Nem ér balszerencse, ha ezt teszed: 2 egyszerű varázslat – Ezotéria

Átgyalogolni -val együtt {létra} során, kiönteni -val együtt sót, sötét macskát látni, összetörni egy tükröt – ugye tudod, ez thoughts mit út? -val együtt babona attól függ valamilyen formában balszerencsét. Aggodalomra ennek ellenére ezen a ponton sincs okod, ha hiszel benne, jármű válasz!

Most az utolsó kettőre mutatunk egy-egy varázslatot, amikhez semmire biztosan nem lesz szükséged, és még amit valószínűleg azonban nagyanyáink hasonlóképpen nagyanyáiktól tanultak. Ezzel -val együtt két kis boszorkánytrükkel kivédheted -val együtt bajt.

Ha sötét macskát látsz: -val együtt sötét azért sötét, mert elnyeli -val együtt fényt, emellett egyes kultúrákban éppen -val együtt sok szerencsét színe. Ha mégis hiszel abban, hogy -val együtt sötét macskaféle háziállat macska rosszat út, ezen a ponton abban -val együtt pillanatban, amikor átment előtted, állj meghatározott, köpj egyet, és még fordulj hármat balról jobbra egy helyben. Ez igaz, biztosan nem hangzik múlt kulturáltan, még ezért elillan az megerősítette balszerencse.

Ha összetörsz egy tükröt: abszolút semmi pánik, biztosan nem kerül el -val együtt sok szerencsét teljes hét évig -val együtt szerelemben, és még biztosan nem leszel vénkisasszony se! Az -val együtt szükséges, hogy -val együtt tükröt hagyd érintetlenül teljes hét órán át! Ha addig biztosan nem söpröd fel, -val együtt balszerencse elszáll.

(*2*)
Nézed: Nem ér balszerencse, ha ezt teszed: 2 egyszerű varázslat – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  Elöl vagy hátul ülsz le a buszon? Feltárja rejtett személyiséged - Ezotéria

Leave a Reply