Őrületes farsangi gyerekbuli készül a Vajdahunyad váránál – Hétvégén ide is menjetek el! – Gyerek

Farsangkor minden mozgásba lendül, megkezdi harcát a világítás az árnyékkal, a tavaszi szezon a téllel. Idén ti is besegíthettek a tavasznak, hogy előbb érkezzen. A Vajdahunyad váránál tavaszhívogató programok várnak, na meghatározott őrületes gyerekbuli is.

A fényvarázsló valamint napfénycsalogató programok közel neondiszkó is várni rá az energikus gyereksereget a Városliget gyöngyszeménél. De négy még egy rendkívül programot is mutatunk – ha a farsangból a családnak sosem elég jó, utána a fánkfesztivált se hagyjátok ki!

Gyere a fényre! – Farsangi forgatag

Vajdahunyad vára: február 10., 10-18:00 idő óra az egyik

Segítsetek legyen valójában idén ti is a tavasznak! A Képtár családi farsangján mindenkit szeretettel várnak fényvarázsló, napfénycsalogató, vidám programokkal! Egész napfény neondiszkó, lámpakészítés, gyertyajóslás, középkori színpadi jelenetek, zsonglőrök, artisták lélegzetelállító mutatványai, emberek játszóház, élményfal, közösségi anyag készítése, előállított foglalkozások várnak. Ne felejtsétek ingatlan a telefonotokat se, valamint üzenjetek egy világító mosollyal a tavasznak a kijelölt múzeumi szelfipontokon!

Bővebb információkat itt felsorolva találsz.

II. Budai Farsangi Fánkfesztivál

Allee közel, Kőrösy József sétány: február 9-11.

2018. február 9-11. az egyik rendezik meghatározott a II. Budai Farsangi Fánkfesztivált, ahol sok mint nyolcvanféle szabvány valamint újvonalas fánk, avenue meals, szabvány farsangi étek valamint azonban megannyi finomság kerül terítékre. Emellett díjmentes családi programok valamint farsangi mulatság is lesz!

Bővebb információkat itt felsorolva találsz.

Világjáró gyerekek – Skócia

Deák 17 Galéria: február 10., 9:30-12:30 az egyik

Februköltség 10-én a megmagyarázhatatlan Skóciába utazhattok. Zenlakik majd a Dagda zenekar, lesz táncbemutató valamint tánctanítás, kesztyűbe dudálás valamint múzeumpedagógiai tulajdonjog, ahol egy tipikus alkotásban megidézhetitek a Loch Ness-i szörnyet valamint az őt körülvevő vízi világot.

Bővebb információkat itt felsorolva találsz.

Rutkai Bori Banda: Űrkarnevál

Hatszín Teátrum: február 10., 11 órától

A téli égboltot benépesítik a furcsábbnál furcsább lények, Sárkányjárgányok száguldoznak a csillagok felett, Távirányító barátainkkal, az ufókkal táncolunk a Hordozható Tábortűz szomszéd, Szoba Lajossal valamint Nyúl Ubullal kergetőzünk a Palánta Planéták közt, no meghatározott a bimbózó Csillagerdőben. Sőt, a zenekar vadonatúj, készülő lemezéről is iderepülnek az űrbéli nóták, hogy velünk keringjenek valamint keringőzzenek ezen a karneváli koncerten.

Többet látni:  Mennyei, krémes csokilikőr házilag - Húsvét

Bővebb információkat itt felsorolva találsz.

PomPom GLOW Party – The Family Rave

Gödör Klub: február 10., 16-18:30 az egyik

Egy hamisítatlan, hiteles farsangi mulatsággal vár a PomPom People újabb családi bulija! Egy meglehetősen merész, délutáni profi táncos tengerpart mindenféle home, damaged beat valamint digitális muzsikával. Tombolás uzsitól naplementéig. A The Family Rave ezúttal egy biztosan soha biztosan nem látott GLOW PARTY-val vár benneteket, ahol minden világít, valamint ahol minden személy ragyoghat.

Bővebb információkat itt felsorolva találsz.


Nézed: Őrületes farsangi gyerekbuli készül a Vajdahunyad váránál – Hétvégén ide is menjetek el! – Gyerek

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply