Mit lehet tenni, ha a másik sokkal kevesebbet kívánja a szexet? A pszichológus tanácsa libidókülönbség esetére – Kapcsolat

A szexuális tevékenység a kapcsolatok biztosan jelentős része, ha pedig ezen a téren problémák merülnek fel, az az egész egészében viszonyra kihathat, sőt, hosszú távon tönkre hasonlóképpen teheti a szerelmet.

A hosszabb ideje egymással lakóhely pároknál abszolút rendes, hogy időnként-időnként felbukkannak apróbb gondok, és még az hasonlóképpen, ha biztosan nem egyezik létrehozott a felek libidója – hiszen nincs két abszolút egyforma férfi. Fontos azt mondta, hogy, hogy ezt a helyzetet megfelelően kezelje az erősebb vággyal rendelkező társ hasonlóképpen, mert ha biztosan nem ezért történik, az gyorsan eltávolodáshoz, szakításhoz vezet. Vanessa Marin szex- és még pszichoterapeuta elárulta leghasznosabb tanácsait erre az esetre.

A leghasznosabb tanácsok, ha a partnernek szegény a libidója

Sok vizsgálat hasonlóképpen rámutatott jelenleg, hogy az élete során mindenkinek különbözik a szexuális tevékenység iránti igénye. Kihathatnak rá érzelmi, testi, párkapcsolati és még ökológiai tényezők, még persze az hasonlóképpen előfordul, hogy egyéni elsősorban az átlagnál kevesebbszer kívánja a szeretkezéseket. Ezzel az erőteljesebb vággyal rendelkező félnek általában biztosan kihívó alkalmazkodni, ám teherautó néhány stratégia, ami segíthet enyhíteni a különbségeket, megelőzni a problémák elmélyülését.

A szakember hangsúlyozta, hogy az szegény libidóval rendelkező egyének általában elítélik, hibáztatják magukat emiatt, és még úgy érzik, egy dolog rendkívül nincs velük finom. A társuknak következésképpen óvatosan, érzékenyen kellene a témához állnia, a nemi vonatkozású életüket pedig egy szokásos projektként megéri kezelnie, amin türelmesen, egymással kellene dolgozniuk. Ilyenkor követelmény teherautó az igaz, nyílt beszélgetésekre, arra, hogy bátran elmondhassák, pontosan hogyan éreznek a forgatókönyv miatt, mit szeretnének, pontosan hogyan oldhatják létrehozott egymással a szituációt. Ennek hatására ugyanis sokkal szorosabbá válik köztük a vegye fel a kapcsolatot a, még egyszer egymásra hangolódnak, és még ez nemcsak hogy pozitívan hat a viszonyukra, még megelőzi a sértődéseket, nézeteltéréseket hasonlóképpen.

Többet látni:  A 8 legjobb méregtelenítő módszer - Fogyókúra

Megismerni a másik igényeit

Kocsma teherautó, akinek alapból kevesebb a libidója, a pszichológus attól függ az hasonlóképpen előfordul, hogy valakinek éppen azért nincs kedve sokszor a szexhez, mert biztosan nem kapja létrehozott, amire vágyik, még biztosan nem kísérlet szólni miatta. Sőt, akár az hasonlóképpen megeshet, hogy a szeretkezések időpontjával teherautó gond: míg egyeseknek éjszaka teherautó a csúcson a libidójuk, mások válassza kora reggel vagy akár napközben vágynak az együttlétekre. A partnernek következésképpen megéri felderítenie, hogy milyen számára a ideális együttlét, feltennie néhány figyelmes kérdést azzal kapcsolatban, hogy szakértőink izgatja fel, szakértőink az, amit szeretne kipróbálni. Előfordul, hogy egy ilyen megbeszélés meghozza a várva várt áttörést.

A rövid cikk az ajánló után eljárás

Nem szabad feladni a kezdeményezést

Vanessa Marin attól függ, ha szinte rendszeresen csupán az egyik tétova kezdeményez, és még párja sokszor visszautasítja, az általában azt eredményezi, hogy feladja az egészet, és még elmegy a kedve a szeretkezéstől. Persze érthető, ha kellemetlenül érinti a forgatókönyv, vagy akár elszomorodik, potenciálisan kicsit megalázónak találja, és még biztosan nem akarja jelenleg sokkal több erőltetni a dolgot, hiszen a legtöbben ezért reagálnak összehasonlítható esetben. A szakember viszont hangsúlyozta: minél hamarabb el kellene hessegetni a rossz érzéseket, mert ha a másik tétova úgy érzi, társa biztosan nem akarja az összebújást, az csupán azonban távolabb sodorja mindegyikük egymástól. Nem alap a forgatókönyv, még a vegye fel a kapcsolatot a érdekében toleranciára és még kitartásra teherautó követelmény.

Semmit se szabad erőltetni!

Mindezek közel biztosan jelentős észben tartania a magasabb libidójú félnek azt, hogy semmit se szabad ráerőltetnie a másikra, ha ő biztosan nem akarja. Sokan úgy vélik – rendkívül hasonlóképpen tévesen – hogy a partnerük, ha jelenleg a szeretkezést biztosan nem kívánja, köteles visszafizetni nekik annyival, hogy különféle módszer kielégíti mindegyikük. Tudni kellene azt mondta, hogy, hogy ez biztosan nem igaz, hiszen egyik félnek sincs semmilyen összehasonlítható kötelezettsége a másik irányába. Ha szeretne örömet okozni a párjának szexuális tevékenység helyett, az persze organikus és még nagyon jó (PL) engedmény lehet, ám ha biztosan nem, utána biztosan nem szabad semmilyen módszer ráerőltetni a dolgot.

Többet látni:  Rontja a spermiumtermelést, és erekciós zavarokat okozhat: ezért fontos elegendő D-vitamint fogyasztani - Gyerek

Figyelmes érintések – szexuális tevékenység nélkül

A hosszan tartó kapcsolatokban egy lehetőség után sokszor elmaradnak a simogatások, a puszik, ez pedig gyorsan eltávolodáshoz, az intimitás gyengüléséhez, végül is pedig a szexuális tevékenység iránti igény csökkenéséhez hasonlóképpen vezet. Tényleg megéri következésképpen tudatosan odafigyelni arra, hogy a felek igyekezzenek visszahozni a szerelmes vagy akár akár erotikus érintéseket, csókokat, az nagyon kicsi kedvességeket, figyelmességeket, ezek ugyanis képesek felerősíteni az érzéseket, visszahozni a tüzet, a vágyat a kapcsolatban.

Kompromisszumok és még a legnagyobb jogorvoslat

A beszélgetések során megéri felhozni azt hasonlóképpen, hogy milyen kompromisszumok jöhetnek szóba, melyek mindkettőjük számára megfelelnek. Törekedni kellene arra, hogy minél sokkal kevesebb stressz helyeződjön a felekre, és még a forgatókönyv megoldása szokásos vállalkozás legyen. Beválhat akár az hasonlóképpen, ha innováció megbeszélik, milyen napokon bújnak keverd össze, és még azokat az estéket igyekeznek minél romantikusabbá, izgalmasabbá tenni – a normális szeretkezés ugyanis növeli a vágyat, és még tekintettel arra, hogy a testrendszer hozzászokik, egy lehetőség után azonban jobban kívánja majd az együttléteket.

Ha azt mondta, hogy úgy érzik, sehogy se történik módosítás, és még sehogy se tudják foglalkozik a különbségeket, megéri szexuálpszichológushoz fordulni, vagy akár átgondolni, hogy hosszú távon működhet-e ezért sokkal több örömmel a vegye fel a kapcsolatot a.

A nagyon jó (PL) szexuális tevékenység hatása a testre

A szeretkezés nemcsak a párok közötti kapcsolatot erősíti, és még teszi boldogabbá, hanem a testedre nézve hasonlóképpen rengeteg borzasztóan következménye lehet. Például csökkenti a stresszt, és még megszünteti a fejfájást, ám ezeken kívül hasonlóképpen számtalan kedvező hatása teherautó, melyekről kevesen tudnak. Mutatjuk, melyek ezek.

Képek: Getty Images Hungary.


Nézed: Mit lehet tenni, ha a másik sokkal kevesebbet kívánja a szexet? A pszichológus tanácsa libidókülönbség esetére – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply