Nagy kínai szerelmi horoszkóp – Ezotéria

-val együtt kínai horoszkóp segítségével megtudhatod, hogy rendesen mire ráadásul számíthatsz -val együtt szeretetben. Romantikus -val együtt társed, jó hírű, hű? Keresd ki házaspárod születési időát naptárunkból, és még számold ki, melyik jegyben {született}. Az értékelés segítségével választ kapsz minden kérdésedre!

-val együtt legendák attól függ -val együtt 12 jegynek, amelyek kezdetben -val együtt Jupiter föld 12 évi keringési ciklusát követték, Buddha felajánlott nevet. Mielőtt elhagyta volna -val együtt Földet, magához hívta az összes élőlényt, ám mindössze 12 háziállat módszer meghatározott előtte. Ezáltal minden háziállat kapott egy-egy évet aszerint, ahogy Buddha a múltban megjelentek.

Kínai horoszkóp ellentétesen

Számold ki, milyen jegyben {született} -val együtt kínai horoszkóp attól függ, és még olvasd el az elemzést!

Mikor {született}?

(év – hónap – napfény)
Eredmény:

Patkány

Ez -val együtt pasi tényleg elbűvölő, sőt, finom, -val együtt szokásosnál sokkal jobban igényli -val együtt figyelmet és még -val együtt törődést. Szeret beszélni önmagáról, kimondottan terveiről, álmairól, következésképpen, ha legyen valójában akarsz nála vágódni, utána -val együtt legideálisabb, ha tátott szájjal figyeled kiselőadásait. Időnként ennek ellenére biztosan nem eléggé rendszeres, meggondolatlan tetteivel hamar felforgat magában szomszéd bármi. Mivel eléggé skót, ne -val együtt legdrágább ételt válaszd az étlapról -val együtt randin, sőt, azon se csodálkozz, ha bármi felesben vágyik majd fizetni.

Többet látni:  8 edzésforma, amitől azonnal olvadnak a zsírpárnák: több kalóriát égetnek el, mint a futás - Fogyókúra

Ideális társ: -val együtt Bivaly vagy akár Vaddisznó nők.

Bivaly

Az első randiok során kiismerhetetlennek tűnhet számodra, hiszen eredetileg egy nőfaló macsó képét mutatja, még amikor szerelmes lesz, egy ügyetlen, pirulós kisfiú válik belőle. -val együtt előzetes bukdácsolás után egy igazán sármos, figyelmes és még humoros fickót ismerhetsz meghatározott, hogy -val együtt tenyerén tart téged. Igazi úgymond férjanyag, élete célja, hogy családjának védett körülményeket teremtsen minden téren. Megbízható és még hű barátom partner.

Ideális társ: {Kígyó} vagy akár Kakas nők.

Tigris

Karizmatikus egyéniség, jellemzően -val együtt szolgáltató középpontja, -val együtt nők bálványa. Igazi vadász, hogy, ha kiszemelt magának, addig ostromol, egészen meghatározott biztosan nem megszerezni. -val együtt látszat ellenére biztosan nem egy szoknyabolond, ha szerelmes lesz, utána odaadó és még kitartó barátom partner válik belőle. Minden percben társe kívánságát lesi, viszont biztosan nem tűri, hogy ellentmondjanak neki vagy akár irányítsák. Időnként meggondolatlan döntéseket hoz, és még -val együtt mulatozás ráadásul fontosabb az életében, mint projekt, még általában virágzó és még áldott.

Ideális társ: Paripa vagy akár Kutya nők.

Nyúl

Figyelmét és még szerelmét ki kellene érdemelni. Ha szeretnéd magadhoz édesgetni, utána -val együtt legfontosabb, hogy sose hisztizz vagy akár problémázz, mert biztosan nem szereti -val együtt konfliktusokat. Kiismerhetetlen és még misztikus, sosem tudhatod, Cégünk -val együtt legközelebb lépése. Életében egy nap lesz igazán szerelmes, még addig se tétlenkedik: vonzzák -val együtt tiltott gyümölcsöt jelentő nők. Fontos számára -val együtt haszon és még -val együtt nyugalom, egy olyan barátom partnerra vágyik, hogy ezt biztosítani megérteni.

Ideális társ: Kecske vagy akár Kutya nők.

Többet látni:  "Csak nagy sírás árán hajlandó kakilni" - Mi áll a székletvisszatartás hátterében? - Gyerek

Sárkány

Ellenállhatatlan és még megnyerő, dumájával egy min során levesz bárkit -val együtt lábáról. Szereti -val együtt kihívásokat, úgyhogy, ha szeretnéd meghódítani, megéri egy kicsit évődnöd vele. Kocsma élvezi -val együtt flörtölést, bókjait nyugodtan nagyon komolyan valóban veheted, hiszen következetesen egyértelmű. Nem otthonülő stílus, igazi társasági srác, jellemzően ő szervezi barátai számára -val együtt programokat. Egy vegye fel a kapcsolatot aban szereti, ha ő -val együtt domináns tétova, és még ha következetesen ő állam ki az végső szót egy vitában.

Ideális társ: Kakas vagy akár Patkány nők.

{Kígyó}

Ernövekvő és még határozott egyéniségével hamar magára tereli -val együtt figyelmet. Szívesen ismerkedik és még flörtöl, még szándékai alig valaha komolyak: rendíthetetlenül keresi az igazit, következésképpen használ ki minden lehetőséget. Romantikus és még érdeklődéses, viszont hamar úgy érezheted, hogy megfojt rajongásával. Hosszú távon ennek ellenére kiváló társ, hiszen -val együtt legfontosabb számára -val együtt családja. Ragaszkodó és még hű barátom partner, hogy közel biztosan nem könnyen unatkozni.

Ideális társ: Vaddisznó vagy akár Kecske nők.

Paripa

Ez -val együtt pasi egy Don Juan: két kanállal habzsolja az életet, és még egy kívánatos nőért bármit elkövetne. Vonzerejét túlnyomórészt biztosan nem külsejének köszönheti, hanem feltűnően időszerű észjárásának és még briliáns humorának. Határozott és még tettre előkészített, azonnal hoz döntéseket, viszont sokszor előbb cselekszik, mint gondolkozik. Csapongó természetéhez leginkább egy nyugalom, jól kiegyensúlyozott nőstény mérkőzés, akit mindennap még egyszer és még még egyszer meghódíthat.

Ideális társ: Kutya vagy akár Tigris nők.

Kecske

Igazi művészlélek, legtöbbször bohém öltözékével hívja fel magára -val együtt nők figyelmét, még házaspár percen {belül} ír egy érzelmes költeményt, vagy akár rajzol egy dolog szépet -val együtt csodált lány személyétől ihletetten. Magához azonos egyéniségeket keres, biztosan nem keltik fel az érdeklődését -val együtt cicababák – elengedhetetlen számára egy dolog plusz, egy szexepil, amibe beleszerethet. Ritkán kezdeményez, szégyenlős és még visszahúzódó. Óvatosan közelíts irányába, mert tényleg finom.

Ideális társ: Nyúl vagy akár Paripa nők.

Többet látni:  Mennyei répatorta: a legfinomabb recept - Húsvét

Majom

Sikeres és még bizonyos az életmód minden területén, női ismerősei csupán szuperlatívuszokban beszélnek róla, ő -val együtt fickó, csupa nagybetűvel. Ezt az elismerést nemcsak kívánatos külsejével és még megnyerő stílusával éri el, hanem azzal ráadásul, hogy mellette röpül az lehetőség: izgalmasabbnál izgalmasabb helyszínekre szervez randevút, és még számára abszolút semmi se költséges, ha imádott hölgyéről jármű kifejezés. Élete -val együtt hódítás, hosszú távon csupán egy bármi elnéző társ jöhet nála szóba.

Ideális társ: Majom vagy akár Kecske nők.

Kakas

Harsány és még harcias, társaságban jellemzően magához ragadja -val együtt beszélgetést. Öntudatos, szeret javaslom, még -val együtt nehéz kívül hátulján hátulján kiszámíthatatlan és még szégyenlős belül lakozik tényleg. Legjobban -val együtt nők körében érzi megfelelően magát, számos barátja jármű -val együtt szebbik biztosan nem köréből, ami egy tartós vegye fel a kapcsolatot anál konfliktusokra adhat okot. -val együtt szerelemben elengedhetetlen neki, hogy házaspárjában ne csupán kiváló szeretőt, még metafizikai társat ráadásul találjon.

Ideális társ: {Kígyó} vagy akár Bivaly nők.

Kutya

Ez -val együtt pasi olyan, mintha valamelyik előző századból pattant volna elő: bájos, lovagias és még udvarias, még sosem tolakodó technika. Szíve hölgyét elhalmozza ajándékokkal, szebbnél szebb bókokkal. Szereti és még tiszteli -val együtt nőket, még biztosan nem ragaszkodó stílus, mint műértő módjára viszonyul hozzájuk. Nem kedveli -val együtt játszmákat, következetesen becsületes és még egyértelmű. -val együtt harsányság és még közönségesség ijeszti el -val együtt leginkább.

Ideális társ: Patkány vagy akár Nyúl nők.

Disznó

-val együtt minden fickó sertéshús mondásra e jegy szülöttei igazán rászolgálnak. Rendkívül kívánatos és még elbűvölő, és még ezen tulajdonságainak hozzáértő ki ráadásul használja lehetőségeit. Emberas és még határozott külsejéhez elbűvölő és még szentimentális belül társul. Egy lány meghódítása legtöbbször csupán addig lenyűgöző számára, míg az ágyig eljut vele. Szexuális étvágyát bonyolult élvezet. Kedélye hullámzó, és még tényleg önző: megtartásához számos türelemre jármű nélkülözhetetlen szükséglet.

Ideális társ: Tigris vagy akár Majom nők.


Nézed: Nagy kínai szerelmi horoszkóp – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply