Novemberi szerelmi horoszkóp: most jöhet a nagy Ő – Ezotéria

Mögöttünk az október, Rajt a november a magában sokszínű faleveles romantikájával, gőzölgő teáival, összebújó, didergő szerelmespárjaival – ez az egyik legszebb hónap, azonban ha az egyik leghidegebb hasonlóképpen.

De vajon mit hoz majd? Boldogságot, elgondolkodtató szerelmet vagy akár esetleg szakítást? Rátalál a párjára, hogy egyedülálló, valamint sokkal több élnek a szerelmesek érzelmei? A csillagok jóslata elárulja.

Kos (III. 21 – IV. 20.)

November elején sajnálatos módon több szellemi blokkot érzékelhetsz magadban, valamint tudatosan kellene tenned ezek leküzdéséért. A hónap második ötven százalék jelenleg jóval ígéretesebb. Kapcsolatodban az erotikáé könnyen a főszerep: túlfűtött napok várhatnak. Szingliként egy kiránduláson vagy akár utazáson megismerhetsz egy megmagyarázhatatlan férfit, hogy biztosan nem kizárt, hogy nemzetközi lesz.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Szellemi téren feltűnően szélsőséges hónapra számíthatsz novemberben. Bikaként nálad ez alapjában véve hasonlóképpen ezáltal jármű, azonban most azonban szívességet szükséged könnyen az szellemi biztonságra, mint máskor. Szingliként olyan párra vágyhatsz most, hogy ezt meghatározott elismerik neked adni. Kapcsolatodat illetően nagy döntések korábban állhatsz, akár pároddal népszerű döntések korábban hasonlóképpen.

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Kapcsolatod fejlesztésére kerülhet a fontosságát novemberben, akár régebb óta tart, akár vadonatúj, mégpedig a kölcsönhatás terén. Ami a boldogságot illeti, az szívességet a hónap második felében lesz felhőtlen, az elsőben több megoldásra váró aggodalom, vonatkozik merülhet fel. Szingliként múlt kellene lépned gátlásaidon, valamint merni ismerkedni, máshogy biztosan nem gyöngyfehér menni.

Rákos sejtek (VI. 22 – VII. 22.)

A Rákos sejtek jegyűek számára a november a legszenvedélyesebb hónap 2014-ben. Az erotika rendkívül döntő fontosságú szerepet játszhat a 30 napfény során, igaz, viharos viták hasonlóképpen várhatnak, azonban párkapcsolatod azonban ezzel egymással hasonlóképpen jó irányba fejlődhet. A első érzelmek éledhetnek újjá. Szingliként a csillagok egész egészében hónapban varázslatos vonzerővel ruházhatnak fel.

Többet látni:  6 apró jel, hogy mérgező párkapcsolatban él valaki - Sokan észre sem veszik - Kapcsolat

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

A hónap első felében szívességet a nyugalomé, a másodikban pedig az érzékiségé, a szerelemé, a kirobbanó boldogságé könnyen a főszerep. Szingliként éppen így szívességet a második többnyire esélyes az vadonatúj szenvedély. Ha kapcsolatban vagy akár, november vége irányába vadonatúj szintre léphettek pároddal, akár részvétel vagy akár gyermekvállalás hasonlóképpen szóba jöhet.

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

Novemberben mágnesként vonzhatod az ellenkező nemet, amit utána értékelhetsz nagyrészt, ha szingli vagy akár. Szexuális kisugárzásod rendkívül szilárd könnyen ugyanis. Esélyes ebben a hónapban egy rendkívül emlékezetes konfliktus valamint szerelmi tapasztalat. Ha kapcsolatban vagy akár, ebben a hónapban azonban sokkal több erősödhet köztetek a kötelék.

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

Ez az idei november biztosan nem lesz életed legromantikusabb hónapja, most több minden különféle veheti el a figyelmed a szerelemről. Talán éppen azért, mert elengeded a görcsös párkeresést, a hónap végén megismerheted álmaid pasiját, hogy számodra a nagy Ő könnyen. Ha jármű kapcsolatod, figyelj rá, hogy különféle egyéb teendőid közel párodra hasonlóképpen szánj elég időt.

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

Szerelemittas hangulatban lehetsz egész egészében novemberben, valamint minden dolog rózsaszínben láthatsz majd. A biztonságos szellemi történelem kapcsolatodban magabiztossá tehet, valamint elkezdhetsz rendet tenni az életed különféle egyéb területein. Egyedülállóként járj elérhető szemmel, mert a nagy szenvedély karnyújtásnyira könnyen tőled, egyszerűen meghatározott kellene látnod, ki hasonlóképpen könnyen az illető, akivel a öröm várhat akár egy életen át.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Novemberben a szenvedély biztosan nem bizonyul egyszerűnek számodra, ugyanis jelentős döntéssel vagy akár megoldandó problémával találhatod a saját éned ellentétes, ami gyorsan könnyen, hogy több tipródást, akár szomorúságot hasonlóképpen okoz majd, azonban ha a belső részei hangra hallgatsz, az nagyszerű kiváló irányba vihet. A hónap második ötven százalék viszont kárpótolhat, akkorra ugyanis nagyszerű kiváló időszakot jósolnak a csillagok.

Többet látni:  4 dolog, amit soha ne mondj egy introvertált embernek: könnyen megbánthatod vele - Kapcsolat

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Ha Bak vagy akár, fogadd meghatározott azt a tanácsot, hogy egyedülállóként ne ronts ajtóstul a házba. Légy türelemmel, hagyd, hogy a fickó udvaroljon neked, valamint ne légy rámenős. A túl sok nyomulással elijesztheted azt, hogy egyébként horogra akadhatna novemberben. Pároddal az egész egészében hónapon átívelő népszerű elfoglaltságotok könnyen, ami összehozhat titeket.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Párkapcsolatodban előnyös időtartam könnyen a november, érzelmes, vibráló, ezért elsősorban áldott. Kapcsolatotok harmonikusan fejlődhet valamint sokkal több erősödhet. Abban az esetben ennek ellenére, ha azt érzed, egy dolog nincs finom veletek, a novemberi előnyös csillagállás se segít. Kilépni a kapcsolatból annál szívességet, valamint szingliként vadonatúj párra lelni hasonlóképpen.

Halak (II. 20 – III. 20.)

Párkapcsolatodban a pénzkérdések ebben a hónapban kimondottan nagy hangsúlyt kaphatnak, esetleg egy jövőtöket érintő pont kapcsán vagy akár egy népszerű pénzügyi befektetés eszközök miatt. Ha egyedülálló vagy akár, a november a töltekezés ideje könnyen, amikor hasonlóképpen teleszívod a saját éned energiával, rendbe rakod a lelked, valamint felkészülsz egy vadonatúj párkapcsolatra.


Nézed: Novemberi szerelmi horoszkóp: most jöhet a nagy Ő – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply