Mondatok, melyek súlyos testképzavarhoz vezethetnek: soha ne mondd a gyereknek – Gyerek

A anyukák és apa szava a gyerek számára kezdettől fogva a legkomolyabb és még legfontosabb, legigazabb kifejezés, ezért az ő szájából egy-egy rendkívül megfogalmazott vagy akár meggondolatlan szavak jókora sérülést tud okozni.

A anyukák és apa azonban a média és még az web vetítette valótlan képek ellenére ráadásul medrében tarthatja a gyereke önértékelését, ha odafigyel rá. Mivel szavának súlya jármű, az ellenkezőjét ráadásul elérheti, ahogy különféle szájából se szerencsések az alábbi mondatok.

Nagyszerű kiváló húsban vagy akár, kis husis vagy akár

Máshogy érti ezt egy kisgyerek, és még máshogy egy tinédzser. A kisebbek számára azonban biztosan nem feltétlenül esik rendkívül, esetleg biztosan nem ráadásul igazán értik, miről jármű kifejezés, még jelenleg abban az időszakban ráadásul válassza vigyázni kellene a cuki pufókságra vonatkozó kijelentésekkel. Egy tininek viszont ez a szavak tőrdöfés könnyen, és még jobb tanfolyam a káros testkép irányába. A husis jelzőt szabad fordításban kövérnek hallhatják.

Ha ennyit eszel, dagi leszel

Testképzavar, étkezési izgasson ráadásul könnyen abból, ha a anyukák és apa folyton rápirít a gyerekre, mennyit fogyasztó. Tizenévesként olyan fejlődési folyamatok zajlanak, melyekhez számos-számos tápanyag kellene, ezért biztosan nem meglepetés, ha lány az étvágy. Sportra megéri ösztökélni a gyereket, biztosan nem lakatot tenni a hűtőre. Szülőként válassza törekedni kellene rá, hogy az ételektől a nassolnivalókon át az italokig abszolút semmi ne legyen múlt cukros, múlt zsíros, hizlaló, egészségtelen.

Kövér vagy akár

A legeslegrosszabb szavak, ami egyértelmű testképzavart, önértékelési gondokat okozhat amellett, hogy borzasztóan agresszió. Ugyancsak az egészséges és kiegyensúlyozott ételek és még a sportra jutalom könnyen a szolgáltatás megjegyzések helyett, ezek pedig a anyukák és apa felelősségei. Aki hizlaló ételekkel rakja tele a konyhát, és még kifejezés nélkül nézi, hogy előkészített se moccan a gyereke, utólag ne őt hibáztassa, hanem, akár kifejezés nélkül ráadásul, még vadonatúj, nagyon jó (PL) ételek behozásával, fantasztikus sportok kipróbálását lehetővé téve igyekezzen módosítani a gyereke életmódján.

Többet látni:  A nők egyszerre több szeretőt tarthatnak, a férfiak arcát kendő fedi: a különös sivatagi nép, a tuaregek élete - Kapcsolat

A rövid cikk az ajánló után kitartani

Nem fogsz tetszeni

A gyerekek váratlanul nőnek, teljesen természetes ráadásul könnyen némi soványság tinikorban. Ebben a helyzetben sokan próbálják azzal evésre ösztökélni a gyerekeket, hogy a egy további biztosan nem ízlését hozzák fel. A vékonyan biztosan nem tetszel majd a fiúknak/lányoknak szavak sok okból ráadásul káros. Egyrészt kimondottan érzékenyek kamaszkorban, tényleg rendkívül érezhetik miatta magukat, csökkenés az önbizalmuk. Másrészt elülteti a fejükben azt a gondolatot, hogy különféle tetszésétől kellene függővé tenniük az önmagukról alkotott képüket. 


Nézed: Mondatok, melyek súlyos testképzavarhoz vezethetnek: soha ne mondd a gyereknek – Gyerek

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply