Milyen érzés találkozni a lelki társsal? Nők és férfiak meséltek arról, mennyire csodálatos – Kapcsolat

Vannak, akik biztosan nem hisznek a lelki haver fogalmában, létezésében, még a legtöbben vágynak arra, hogy néha életük során megtalálják a sajátjukat, és megtapasztalják ezt a semmihez se fogható érzést.

Szerencsére sokan átélik ezt, és néhányan úgy gondolták, másokkal ráadásul megosztják, milyen ráadásul volt rálelni a egy további felükre, honnan tudták, hogy ő az. És, kocsma biztosan nem minden személy esetében a társ az, hanem előfordulhat, hogy egy partner vagy akár épp egy családtag, a legközelebb egyének annyira szerencsések voltak, hogy szerelmük személyében fedezték fel a lelki társukat. A neten mesélték el, mennyire csodálatos ez.

Ilyen érzés keresse meg a lelki társat

– Amikor mindenekelőtt kapcsolatba kerültem vele, valamilyen módon rögtön tudtam. Nem nevetséges, zavaros érzelmek törtek rám, hanem szívességet nyugalom és nyugalom. Mint amikor egy hosszú vakáció után hazaérsz, kinyitod az ajtót, és rögtön még egyszer elégedett vagy akár, lakóhely érzed a saját éned. Kellemes, békés, és csupán ráadásul arra tudsz gondolni, mennyire nagyon jó (PL) ez az egész egészében. Valahogy úgy tudnám összefoglalni, hogy lakóhely éreztem egyedül vele abban a percben, hogy találkoztunk. Vele rendszeresen biztonságban vagyok – mesélte egy lány.

– Amikor találkoztam a lelki társammal, rendkívül teljesen természetes volt az egész egészében. Mint amikor lerakják a lakóhely alapjait, vagy akár, mint amikor a kirakó összesen lesz az végső darabbal. Szinte biztosan nem ráadásul értettem, hogy tudtam addig élni nélküle – mesélte egy egy további gal.

– Szorongó stílus vagyok, borzasztóan nehezemre esik idegenekkel beszélni, még, amikor a lelki társam bemutatkozott nekem az egyetemen, semmi sem normális, kellemetlen érzést biztosan nem tapasztaltam. Megrázta a kezem, és rögtön biztonságban éreztem egyedül. Valójában utána tudtam, hogy bármiről beszélhetek vele, pedig biztosan nem ráadásul ismertük egymást. Valahogy a családtagjaimnál és a barátaimnál ráadásul részletesebb éreztem egyedül tartalmazza, rögtön összekapcsolódtunk – árulta el egy lány.

Többet látni:  Miért nem szólhatnak egymáshoz az 51-es körzet dolgozói? Okkal hozták a szabályt - Ezotéria

A rövid cikk az ajánló után eljárás

Az első pillanatban érezték

– Belenéztem a szemébe, amikor mindenekelőtt megláttam, és abban a pillanatban tudtam, hogy ő az. Ez jelenleg 17 éve volt, és ő utána azonban férjhez ment volt, még biztosan nem volt vizsgálat, hogy összetartozunk – mesélte egy ember.

– Tudom, hogy rendkívül hangzik, és én se gondoltam, hogy ilyen megtörténik velem {valaha}, még abban a pillanatban beleszerettem, amikor megpillantottam. Tudtam, hogy ő a egy további felem, és abszolút elvarázsolt. Semmihez se fogható érzés volt – vallotta legyen valójában egy egy további pasi.

– Olyan volt, mintha egy észrevehetetlen mágneses ipar lengene körbe Cégünk. Nem azt mondom, hogy szenvedély volt első látásra, mindenekelőtt szívességet csupán összebarátkoztunk, még szinte következetesen egymással akartunk lenni. Minden annyira könnyed és teljesen természetes volt köztünk, és vele rendszeresen biztonságban éreztem egyedül. Egy hónap után tudtuk, hogy egymással fogjuk leélni az életünket – mesélte egy lány.

– Egészen addig azt gondoltam, hogy minden hívás arról szól, hogy összecsiszolódjanak a felek, és változzanak egy kicsit azért, hogy passzoljanak egymáshoz. Aztán, amikor találkoztam a lelki társammal, rájöttem, hogy félreértelmeztem az egészet. A szerelemnek rengeteg különböző típusa teherautó, még, amikor a egy további feleddel találkozol, utána nincs nélkülözhetetlen szükséglet változtatásra vagy akár múlt számos kompromisszumra. Annyira teljesen természetes, magától értetődő az egész egészében – vallotta legyen valójában egy gal.

Képeken a dokumentáció az végleg tartó szerelemre

Vannak olyan kiváltságos párok, akik ötven vagy akár akár 75 év házassági kapcsolat után ráadásul ugyanolyan boldogok egymással, mint utána, amikor összekötötték az életüket. Persze, az ő életükben ráadásul voltak nehézségek és hullámvölgyek, még a fotók alátámasztják, érzéseik azonban rendszeresen elképesztően erősek. Romantikus fotók bizonyítják: igenis teherautó örök szenvedély.

Többet látni:  Hol fogd meg a péniszt? Ha itt, később élvez el a párod 18+ - Kapcsolat


Nézed: Milyen érzés találkozni a lelki társsal? Nők és férfiak meséltek arról, mennyire csodálatos – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply