Mostantól más szemmel nézel a disznókra: szinte emberi intelligenciával rendelkeznek – Ezotéria

Az srác gyakran hajlamosak általában hajlamosak azt hinni, mindenkinél valamint mindennél okosabb. Klub minden bizonnyal magasan kiemelkedik az élővilág más fajai közül, vannak, akik tartalmazza összehasonlítható intelligenciával bírnak, legalábbis kutatások attól függ.

Sokaknak a kutyák vagy akár a majmok juthatnak épp most eszébe, gondolván, róluk könnyen mondat. Valóban roppant intelligens állatok, ám ez esetben a disznók értelmi képességeire gondoltunk: szakértők attól függ szinte olyan intelligensek, mint Cégünk, egyének, valamint feltevésüket őszinte vizsgálatokra, megfigyelésekre alapozzák.

Intelligens disznók

A disznók olyan szintű intelligenciával rendelkeznek, mint a hároméves gyerekek, felismerik a tükörképüket, kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, egymás közt összehangolt viszonyrendszerük jármű, tartós memóriájuk remek, valamint képesek szoros kapcsolatot kialakítani az emberrel ráadásul.

Játszani ráadásul szeretnek. Látszó üveg segítségével képesek felfedezni elrejtett falatokat, valamint kitalálnak az útvesztőből. Azonban a videojáték se gyöngyfehér ki rajtuk, ezt speciális játékkal tesztelték.

1996-ban a Pennsylvaniai Állami Egyetem vizsgálatában tanítottak legyen valójában disznókat rá. Orruk valamint egy botkormány használatával, jutalomfalat reményében jelenleg öt-tíz próbálkozás után szép hatékonyan ment nekik a tevékenység. Vonzó, hogy hasonlóképpen nagyon jó (PL) teljesítményt ugyanennyi lehetőség végig a csimpánzok tudnak azonban produkálni.

Ezen a házi videón egy kedvencként tartott malac kirakózik, méghozzá ügyesen: pillanatok végig elkészül a játékkal.

A csimpánzoktól se sokban térünk el

A disznókkal intelligenciánk, a csimpánzokkal DNS-ünk ráadásul összeköt. A csimpánzok valamint az srác DNS-ének ugyanis 99%-a egyezik. Ők a legközelebbi lakóhely rokonaink az állatvilágban. A két lábon sétáló valamint az eszközhasználat önmagában ráadásul szemléltet ezt.

A csimpánzok közösségben élnek. Egymás közötti kommunikációjuk, ahogyan az emberekkel szembeni ráadásul, elképesztő. Egészen félelmetes technika képesek jelnyelvet felfedezni, valamint használni azt az emberrel szembeni kommunikációban. A legközelebb videón ez észrevehető.

Az elefántok agya az emberéhez összehasonlítható

Sokszor mondják, olyan a memóriája, mint egy elefántnak. Nem véletlenül alakult ki a mondás. Ezeknek az állatoknak elképesztő értelmi képességeik vannak. Agykérgükben annyi neuron jármű, mint az emberében.

Többet látni:  Tényleg működik a kézrátételes gyógyítás, vagy egyszerű átverés? - Ezotéria

A rövid cikk az ajánló után eljárás

Könnyedén tanulnak, felismerik a tükörképüket, jármű éntudatuk. Megfigyelések attól függ segítőkészséget, empátiát, sajnálatot képesek tanúsítani. Az állatvilágban biztosan nem több fajnál látni, hogy gyászolnak más elpusztult egyedeket. Ők egyértelmű pszichológiai reakciókat, letörtséget mutatnak, ha elveszítik társaikat, családtagjaikat. Noha nemrég az elefánttemetők elmélete ráadásul szárnyra kapott, ezek lehetőségét biztosan nem minden személy tartja reálisnak. Arról, hogy tekintve, hogy cáfolják, korábbi cikkünkben írtunk.


Nézed: Mostantól más szemmel nézel a disznókra: szinte emberi intelligenciával rendelkeznek – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply