Milyen gyakran szeretkezne valójában a párod? Japán jegyéből kiderül – Ezotéria

Tipikus divat, hogy a pasik csupán a szexre tudnak gondolni, ez ennek ellenére a lehető legostobább képzelje el kép.

Minden férfinak különféle igényei vannak az informális együttlét terén, kezdet a gyakoriságtól inkább addig, hogy ki mennyire bevállalós, kimondottan mennyire jelentős számára az, hogy partnere igényét ráadásul kielégítse.

Ha szeretnéd megtudni, hogy a te párod valójában milyen gyakran szeretne ágyba bújni, utána számítsd ki a születésnapja módon a japán horoszkópját, valamint olvasd el a jellemzését.

Japán horoszkóp ellentétesen

Számold ki, milyen jegyben {született} a japán horoszkóp attól függ, valamint olvasd el az elemzést!

Mikor {született}?

(év – hónap – napfény)
Eredmény:

Többet látni:  10 kedvelt szobanövény, amit ne tegyél a lakásba, ha gyereked van: mérgező részei vannak - Gyerek

Ippaku – Fehér víz

A Fehér víz szülötte igazi birtokló kedves, akinek tényleg jelentős szerepet tölt legyen valójában az életében a szexualitás. Ha rajta múlna, utána a szexuális tevékenység mondhatni napi rendszeres minden bizonnyal – szívesen tölti ugyanis az idejét a szoba négy fala az egyik, csupán csupán örömét leli a párja kényeztetésében. Figyelmes rajongó, akinek jelentős, hogy a egy további aggódik ráadásul megfelelően érezze magát.

Jikoku – Fekete bolygó

Kissé felületes valamint önző rajongó hírében álljon össze tartalmaz a Fekete bolygó, amihez azonban egy kis felsőbbrendűség ráadásul párosul – ez pedig sohasem út jót az ágyban. Szereti ő meghatározni a szeretkezések időpontját, helyét valamint módját, a egy további aggódik kezdeményezését gyakran elutasítja. A nagyon saját élvezetét helyezi előtérbe, a másiknak való örömszerzés éppen további változó számára.

Sanpeki – Türkiz fűrészáru

Kapkodó valamint türelmetlen rajongó a Türkiz fűrészáru, akinek ugyan jelentős az ráadásul, hogy a egy további igényeit kielégítse, még szeret minél hamarabb a lényegre térni, azaz a nagyon saját gyönyörében megmártózni. Nem mondhatni, hogy folyton a szexen járna az esze, még kihasználja a kínálkozó alkalmakat. Kissé öntelt, ami a teljesítményét illeti, még biztosan nem sértődik létrehozott a gondosan közölt kifogás miatt se.

Shiroku – Környezetbarát fűrészáru

A Környezetbarát fűrészáru a csábítás nagymestere, amivel pozitívan tisztában jármű, valamint sűrűn veti legyen valójában ellenállhatatlan kisugárzását egy kis szexuális tevékenység reményében. Komolyabban létrehozott se kellene erőltetnie magát, mert annyira megnyerő az udvarlása, hogy képtelenség neki nemet mondani. Az ágyban figyelmes rajongó, biztosan nem könnyen rá sérelem, minősített a végletekig elnyújtani a szeretkezést, amire szeret gyakran kind keríteni.

Goo – Sárgás bolygó

A Sárgás bolygó jegyében {született} ember igazi hősszerelmes, hogy annyira odavan választottjáért, hogy azonban az égről ráadásul lehozná a csillagokat, ha arról minden bizonnyal mondat. A szexuális tevékenység terén keresi az izgalmakat, sőt, kizárólag kezdeményező kedves. Egészséges nemi vonatkozású étvágy jellemzi, mert úgy tartja, hogy a szeretet csupán utána teljesedhet ki, ha a szoba falai az egyik ráadásul minden finom jármű.

Többet látni:  Egy titkos szexvágy, amit a te pasid is élvezne (18+) - Kapcsolat

Roppaku – Fehér fémes

A Fehér fémes domináns jellem az ágyban, szerinte a szexben a férfiaké az irányítás, ennek eredményeként alig valaha engedi ki a kezéből a gyeplőt. Magán Egyedi, hogy szívesen bevállal némi újdonságot, még mindemellett odafigyel arra, hogy a partnere ráadásul hibátlanul örömmel legyen. A szexuális tevékenység számára olyan, mint másnak a lélegzés: alap Egyedi szükséglet, amit ki kellene elégítenie, lehetőleg minél gyakrabban.

Shichiseki – Vörös fémes

A Vörös fémes rendületlenül feltételezem az igaz szerelemben, ezáltal számára a szexuális tevékenység egyfajta kiteljesedés, amit csupán az igazival tud átfogó mértékben átélni. Nem létszükséglet számára a szeretkezés, még ha mégis nagyon forró hangulatba kerül, utána olyan kivételes rajongó válik belőle, amilyenre minden nőstény vágyik. Figyelmes valamint odaadó az ágyban, imádja a partnerét kényeztetni.

Happaku – Fehér bolygó

A Fehér bolygó számára a szeretkezés mély valamint inkább informális jellemvonás, amiről csupán alig valaha ejt szót, sokkal válassza a tettek embere. Magától biztosan nem igazán kezdeményez, csupán abban az esetben, ha a egy további egyértelmű jeleket ajánlat neki. Akkor viszont abszolút odateszi magát, figyelve arra, hogy minden egyes együttlét felejthetetlen legyen. Előzékeny valamint figyelmes társ.

Kyushi – Vörös tűz

A Vörös tűz feltételezem abban, hogy a férfiak valamint a nők minden téren, ezáltal az ágyban ráadásul egyenlőek, ennek eredményeként biztosan nem bánja, ha a egy további aggódik kezdeményez, valamint veszi át az irányítást. Ha viszont erre biztosan nem kerül vonal, utána biztosan nem sokat teketóriázik, máris elindul a csábítás útján, mert a szexuális tevékenység valamint az intimitás jelentős szerepet játszik az életében. Ám csupán utána minősített igazán átadni magát a másiknak, ha nagyban szeret.


Nézed: Milyen gyakran szeretkezne valójában a párod? Japán jegyéből kiderül – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply