Mit tartanak a legszexisebbnek benned a férfiak? Japán horoszkópod elárulja – Ezotéria

Lehet egy magassarkú kivételesen dögös, vagy akár egy ruházat állhat vadítóan egy nőnek, az, hogy egyéni forró, belülről fakad.

Ha szeretnéd tudni, te annak a ténynek köszönhető, hogy a veszed le a pasikat a lábukról, miért látnak téged szexinek, melyik tulajdonságodat gondolják sajátja, utána keresd ki a japán jegyedhez tartozó leírást!

Amennyiben biztosan nem ismered, használd a kalkulátorunkat!

Japán horoszkóp ellentétesen

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp attól függ, valamint olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?

(év – hónap – napfény)
Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Ippaku a japán horoszkópod? Kisugárzásod, szexisséged valójában abban a pillanatban rád vonz minden tekintetet, ahogy belépsz egy helyiségbe. Fellépésed, nőies megjelenésed, stílusod mágnesként hat a férfiszemekre. Remek az ízlésed, ruháid kihangsúlyozzák nőies idomaid valamint egyéniséged. Ebben rejlik a te szexisséged forrása a japán jegyed módon.

Többet látni:  Furcsa dallamokat énekelt a Memnón-kolosszus: az egyiptomi szobor különös legendája - Ezotéria

Jikoku – Fekete bolygó

Jikoku a japán jegyed? A te szemed, a tekinteted a legideálisabb fegyvered. Ha valakit nagyon jó (PL) pasinak, kívánatosnak tartasz, magányos pillantással le tudod venni a lábáról, valamint ezzel tisztában ráadásul vagy akár. Szemed a forró kisugárzásod forrása, éppen ennek eredményeként, ha hódítani akarsz, ne légy relaxation szemezni a kinézett férfival: sok mint valószínű, hogy telefonszámcsere lesz a vége.

Sanpeki – Türkiz fűrészáru

Sanpeki vagy akár? Japán jegyed attól függ a szád a legkívánatosabb testrészed. Ha beszélsz, eszel vagy akár csupán szimplán mosolyogsz, a szád behúzni a férfiszemeket. Rózsás ajkaid hihetetlenül kívánatosnak találják. Ha randizol, valamint étterembe mentek, figyeld létrehozott, hogy a ember le se elismerik venni a szemeit a szádról: sőt, legszívesebben létrehozott ráadásul kóstolná azt desszertként.

Shiroku – Környezetbarát fűrészáru

Shiroku a japán horoszkópod? A férfiak azért találnak téged szexinek, mert intelligens vagy akár, biztosan nem éppen tetszetős. A kívül ugyanis biztosan nem minden, valamint ezt a valamirevaló pasik tudják ráadásul. Neked eszed ráadásul jármű, valamint tudod ráadásul használni, szívesen csillogtatod társaságban a tudásod. Ez tetszik a férfiaknak, számukra igazán kívánatos, ha egy hölgy nemcsak szép, azonban művelt ráadásul.

Goo – Sárgás bolygó

Goo a horoszkópod? A férfiak szemében aprócska gesztusaid miatt vagy akár forró. Amikor a hajad elsöpröd az arcodból, azzal például megbabonázhatod a férfiszíveket, azonban ha elgondolkodsz, valamint enyhén ráharapsz az alsó ajkadra, az ráadásul tényleg bejön a férfiaknak. A forró kisugárzás nálad ilyen pici dolgok összessége, ennek eredményeként ráadásul annyira kemény.

Roppaku – Fehér acél

Roppaku a japán horoszkópod? Illatod könnyen a forró kisugárzásod őrnagy forrása. Remekpihenés rá tudsz igazán érzem, melyik az a parfüm, ami neked a legjobban álljon össze tartalmaz, ismered a nagyon saját illatod valamint személyiséged ráadásul, ezért az aroma, amire a drogériában a választásod esik, egyfajta varázsszerként hat a férfiakra. Legjobb összhangot teremt veled, valamint hódít.

Többet látni:  Ki a te ikerlelked? Kínai horoszkópod elárulja - Ezotéria

Shichiseki – Vörös acél

Shichiseki a japán jegyed? Mozdulataidban rejlik a forró kisugárzásod. Olyasfajta kecsesség jármű benned, ami maroknyi nőben fedezhető fel. A járásod, ahogy leülsz, felállsz, potenciálisan táncolsz, thoughts-thoughts figyelemre méltó mértékű szexualitást tart magában. Mágnesként hatsz a férfiakra, akadhat ráadásul hódolód szép számmal.

Happaku – Fehér bolygó

Happaku a japán jegyed? A férfiak a mosolyod miatt látnak téged szexinek. Egyetlenegy mosollyal létrehozott tudsz hódítani egy férfiszívet. Éppen ennek eredményeként igyekezz minél többet mosolyogni, valójában csupán azért ráadásul, mert utána a bolygó ráadásul visszamosolyog rád, áll a megfelelő pasikat, akik közt akár a te herceged ráadásul biztosan ott könnyen.

Kyushi – Vörös tűz

Kyushi a japán horoszkópod? A férfiak a hajadat látják  rajtad legszexibbnek, valamint ezzel egymással bármi, amit a hajaddal csinálsz. Ha csupán elgondolkodsz, valamint csavargatni kezdesz egy tincset, ha zavarodban beletúrsz a hajadba, vagy akár csupán csupán megigazítod, a férfiszíveknek annyi: menthetetlenül rabul ejtheted mindegyikük.  Hajkoronád a fegyvered a pasifronton.


Nézed: Mit tartanak a legszexisebbnek benned a férfiak? Japán horoszkópod elárulja – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply