Neked ki a lelki társad? Megható válaszokat adtak az emberek egy videóban – Kapcsolat

A egy további felem. Az férfi, hogy azért csöppent az életembe, hogy aztán örökkön-életre fogja a kezem, valamint egymással meneteljünk végig a nekünk kijelölt úton. Sokan ezért vélekednek a lelki társukról, pedig a igazság ennél jóval árnyaltabb. 

Mindenesetre annyi különös, áldott az, hogy előbb-utóbb – vagy akár akár többször – rálel valakire, hogy jóformán szavak nélkül ráadásul megérti, hogy hasonló módon érez, hogy motivál, valamint segíti a egyén fejlődését. De vajon lelki barátom partner egyszerűen egy Jelentősebb szerelemből könnyen? Vagy egyszerűen az igaz szenvedély könnyen egyben lelki barátom partner ráadásul? Nos, ez egyáltalán biztosan nem .

Megható válaszokat adtak az emberek

A Soulpancake’s 0-100 sorozatában gyerekek, serdülők, gyermek valamint idősebb felnőttek véleményére kíváncsiak mindenféle témában. A széria készítői ezúttal a lelki barátom partner témakörét vizsgálták, a végeredmény pedig csodálatosan reprezentálja, mit módszer a koncepció a különböző generációknak. 

Valaki a családtagjait tekinti a lelki társainak, mások a jobb barátjukat vagy akár éppen a kedvencüket. Na valamint persze, olyanok ráadásul akadnak, akik azonban biztosan nem találták meghatározott, potenciálisan biztosan nem tudják helyesen meghatározni a jelenséget.

A legérdekesebb valamint a legszebb megfogalmazás egy 28 évi nőstény száját hagyta el: “Tetszik a fogalom, ahogy spirituálisan kötődsz egy egy további emberhez. Azért eljutni oda az életedbe, hogy utat mutasson, valamint megtanítson valamire, majd, ahogy jött, úgy el ráadásul tűnik. Innen nézve nekem valójában három lelki társam ráadásul volt, akikért egytől egyig boldog vagyok, hiszen számos mindennel gazdagították az akkori énemet.”

A post az ajánló után kitartani

Egy 21 évi kölyök attól függ minden személy okkal esemény az életedbe. Ki egy évszakra, ki egy életre. Egy 48 évi nőstény pedig szentül hiszi, hogy a lelki társadhoz szinte gyorsan kapcsolódsz, valamint tudni fogod, hogy valóban, ő az. Akiről mindössze házaspár pillanat megbeszélés után azt hiszed, hogy évek óta ismered. “Voltak valójában egyedi személyek az életemben, még őt azonban keresem, valamint tudom, hogy előbb-utóbb meghatározott ráadásul találom.”

Többet látni:  Hogy hat a gyerekre, ha rendszeresen házimunkát végez? Felnőttként ebben lesz más a személyisége - Kapcsolat

Valamint, hogy szakértőink ebből a tanulság? Szerintünk leginkább az, hogy a jótékonysági szervezet kortól valamint nemtől magán, fantasztikus tényező.

Egyszerre kaptak szívet, végül is egymásba szerettek

A jelenleg 24 évi Taylor Givens valamint a harmincéves Collin Kobelja élete biztosan nem úgy alakult, mint a legtöbb fiatalé. Mindketten erős szívproblémákkal küzdöttek, így szervátültetésre volt szükségük az életre maradáshoz. De arra bizonyára egyikük se számított, hogy egy vadonatúj szívnél jóval többet kapnak.


Nézed: Neked ki a lelki társad? Megható válaszokat adtak az emberek egy videóban – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply