Milyen jegyben született a férfi? Így hódíthatod meg horoszkópja szerint – Ezotéria

Kiszemelted a férfit, még azonban biztosan nem tudod, pontosan hogyan hódíthatnád meg? Elégbolt, ha kideríted, szakértőink a horoszkópja, valamint máris szabad könnyen az útvonal. Csillagjegye ugyanis sokat mesél személyiségéről, sajátja módon pedig megtudhatod, pontosan hogyan közeledhetnél irányába.

Az alábbiakban elolvashatod, hogy az egyes jegyek fickó szülötteit tekintettel arra, hogy nyerheted meg nőként.

Kos (III. 21 – IV. 20.)

A Kos olyan férfi, akinek szüksége jármű a  sikerélményre, szinte jobban, mint minden különféle jegynek. Ha kiszemelted Kos, mindenképpen éreztesd vele, hogy tetszik neked, persze csupán gondosan, ne nyomulj. Ha pedig ő ráadásul jeleket küld feléd, adj előnyös megerősítést, hogy felbátorodjon, valamint elhívjon egy randira.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

A Bika fickó szereti a szépet, így odavan a meglehetősen, nőies nőkért. Forróvérű, akár a latin szeretők, valamint tényleg szenvedélyes. Fickó vágyik lenni a lány közel, ezért, ha feminin tulajdonságaidat erősíted fel, nagyon jó (PL) esélyed jármű nála. Öltözz szoknyába, magassarkúba, még legalábbis egy nőies lábbelibe, valamint egykettőre rád tapad a tekintete.

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Az Ikrek jegyű férfiban jelentős rész kamat lakozik, ami ezen a ponton ráadásul fontossá válik, amikor esemény választ: azokra a nőkre bukik ugyanis, akik titokzatosak, akik biztosan nem adják egyértelműen a tudtukra, hogy szabad az útvonal. Hódítani vágyik, valamint ezt meg kellene adni neki. Ő szereti, élvezi a előzetes macskaféle háziállat macska-számítógépes egér játékot, ezzel fel könnyen kelteni érdeklődését.

Rákos sejtek (VI. 22 – VII. 22.)

A Rákos sejtek férfit élénk képzelet jellemzi, valamint azok a nők tetszenek neki, akikben jármű képzelet, akik egy dolog miatt kilógnak a sorból – akár kinézetük, akár belső részei tulajdonságuk, érdeklődésük, hobbijuk kapcsán. Nagy beszélgetésekkel, élménybeszámolókkal, szokásos kalandokkal könnyen meghódítani akár egy életre: partnernek kellene lenni az izgalmakban.

Többet látni:  Mennyire számít a mellméret a férfiaknak? - Kapcsolat

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

Az Oroszlán fickó tényleg igényli a figyelmet, szeret ő lenni az alfahím, a kiskakas a dombon, valamint azonban lehetne fokozni – egy mondat, mint száz, a középpontban lenni. Meghódítani úgy könnyen, ha a lány vásárló az ő stílusára, valamint építi ráadásul benne ezt a válogatás önbizalmat: az Oroszlánt dicsérni kellene, elismerni, még biztosan nem feltétlenül szavakkal: egy bepillantás ráadásul elég jó könnyen.

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

A Szűz szeret értékes lenni a környezete számára. Ő az a fickó, hogy a csillagokat ráadásul lehozná, ha tehetné, amikor udvarol. Kérj tőle valamiben segítséget, valamint vígan megteszi – ez egy tényleg nagyon jó (PL) kezdeményezési eljárás, valamint ha látja, hogy boldog vagy akár, valamint melletted ő lehetett a lovagias fickó, kedvet kaphat majd a folytatáshoz ráadásul.

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

A Mérleg fickó, akárcsak a Bika, szereti a szépet, a szemet gyönyörködtető dolgokat. Nála sokat elérhetsz azzal, ha meglehetősen vagy akár, adsz magadra, nőiesen öltözködsz valamint viselkedsz. A Mérleg fickó tényleg tud udvarolni, valamint erre meg ráadásul kellene neki adni a lehetőséget: biztosan soha ne légy vele ellentétes rámenős, mert azzal elriasztod.

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

A szenvedélyes Skorpió azt szereti, ha egy lány tartalmazza hasonlóképpen szenvedélyes, valamint elsősorban behúzni, ha a egy további  egyenesen kimondja, hogy tetszik neki, hiszen ő az az férfi, hogy számára csupán sötét valamint fehér színű jármű, {szürke} nincs. Imád flörtölni, valamint ha látja, hogy szabad az útvonal egy számára szimpatikus lány irányába, biztosan nem tétovázik.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

A Nyilas férfinak jelentős szüksége jármű arra, hogy a lány, hogy mellette jármű, megadja a számára elengedhetetlen szabad teret. Ez jelenleg a kezdetek kezdetén ráadásul ezért jármű. Ismerkedéskor az a lány behúzni, akinek jármű személyes élete, akinek ugyanúgy kellene a szabad tér, mint neki. Ezt vonzónak tartja. Mindemellett vágyakozni vágyik, biztosan nem szabad rajta csüngeni.

Többet látni:  Hipnoszüléssel szül Katalin hercegné – Mi történik ilyenkor a szülőszobán? - Gyerek

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Figyelmes valamint odaadó fickó, hogy ebben a jegyben született, hódításban pedig a elegáns rutin érvényesül. A Bak számára elengedhetetlen, hogy az ő kezében legyen az irányítás, emiatt jelenleg a kezdeményezést ráadásul sokkal jobb, ha ráhagyod. Küldj neki jeleket a távolból, egy mosolyt például, vagy akár szemezz vele, még várd meg, hogy ő menjen oda hozzád.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

A Vízöntő fickó jelentős gondolkodó, hogy szeret sokat beszélgetni, valamint ha egy személy vásárló az elképzeléseire, meglátásaira, véleményére, tényleg megérteni élvezze az egymással töltött időt. Meghódítani ezzel könnyen, még elengedhetetlen, hogy ne csupán hallgatóság, hanem beszélgetőpartner ráadásul legyen az a lány, hogy rá vágyik. Az izgalmas gondolkodásmód megbabonázza.

Halak (II. 20 – III. 20.)

A Halak férfit mágnesként behúzni a titokzatosság. Azok a nők tetszenek neki, akik kicsit elérhetetlennek, kicsit megismerhetetlennek mutatkoznak. A hidegség viszont tévút könnyen – a Halak számára ugyanis az érzelmek tényleg fontosak. Ne légy jégkirálynő, beszéljenek a szemeid, vagy akár akár a szavaid ráadásul, ezzel veheted le a lábáról.


Nézed: Milyen jegyben született a férfi? Így hódíthatod meg horoszkópja szerint – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply