Működik a 90 napos diéta? Ők már próbálták! – Fogyókúra

A 90 napos étrend évek óta az egyik legnépszerűbb, hosszú távon ráadásul tartható fogyókúra. Ennek oka, hogy szétválasztó diétaként szinte semmilyen élelmiszer fogyasztását biztosan nem tiltja, egyszerűen azt határozza meghatározott, hogy melyik napokon eheted mindegyikük.

Az étrend lényege, hogy az elengedhetetlen energiaforrásokat: a szénhidrátokat, a fehérjéket, kimondottan a keményítőket valamint a gyümölcsöket négy egyedi napra osztja el – segítve ezzel az anyagcsere-működést, megkönnyítve a súlyleadást. A fórumhozzászólásokat nézve olvasóink közül már sokan kipróbálták, cikkünkben összegyűjtöttük néhányuk véleményét.

Lassan, még minden bizonnyal: Zsu

“A jelentős túlsúlyból biztosan nem bonyolult az elején pompás eredményt produkálni. Mi az az 5 kg a többihez képest, amit azonban le kellene faragnom! A legközelebb hónap lesz bonyolult, mert már biztosan nem megy le ennyi, vagy akár egy időre le ráadásul álljon össze tartalmaz a fogyás. Ahogy a férjem követelés, innen szép a diadal.

Amúgy én minden kora reggel bűnözni szoktam, mert kávéval indítom a napot. Erről biztosan nem tudok – vagy akár biztosan nem ráadásul akarok? – lemondani. Mivel ezt a szétválasztó diétát életmódváltásnak tekintem, biztosan nem az a célom, hogy minél gyorsabban érjem el a kívánt súlyt valamint formát, hanem egy olyan számomra ráadásul megfelelő, tartható étrendet valamint tevékenység-gyakoriságot kialakítani, ami hosszú távon karban tart. Nem szeretnék versenyezni, heti 1 kg fogyás abszolút finom jármű. Ennlakik többet biztosan nem ráadásul szabad leadni hetente ahhoz, hogy a természetes bőr alkalmazkodik tudjon a változáshoz.”

Helyzetjelentvalamint: ica77

“Letelt a 2. két teljes hét ráadásul. A súlyom ugyanannyi maradt, még a centijeimben történt módosítás. A csípőmből azonban 2 cm ment le, a derekamból pedig 6 cm. Sajntörekvés, hogy a combomat biztosan nem mértem meghatározott kezdéskor. Összegezve így az első hónap eredménye: -7 kg, csípő: – 6 cm, derékvonal: – 24 cm. Ez második elég jó hihetetlennek tűnik, még az ünnepek során egészen fel voltam fújódva.”

Többet látni:  4 kínos szexkérdés, amit kevesen mernek feltenni (18+) - Kapcsolat

Újrakezdő: melike37

“Én már egy nap végigcsináltam a 90 napos diétát valamint azóta mindenkinek tudom ösztönözni. 15 kg ment le, szinte észrevétlenül. Nekem egészen bejött. Persze miután elértem a ideális súlyt, biztosan nem figyeltem már oda, hogy mit, mikor valamint mennyit eszem vagy akár akár iszom.

Szóval ostoba voltam, mert biztosan nem abszolút igaz, hogy ha ezt a diétát végigcsináljuk, biztosan nem kellene fenntartani a jójó effektustól. Ezt az egyet tudom cáfolni, még az igaz, hogy számos mint 2 éve fejeztem legyen valójában a diétát, valamint biztosan nem azonnali, dupla kg-ot szedtem nyereség, hanem fokozatosan valamint a személyes hibámból történt. Szóval minden apróság egybevéve jelenleg még egyszer kezdtem, már a 4-ig napnál tartok, vagyis a legnehezebbnél, a gyümölcsnél, még egész egészében megfelelően bírom. Valamint azonban elmentem futni ráadásul!”


Nézed: Működik a 90 napos diéta? Ők már próbálták! – Fogyókúra

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply