Nyúlüregnek hitte a gazda, föld alatti, titkos kápolnába vezetett a járat: a templomos lovagok követőié lehetett – Ezotéria

Földművelőként számtalan, felszín alatti lyukakban, üregekben lakóhely, a termést megdézsmáló állattal, pocokkal, vakonddal találkozhat az férfi, és még specifikus nagyobb területeken akár nyuszi hasonlóképpen előfordulhat.

Nemhiába, hogy az a shropshire-i gazdálkodó se fogott gyanút elsőre, hogy egy dolog szokatlanra lelt, hogy egy nyúlüreghez összehasonlítható nyílásra bukkant a birtokán. Idővel azt mondta, hogy kiderült, hogy egy dolog sokkal értékesebbet találhatott.

A furcsa üreg

Hamar kiderült, hogy az egyértelmű nyúlüregnek látszó rés tényleg egy férfi alkotta, föld alatti barlangba újító bejegyzés, mely körülbelül egy méterrel a felszín folyamán Rajt.

1k

A rejtélyes járatrendszert, melyet azóta Caynton-barlangrendszer névre kereszteltek, homokkőbe vájták. Néhány folyosója egyszerűen járható, még egyesek olyan szűkösek, hogy azokon felhasználásával éppen négykézláb könnyen közlekedni.

A beltérben található, oltárra tipp részek, párkányok, oszlopok, faragások és még elképesztő boltívek arra engednek következtetni, hogy a webhely egykor kápolnaként funkcionált. A elhelyezkedés a becslések attól függ mintegy 700 esztendős, azaz az 1300-as években, a középkorban készülhetett, és még esetleg a templomos lovagok követői használhatták.

2k

A webhely figyelemre méltó állapotban maradt fenn. Ez főként sajátja köszönhető, hogy a felszínről abszolút semmi se látszott mindabból, ami a föld folyamán található. Igaz, a {barlang} esetleg mégsem volt évszázadokon át érintetlen: a feltevések attól függ sötét mágiával foglalkozók hasonlóképpen bitorolhatták azt.

Kik voltak a templomosok?

A Templomos Lovagrend szervezete a keresztes hadjáratok idején létesült a Szentföldön. A lovagrend alapítója Hugnes még Payens francia lovag volt. Nemesi származású lovagok, szerzetesek és még szolgáló testvérek alkották, akik egyrészt fegyveres erők, másrészt a szerzetesi stílus attól függ éltek, és még tisztasági, engedelmességi és még szegénységi fogadalmat tettek. Első, kilencfős csoportjuk a zarándokok védelmére vállalkozott a óceán és még Jeruzsálem az egyik, akik ki voltak téve a muszlimok támadásainak. Még egy céljuk a Szentföld megvédése volt.

Többet látni:  Helikoptert és robotot is tervezett a 15. századi zseni: Leonardo da Vinci évszázadokkal előzte meg a korát - Ezotéria

Eleinte rossz lovagoknak nevezték mindegyikük, végül is azt mondta, hogy kiváltságokat kaptak, és még az adományok, kimondottan pénzügyi tevékenységeik révén vagyonra hasonlóképpen szert tettek. Szekvenciális nevük onnan eredeztethető, hogy az egykori jeruzsálemi fő-, II. Baudoin a Salamon-féle vallás helyére telepítette mindegyikük. 

A felírni az ajánló után eljárás

A templomos lovagok nemcsak erényeikre lehettek büszkék, még fegyveres erők képességeikre hasonlóképpen. Fontos szerepet játszottak, és még {jelentős} hadi erőt képviseltek a keresztény háborúkban. Katonai erejüket veszélyesnek találhatta, így 1307-ben IV. Szegy darabban Fülöp egy koholt ügy során a keresztény hit meggyalázása vádjával illette a templomosokat. A tagokat megkínozták és még kivégezték. V. Kelemen pápa a vienne-i zsinaton mondta ki a rend feloszlatását.

A templomosok kapcsán számtalan vizsgálat maradt nyitva. Vajon Cégünk történt azokkal, akik mégis túlélték az 1307-es felszámolást, és még hová lett a rend vagyona? Az egyik ötlet attól függ titkos alakulatokat létesítettek, és még folytatták küldetésüket, ám ezt sokan cáfolják. A még egy ötlet attól függ voltak, akik szerzetesnek álltak, mások pedig a johannita lovagrendbe mentek, vagy akár a portugál Krisztus Lovagrendje fegyveres erők lovagrendhez szegődtek.

Vagyonukat esetleg IV. Szegy darabban Fülöp kobozhatta el, még vannak, akik attól függ a templomosok kincsét elrejtették, és még {valahol} ma hasonlóképpen felfedezésre vár. Egyesek abban hasonlóképpen hisznek, hogy a templomosok tudták, hol található a Szent Grál, mely Krisztus poharaként szolgált az végső vacsorán.

Miért jelölték a térképen?

Egy elavult, templomos térképen jelöltek egy pontot, ahol ma a Szent Bertalan-kápolna álljon össze tartalmaz. Legközelebb cikkünkben erről a helyről olvashatók érdekességek.


Nézed: Nyúlüregnek hitte a gazda, föld alatti, titkos kápolnába vezetett a járat: a templomos lovagok követőié lehetett – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply