Mire vágynak az introvertáltak egy párkapcsolatban? Ez a 4 legfontosabb dolog a pszichológus szerint – Kapcsolat

Az introvertált személyiségtípusba tartózó embereknek abszolút másak az igényeik, mint az extrovertáltaknak. Ők nyilván csendesebbek, zárkózottabbak, valamint tekintettel arra, hogy számukra a társas érintkezés általában kimerítő, többször igénylik az egyedüllétet. Azonban ha valakihez igazán közel kerülnek, utána képesek abszolút megnyílni előtte, valamint megmutatják neki, mennyire okosak, kreatívak valamint viccesek ráadásul tényleg.

Azt viszont létfontosságú tudni, hogy a párkapcsolatok terén ráadásul sok szempontból másra vágynak, mint a nyitottabb személyiségek. A pszichológus elárulta, szakértőink nélkülözhetetlen számukra a szerelmi viszonyokban, szakértőink az, amivel az extrovertált partnereknek tényleg megéri tisztában lenni, kimondottan szakértőink az, amire ajánlott odafigyelniük.

A tekintettel kulcsfontosságú

Klub minden kapcsolatban alapvetőnek kellene lennie a megosztott tiszteletnek, az introvertáltaknak azonban szívességet szüksége jármű rá Sophia Dembling pszichológus szerint. A másiknak el kellene fogadnia, hogy társa biztosan nem rendszeresen vágy vele mindig tartsd meg egy baráti összejövetelre vagy akár egy szórakozóhelyre, valamint azt ráadásul, ha csendre vágyik, vagy akár épp biztosan nem vágy beszélni arról, ami bántja. Ez persze biztosan nem azt jelenti, hogy mindenben engednie kellene, hanem azt, hogy létfontosságú a kompromisszumkészség, kimondottan az, hogy türelemmel valamint megértéssel forduljon szerelme iránt.

Kérdések valamint puhatolózás

A visszahúzódóbb személyiségtípusba tartozók jellemzően nehezebben beszélnek az igényeikről, a vágyaikról valamint a problémáikról ráadásul. Klub biztosan nem mondják ki, még szükségük jármű arra, hogy a partnerük kérdésekkel segítsen megnyílni nekik, olvasson a sorok az egyik, valamint rávezesse mindegyikük az egyértelmű, akár sebezhető témákat érintő beszélgetésekre. Mindkettőjük számára jelentős támogatás, ha ezek keresztül jobban megismerik egymást, valamint felszínre kerülhetnek a jogos érzések, gondok valamint gondolatok. Az introvertáltak ugyanis hajlamosak figyelmesen hallgassa ezekkel kapcsolatban, valamint általában szívességet önmagukban őrlődnek, ha {senki} biztosan nem kérdez rá a dologra. Ha pedig alkalmaz mesélni kezdenek, az energikus valamint figyelmes hallgatás ráadásul létfontosságú a egy további részéről.

Többet látni:  Mennyi zöldséget kell enni? A maximális zsírbontó hatáshoz ennyi a minimum - Fogyókúra

Szükségük jármű a türelemre

A szakmai szerint az introvertáltaknak általában sok időbe telik meghozni egy döntést, feldolgozni valamint átgondolni a velük történteket, vagy akár épp a mások keresztül rájuk zúdított érzelmeket, impulzusokat. Arra vágynak, hogy a partnerük ezt jóváhagyja, valamint ne siettesse mindegyikük, ne erőltessen semmit, hanem hagyjon nekik egy kis időt, bármiről ráadásul legyen mondat. Ők ugyanis minden dolog teljesen valamint felelősségteljesen megfontolnak, valamint jelentős stresszt, kemény nyomást helyez rájuk az, ha erre biztosan nem hagynak nekik lehetőséget.

A rövid cikk az ajánló után kitartani

Rendszeres egyedüllét valamint énidő

Mivel a társas helyzetek számukra sokszor megterhelőek, valamint egyedül tudnak egyszerűen igazán feltöltődni, szükségük jármű rutin énidőre – valamint ezzel a párjuknak ráadásul tisztában kellene lennie. El kellene fogadnia, hogy társa biztosan nem azért vágyik egy kis magányra, mert valójában biztosan nem szereti, vagy akár mert egy dolog bántja, hanem azért, mert ezáltal elismerik kipihenni a mindennapokat, ezáltal elismerik visszanyerni az energiáját, valamint egyszerűen ezáltal tud igazán kikapcsolni. Az egyénenként eltér, hogy ki mennyi egyedüllétre vágyik, így javasolta erről beszélni, valamint úgy alakítani a heteket, hogy adódhasson egy kis lehetősége erre, amikor szükségét érzi. Persze, a partnernek se kellene unatkoznia ilyenkor: kiemelkedő ügy, hogy találkozzon a barátaival, a családjával, vagy akár olyan programot szervezzen, amit régóta szeretett volna.

Ezek ezért szinte nélkülözhetetlenek az introvertáltak számára: ha nincsenek létrehozott, utána biztosan nem , hogy ki tudnak teljesedni a kapcsolatban, valamint sokáig vígan élnek majd a egy további közel. És még hogy mindezeken kívül milyen apróságokra vágynak azonban? Többek az egyik mély, jelentőségteljes beszélgetésekre, érzékenységre, támogatásra, minőségi egymással töltött időre, valamint arra, hogy párjuk segítse mindegyikük azokban a helyzetekben, amikor úgy érzik, zsong a fejük a több gondolattól, problémától. 

Többet látni:  Tizenévesen lett a szultán ágyasa, a történelem egyik legbefolyásosabb nője lett: Turhan Hatidzse különleges élete - Kapcsolat

Persze, mindez biztosan nem azt jelenti, hogy egyszerűen az extrovertált félnek kellene odafigyelnie szerelmére: a vágyak, igények tiszteletben tartása megosztott kellene, hogy legyen egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban.

Az életmód egy introvertálttal

A kölyök hölgy megmutatja, milyen férje élete introvertált, általában zaklatott szerelmével, valamint azokat a szokásokat, viselkedéseket örökíti létrehozott, melyek az extrovertált személyiségeknek – ezért párjának ráadásul – a kezdetekben furcsának, érthetetlennek tűnhetnek. A rajzokat nemcsak azért készíti, hogy megossza életük részleteit, hanem azért ráadásul, hogy éreztesse a beépíteni hasonlókkal: nincsenek egyedül, valamint biztosan nem kellene rettenetesen érezniük magukat azért, amilyenek.

Képek: Getty Images Hungary.


Nézed: (*4*)

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply