Milyen lelki szorongások milyen betegségekben nyilvánulnak meg? A hátproblémáktól a székrekedésig – Ezotéria

A teljes hét csakra speciális terület testünkön, ahol kimondottan érezzük energiáinkat, ahol felvesszük és még feldolgozzuk a külvilág impulzusait. A csakrák testünk erőközpontjai, melyek olyan összefüggő rendszert tartalmaz, mint a naprendszerünk.

A teljes hét csakra teljes hét archetipikus tudati állapotnak ráadásul betartani, amelyek határozottan biztonságosan kötődnek az Egyedi testrendszer különös helyeihez. Ezek a testi helyek és még a tudatállapot kommunikálnak egymással. Az elnyomott érzések nyomás formájában a testrendszer meghatározott területein jelennek meghatározott. Ezért például a aggódj a nyakban összpontosul, az {együttérzés} a szívcsakrában.

A teljes hét csakra elhelyezkedése

• Gyökércsakra: energiáját a gerincoszlop végén, a farokcsontnál könnyen elismerik.
• Szexcsakra: energiáját a keresztcsontnál érzékelhetjük.
• Köldökcsakra: a köldök fölött vagy akár végig tapasztalható az energiája.
• Szívcsakra: a felsőtest közepén, a lélek, még leginkább a 3 mellkasi csigolya magasságában könnyen elismerik.
• Torokcsakra: energiáját a legtöbben a torkuk alján érzékelik, ahol a kulcscsont Rajt.
• Homlokcsakra: a 3 szem energiáját leginkább a szemöldökök az egyik érzékelhetjük.
• Koronacsakra: ennek a csakrának a legnehezebb elismerik az energiáját, mely a agy közepén, a kutacsoknál található.

A gyökércsakra

A gyökércsakra kitalálni azt az energiát, ami az élethez rendelkezésedre pótolni kell. Felelősapa a testi erőnlétedért, vitalitásodért, és még ez a csakra vezérel minden tisztulási folyamatot. E csakrához köteles fizetni a feladat ráadásul. Talán soha soha biztosan nem kapott ennyi férfi állami támogatást, mint manapság, ami arra utal, hogy kultúránknak egészségtelen kapcsolata teherautó a gyökércsakrával.

Az egyik oldalon a feladat több és több többet követel, ami az elektromosság többségét a gyökércsakrában köti meghatározott. Másrészről pedig több és több sokkal kevesebb embernek teherautó munkája, ami hosszú távon a gyökércsakra bezárulásához, majd ennek következményeként súlyos kimerültséghez és még energiahiányhoz vezet.

A gyökércsakra betegségei

Az első csakra betegségei az életenergia felelőtlen kezelésével függenek beépíteni. Vagy állandóan múlt több energiát adsz le, vagy akár biztosan nem használod fel meglévő energiáidat. Mindkét módszer testi és még lelki problémákhoz vezet. A megfelelően működő gyökércsakra esetében megfelelően váltokozik az aktivitás és még a nyugalom. A megfeszítés fázisa után az ellazulás fázisának kellene következnie, amikor az életenergia akadálytalanul áramlik az egész egészében szervezetben.

Többet látni:  A túlevéses zavar tünetei, és amit ellene tehetsz: sokan nem is tudnak róla, hogy ezért híznak - Fogyókúra

Az első csakrával összefüggő minden testi megbetegedés elsődleges oka a belső részei és még kívül szorongás. A munkában az lehetőség optimális beosztásával teheted egészségesebbé a gyökércsakrádat. Ha biztosan nem tudod önállóan kipihenni, utána az visszafordíthatatlan adrenalinkiválasztás izomgyengeséget, kimerültséget, szívbetegséget, gyomorfekélyt és még emésztési problémákat okoz. Lelki síkon pedig növeled a félelmeidet, alvászavarok léphetnek fel, kialakulhat súlyosabb szorongás ráadásul.

Fizikai megbetegedések

 • Aranyér: Ennlakik a panasznál a véredények biztosan nem lazulnak el székeléskor, vagyis ilyenkor biztosan nem szánsz elegendő időt székelésre, tekintve, hogy visszafordíthatatlan rohanásban élsz. A székelés szimbolikusan az életet jelzi: nyugalomra és még ellazulásra teherautó szükséged.

 • Bélgyulladás: A bélgyulladás elsődleges tünetei a hasmenés és még a sipolyképződés. E egészségügyi probléma okai a tartós szorongás és még az elnyomott őrület. Azokat az embereket érinti, akik drámaian reagálnak minden eseményre, és még félnek a kudarctól.
 • Fogínygyulladás: Gyakran az önbizalom hiánya okozza, amely a gyökércsakra jellemzője. Fogínygyulladást okozhat a C-vitamin hiánya ráadásul.
 • Hasmenés még: Mindig a aggódj vagy akár szorongás tünete. Szimbolikusan a gyökércsakra egyik döntő fontosságú témájára utal: arra, hogy az illető biztosan nem illetékes elengedni.
 • Hátproblémák: Egyenesség- és még tartásproblémákra utalnak, arra, hogy mennyire kétségtelenül viselkedsz és még jársz az életre. A szégyen ráadásul okozhat hátfájdalmakat, hiszen tonnányi bűnt hordhat a hátán az aggódik.
 • Reuma: A mozgékonyság hiányából fakadó megmerevedésre utal. Ilyenkor a testrendszer drasztikusan fejezi ki magát, és még Jelentősebb fájdalmakkal járhat a egészségügyi probléma.
 • Székrekedés: Hosszan tartó stresszre utal. Nem engeded, hogy csökkenjen benned a stressz, ezért több terhet kellene magaddal cipelned. Az elengedéstől való aggódj váltja ki.
 • Veseproblémák: Párkapcsolati problémákra utal.
 • Magas vérnyomás: Nem tudsz ellazulni, ennek eredményeként szíved és még véredényeid se pihennek eleget. A mondat hiteles értelmében visszafordíthatatlan stressz végig állsz.
 • Alacsony vérnyomás: Nem nagyon saját szükségleteid attól függ élsz, hanem szüleid vagy akár a közösség elvárásai attól függ. Nem állsz {ellen} a feléd irányuló elvárásoknak.

Lelki megbetegedések

 • Depresszió: A hiteles depressziót – ellentétben a depresszív hangulattal – terápiásan kellene élvezet. Ez a egészségügyi probléma a gyökércsakra energetikai zárlatára vezethető hozam. Az időskori depressziót a testi leépülés megtapasztalása okozza. Az aggódik biztosan nem ismeri fel, hogy e megöregedni tanulási feladata az, hogy a érzés irányába forduljon, és még ennek eredményeként a idős időket sírja hozam.
 • Alvászavarok: Gyakran a szorongás tünetei, és még sajátja jele, hogy biztosan nem tudsz átkapcsolni az energikus fázisról a passzívra.
 • Fogbetegségek: A fogak állapota a vitalitás kifejezője. Ha fogproblémáid vannak, utána enegriahiányban szenvedsz, és még elnyomod agressziódat, biztosan nem engeded problémáidat a felszínre jutni.

Szabvány tanácsok a gyökércsakra megerősítéséhez

 • Fogadd el hibáidat. Aki cselekszik, az hibázik ráadásul. Az visszafordíthatatlan önellenőrzés és még a tökéletességre való törekvés egyszerűen beteggé tesz.
 • Szüntesd meghatározott a versengő magatartást.
 • Szaunázz rutinszerűen.
 • Rendszeresen kocogj, kertészkedj, tartózkodj minél többet a természetben.
 • Hordj vörös vagy akár földszínű ruhákat.
Cikkünk alapja Klausbernd Vollmar: A csakrák című könyve

A gyökércsakráról, betegségeiről, kezeléséről részletesen olvashatsz ebben a nagyszerű könyvben. Segít lehetőségeid sokkal jobb kihasználásában és még életed értelmének teljesebb felismerésében. A könyvben található, ingatlan végezhető gyakorlatokkal megoldhatod problémáidat, és még meghatározott, teljes képet kapsz a csakrákról. Kiváló hatékony útikönyv mindazok számára, akik betegségeikkel és még problémáikkal szeretnének végérvényesen leszámolni, és még szívesen változtatnak életmódjukon a elégedett és még egészséges és kiegyensúlyozott életért.

Kiadó: Bioenergetic Kiadó
Mérték: 1.600,-
A könyvet alább listázva rendelheted meghatározott »


Nézed: Milyen lelki szorongások milyen betegségekben nyilvánulnak meg? A hátproblémáktól a székrekedésig – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply