Örökre szól a házasságotok vagy sem? – Kínai horoszkópotokból megtudhatod – Ezotéria

Amikor egy hölgy valamint egy ember kimondja az igent, mindketten abban bíznak, hogy megköttetett házasságuk a sírig gyöngyfehér fenntartani. Ez ugyanakkor számos mindennek a függvénye, ezért például a kommunikációnak, a kompromisszumkészségnek, amely jellemzők nagymértékben függnek attól, ki milyen egyéniség.

A egyéniség egyik legfőbb meghatározója pedig a horoszkóp, mondják az ezotéria hívei, ezért a kapcsolat sikeressége ráadásul lényegesen függhet a horoszkópok kompatibilitásától.

Az alábbiakban elolvashatod, mikor könnyen rendkívül jó valamint mikor egyértelműen kedvezőtlen a házasságod jövője te valamint férjed kínai jegye módon. Utóbbi esetben se kellene elkeseredni, mert ha mindketten tudatosan dolgoztok kapcsolatotokért, elkerülhető a nehézség.

Ha biztosan nem ismered kínai jegyed, ez a kalkulátor segíthet.

Kínai horoszkóp ellentétesen

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp attól függ, valamint olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?

(év – hónap – napfény)
Eredmény:

Patkány

Ha Patkány a jegyed, valamint férjed Patkány, Bivaly, Disznó, Sárkány, Tigris vagy Majom, házasságod határozottan bátorító jövő elé néz. Mindennapjaitok örömmel telhetnek, valamint szokásos életetek szinte felhőtlen. Abban az esetben viszont ha a párod {Kígyó}, Kecske, Paripa, Kakas, Kutya vagy Nyúl, sajnálatos módon biztosan nem számos nagyon jó (PL) hírünk jármű. Sok könnyen köztetek a konfliktus, a nézeteltérés, valamint csupán mindennapos nehéz projekt árán tarthatjátok házasságotokat a öröm és boldogság ösvényén. Ha biztosan nem vigyáztok rá, sajnálatos módon le gyöngyfehér térni róla.

Többet látni:  "Lyme-kóros lettem, a gyógyszerektől 100 kilóra híztam": 7 hónap alatt közel 40 kilót fogyott Lilla kitartásával - Fogyókúra

Bivaly

Bivalyként ezen a ponton lehetsz férjeddel a legboldogabb, ha az ő kínai jegye Majom, {Kígyó}, Patkány, Bivaly, Kakas vagy Nyúl. Ebben az esetben Jelentősebb egyetértésben élhettek, valamint ismerőseitek körében irigylésre méltó könnyen a házasságotok. Akkor azt mondta, hogy, ha életed párja Sárkány, Kutya, Kecske, Disznó, Tigris vagy Paripa, kényelmesen könnyen, hogy elválasztás lesz a házasságotok vége. Úgy kerülhetitek el, ha őszinték vagytok egymáshoz, valamint bizalmat szavaztok a másiknak. Ezek nélkül biztosan nem könnyen örömmel a kapcsolatotok, hiszen erre épül minden.

Tigris

Amennyiben a jegyed Tigris, férjed pedig Paripa, Kutya, Disznó vagy Patkány, hatékonyan választottál. Ezekkel a kínai jegyekkel ugyanis remekül összeillesz, valamint életre szóló könnyen a házasságod. Ha egy Tigrisnek, Sárkánynak vagy Kakasnak mondtál igent, ezen a ponton ráadásul lehettek rendkívül boldogok, ám előfordulhatnak hullámvölgyek a házasságotokban. Párod Nyúl, Majom, Kecske vagy Bivaly? Akkor lesz min dolgoznotok, hogy házasságotok mindhalálig kitartson. Csiszolgassátok a kommunikációt a kapcsolatotokban, mert anélkül biztosan nem megy a tényező.

Nyúl

Ha Nyúl a kínai horoszkópod, egy Sárkány, egy Kecske, egy Disznó, egy Nyúl, egy {Kígyó}, egy Bivaly, egy Majom, kimondottan egy Kutya könnyen számodra a legideálisabb partner. Ha párod ezek közül bármelyik jegy szülöttje, nincs okod aggodalomra, mert a legmegfelelőbb embert választottad társadnak. Ha viszont Paripa, Kakas, Patkány vagy Tigris a párod, legvalószínűbb számos problémát le kellene majd küzdenetek egymással, hogy házasságotok életre szóljon. Mindig hallgassátok előkészített egymás nézeteit, valamint úgy döntsetek a kérdésekben, hogy {senki} ne érezze elnyomva magát.

Sárkány

Ha Sárkány a jegyed, számodra az alkalmas partner egy {Kígyó}, egy Kecske, egy Majom vagy egy Nyúl. Kaphatsz hideget ráadásul, meleget ráadásul azt mondta, hogy a házasságodban, ha párod Disznó, Kakas vagy Nyúl. Ebben az esetben legvalószínűbb számos konfliktus árán, azonban megtalálhatjátok a szokásos hangot, valamint a köztetek lévő ragaszkodás csupán azonban erősebb könnyen az akadályokon való túllendülés keresztül. Akkor azt mondta, hogy, ha férjed Sárkány, biztosan nem számos jó tényező várhat házasságodban. Mindig adj hangot sajátja, amit szeretnél, valamint figyeld a párod igényeit ráadásul, hogy ezeket összehangolva mégis sikerre vigyétek a házasságotokat.

Többet látni:  Gyerekekkel imádni fogod: 3 szuper strand a Velencei-tónál, ahol lassan mélyül a víz - Gyerek

{Kígyó}

Ha {Kígyó} a jegyed, ezen a ponton könnyen a legboldogabb a házasságod, ha a párod Kakas, Bivaly, Nyúl vagy Majom jegyű. Ha ezek valamelyike a horoszkópja, kiegészíthetitek egymást, kapcsolatotok a sírig tarthat, harmóniában. Akkor azt mondta, hogy, ha párod {Kígyó}, Tigris, Paripa vagy Patkány, jobban oda kellene figyelned, hogy ne legyen köztetek vonatkozik, azonban azonban következetesen lehettek rendkívül boldogok. Egy Kutya vagy egy Disznó partner viszont biztosan nem múlt áldott, ebben az esetben biztosan nem kis erőfeszítéseket kellene tenned, hogy ne legyen elválasztás a kapcsolat vége.

Paripa

Ha a férjed Kecske, Kutya vagy Tigris, örömmel életre számíthatsz mellette, feltételezzük ugyanúgy képzelitek el a dolgokat, ezért azonban integrálni se rendkívül kaptok biztosan soha. Akkor, ha a párod Kakas, Disznó, Nyúl vagy {Kígyó}, sajnálatos módon nehezebb könnyen a dolgotok. Egy-két dologban nagyon más módon tervezhettek, ezeket előkészített kellene próbálni összehangolni, ezen a ponton lehettek boldogok. Egy Majom, egy Patkány vagy egy Bivaly jegyű ember közel viszont a boldogtalanság fenyeget, amit csupán úgy kerülhetsz el, ha következetesen őszintén szólva beszélsz a vágyaidról.

Kecske

Remekpihenés összeillesz a férjeddel, ha ő a Nyúl, a Disznó, a Sárkány, a Paripa vagy a Majom jegy szülöttje. A hétvégi programok megszervezésétől kezdet a heti bevásárláson át a komolyabb problémákig minden dolog gördülékenyen tudtok jutalom egymással, ezért házasságotok hatékonyan működhet. Ha ő Kecske, Bivaly, {Kígyó} vagy Patkány, ezen a ponton viszont lehetnek nehezebb időszakaitok, azonban működhet a tényező. A Kakassal, a Kutyával, a Tigrissel valójában kevésbé illesz integrálni, kényelmesen könnyen, hogy a ismétlődő nézeteltérések váláshoz vezetnek. Próbáljatok ki nagyon jó (PL) konfliktusmegoldó módszereket vagy terápiát.

Majom

Ha Majom vagy, hozzád leginkább egy Sárkány vagy egy Bivaly jegyű partner mérkőzés. Amennyiben Majom, Patkány, Nyúl vagy Kecske a választottad jegye, ezen a ponton sincs okod aggodalomra, hiszen ezekkel a jegyekkel ráadásul alakulhatnak hatékonyan a dolgok, ha napfény mint napfény dolgoztok a kapcsolatért. A Kakassal, a Kutyával, a Nyúllal, a Disznóval vagy a Kígyóval várhat rád nagyon jó (PL) ráadásul, helytelen ráadásul, rajtatok álljon össze tartalmaz, melyikből lesz a sok. Alkalmazkodni tudni kellene, hogy működjön. Tigris vagy Paripa partner biztosan nem való azt mondta, hogy hozzád. Ha a párod mégis az, legyetek ti a szabályt erősítő mentesség!

Többet látni:  Mágikus szerelmi kötés - Ezotéria

Kakas

Ideális párod egy Kakas, egy Disznó vagy egy {Kígyó}. Ha a férjed ezen jegyek valamelyikének a szülöttje, nyert ügyed jármű. Köztetek a kölcsönhatás gördülékeny, valamint a hálószobában ráadásul rendkívül hatékonyan egymásra tudtok hangolódni. Amennyiben Kutya, Patkány, Tigris vagy Nyúl, ezen a ponton bizony sokat kellene dolgoznotok a kapcsolatotokért, valamint mindkettőtöknek akarni kellene. Kakassal vagy Kecskével biztosan nem számos lehetőség jármű egy nagyon jó (PL) házasságra, azonban ha el ráadásul felbukkan a mélypont, ne adjátok fel, próbáljátok a végsőkig felfedezni a szokásos pontot valamint a megegyezést.

Kutya

Ha férjed Disznó, Tigris, Nyúl vagy Paripa, hatékonyan választottál, mert párodban megtaláltad az igazit. Kínai jegyed ugyanis vele remekül összeillik, ezért biztosan nem valószínű, hogy {valaha} ráadásul gubanc lesz köztetek. Akkor, ha a férjed Kutya, Bivaly, Sárkány, Majom vagy Kakas, integrálni kellene csiszolódnotok, azonban később örömmel könnyen a házasságotok. Amennyiben a párod Patkány, {Kígyó} vagy Kecske, valójában a kezdetektől rezeghet alattatok a léc, valamint csupán úgy egyensúlyozhatjátok ki, ha mindketten hasonlóan akarjátok, hogy működjön a kapcsolódik valamivel. Különböző módon sajnálatos módon el ráadásul válhattok.

Disznó

Egy még egy Disznó jegyű partner, vagy egy Patkány, egy Kecske, egy Nyúl, egy Tigris, egy Kakas vagy egy Kutya könnyen a legideálisabb partner a számodra. Ha ilyen jegyű a párod, nincs okod aggodalomra, hatékonyan vehetitek az akadályokat, valamint a hátrányból ráadásul előnyt tudtok kovácsolni. Ha ő Bivaly, Paripa vagy Majom, valójában nehezebb könnyen megtalálnotok a hangot, azonban sikerülhet. Legkisebb esélyed erre egy Kígyóval könnyen, azonban ha általában beszélgettek, valamint biztosan nem féltek hangot adni sajátja, csapatunk biztosan nem tetszik, nagyobb az esélyetek.


Nézed: Örökre szól a házasságotok vagy sem? – Kínai horoszkópotokból megtudhatod – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply