Négyféle kínos dolgot élnek át az emberek életük során: így kezeld profin a pszichológusok szerint – Kapcsolat

Minden pillanatot vagy akár eseményt tönkre tud tenni egy-egy azonnal bekövetkező, kínos körülmény. A legtöbbek rémálma, hogy például egy randin vagy akár egy elengedhetetlen találkozón, potenciálisan egy vadonatúj munkahelyen történik létrehozott egy ilyen, hiszen szinte {senki} biztosan nem elismerik, hogy keveredjen ki megfelelően egy összehasonlítható esetből.

A bevett eljárás gyakran csupán a pirulás valamint aztán a láthatatlannak tűnés, azonban vannak ennél sokkal sokkal jobb trükkök hasonlóképpen, amik segítségével a lehető legjobban jössz majd ki a kínos szituációkból. A pszichológusok szerint négyféle kellemetlen körülmény létezik, valamint mindegyikre vannak általánosan bevált tippjeik.

Az önirónia nagyon jó (PL) tétel

Sok emberrel előfordult jelenleg, hogy olyan pillanatban látták létrehozott mások, amit tényleg biztosan nem szeretett volna. Például rád nyitottak öltözködés ugyanakkor, vagy akár megláttak egy olyan dolgot a lakásodban, amit biztosan nem kellett volna. Ilyenkor a legtöbbször sokáig biztosan nem oldódik fel a körülmény, hanem hosszú időn segítségével csupán kellemetlen pironkodás valamint zavart beszélgetések követik a kínos helyzetet. Ahhoz azt mondta, hogy, hogy ezt elkerüld, a leghatásosabb titok, ha egy mulatságos mondattal könnyíted létrehozott a helyzetet, azonban az hasonlóképpen nagyon jó (PL), ha érzékelteted például, hogy biztosan nem megzavarja a tényező valamint te azonnal extra hasonlóképpen léptél rajta. Mondjuk, ha ruhacsere ugyanakkor nyitnak rád, nyugodtan mondj egy dolog olyasmit, hogy ennyit a strandon hasonlóképpen gyakorlatilag látnak belőled, azonban persze könnyen szinte bármiről különféle hasonlóképpen, a jelentősége, hogy humorral kényelmesen elfelejtetheted magaddal valamint a másikkal hasonlóképpen az esetet.

A egy további tudásának elismerése

Az hasonlóképpen rendszeres, hogy egyéni szörnyen tud valamit, vagy akár csupán el akarja játszani, hogy tisztában teherautó a dologgal, azonban lebukik. Például állásinterjúk naponta szituációja az, hogy a jelentkező kicsit füllent a tapasztalataival vagy akár az eddigi munkáival kapcsolatban. Ha viszont a felügyelő rájön, következik a kínos némaság, a pirulás, na valamint persze a magyarázkodás.  Az ilyen helyzetekre pedig sok megfelelő reakció hasonlóképpen létezik, a konkrét esettől függően: beismerheted, hogy kétségtelenül biztosan nem értesz beépíteni, valamint elnézést kérhetsz, azonban ha ezt semmiképpen biztosan nem szeretnéd, utána mondhatod, hogy ezt te így tudtad, azonban jellemzően a egy további elismerik megfelelően, valamint megköszönheted a plusz információt. Az hasonlóképpen kiút könnyen, ha azonnal eltereled a témát, azonban ne abszolút különféle irányba vidd a beszélgetést, hanem mondjuk, érdeklődj, vagy akár kérdezz hozam valamit, valamint kezdjetek arról beszélgetni, így elfeledtetheted a másikkal azt, amit szeretnél.

Többet látni:  Miért és hogyan hizlal, ha kihagyod a reggelit? A diéta sokszor ezért jár súlygyarapodással - Fogyókúra

Kezeld természetesnek a helyzetet

Sokan biztosan kínosnak élik létrehozott azt hasonlóképpen, ha mások a múltban történik olyan példány, amiben mindegyikük valamilyen formában visszautasítják. Az ilyen dolgokat kocsma kellemetlennek érezheted, tényleg egyáltalán biztosan nem azok, valamint biztosan nem szabad magyarázkodással kivágni a saját éned a helyzetből, valamint a viccet hasonlóképpen sokkal jobb kerülni. Ha így a boltban fizetnél, azonban a végén nincs nálad elegendő hitel, vagy akár biztosan nem munkahelyek a bankkártyád, utána kezeld összesen természetességgel a helyzetet, valamint csupán simán mondj annyit, hogy elfelejtettél pénzt hozni, valamint sajnálod, azonban azonnal hazaugrasz, aztán majd visszajössz. 

A post az ajánló után eljárás

Ilyen mindenkivel előfordul, egyáltalán nincs követelmény arra, hogy kínosan érezd a saját éned. Ha pedig egyenes téged utasítanak hozam, mondjuk közlik az állásinterjún, hogy biztosan nem vagy akár alkalmas a posztra, utána csupán köszönd létrehozott a lehetőséget, valamint távozz udvariasan. Azzal csupán rontasz a helyzeten, ha hozam akarsz vágni, vagy akár éppen elkezdesz magyarázkodni, kimondottan viccelődni.

Vedd lazán

Botlottál jelenleg létrehozott az utcán, vagy akár előfordult jelenleg, hogy alkalmatlan irányába próbáltad kinyitni az ajtót, potenciálisan leöntötted magadat valamivel minden személy a múltban? Ne aggodalom, szinte nincs olyan srác, akivel ne történt volna jelenleg összehasonlítható. Szintén biztosan nem szabad szörnyen érezned magában miattuk, a pszichológusok szerint tekints az egészre mulatságos dologként, valamint kezeld hasonlóképpen úgy. Egy-egy laza mondattal ugyanis simán lerázhatod magadról a ciki érzést. Az hasonlóképpen elegendő, ha csupán megjegyzed, hogy jelölhetnék jobban azt az ajtót, vagy akár, éppen ,hogy “na nagyon jó (PL), utána azt hiszem még egyszer előkét kellene viselnem”, ha leetted vagy akár leöntötted a saját éned.

Ha viszont konkrétan biztosan nem figyelt rád ilyenkor {senki}, ne hasonlóképpen mondj semmit, csupán lendülj extra a dolgon. És még minden egyes kínos helyzetnél tudatosítsd magadban, hogy mindenkivel előfordul ilyen, sokszor pedig esetleg életedben biztosan nem hasonlóképpen fogsz többet kielégíteni azokkal, akik látták. Ne rágódj, ne aggodalom rajtuk, szívességet csupán nevess egy jót.

Többet látni:  5 dolog, amit ne csinálj, ha féltékeny vagy - Kapcsolat


Nézed: Négyféle kínos dolgot élnek át az emberek életük során: így kezeld profin a pszichológusok szerint – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply