még nyitnak vadonatúj, azonban izgalmasabb és még azonban boldogabb fejezeteket.


Nézed: Milyen betűkből áll a családneved? Ezt vonzza be az életedbe – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply