Régi karácsonyi népszokások kvíze: tudod, mi pontosan a regölés? – Ezotéria

Valahány embert megkérdeznénk, bizonyára minden személy mást felelne, mit hasonlóképpen út számára a karácsony. Mindent hasonlóképpen akarat az, megközelítése, megélése a mai, újkori időkre rengeteget változott a elavult ünnepekhez képest.

Noha napjainkban hasonlóképpen számos-számos gyakorlat lakik, ezáltal az elmaradhatatlan fenyőfadíszítés vagy akár az ajándékozás, nagyanyáink és még dédnagyanyáink idején azonban sokkal számos testreszabott szőtte legyen valójában karácsony ünnepét. Ezeket nemcsak lenyűgöző, még szükséges hasonlóképpen megismerni, hiszen csakis ezáltal őrizhetjük létrehozott emléküket, és még ezáltal mesélhetünk róluk személyes gyermekeinknek hasonlóképpen. A különböző népszokásokkal a régiek értékrendjéről, gondolkodásmódjáról hasonlóképpen sokat tudhatunk létrehozott: mintha egyszerűen leülnénk az öreg búboskemence köré, és még hallgatnánk az idősek történeteit, bölcsességét.

Karácsonyi népszokások kvíze

Decemberben számos fórumon hasonlóképpen hallgatni a elavult karácsonyi népszokásokról, ezáltal számodra hasonlóképpen ismerősen csenghet a nevük: tedd próbára tudásod, és még válaszolj a kvízben! Szerinted mit jelentett a regölés, a mendikálás vagy akár a pásztorjárás? Nyolc vizsgálat, és még három-három válaszlehetőség következik.

Régi karácsonyi népszokások kvíze: tudod, mi pontosan a regölés?

8 kérdéses videojáték

Ajánlóképek: Fortepan / Göcseji Képtár.


Nézed: Régi karácsonyi népszokások kvíze: tudod, mi pontosan a regölés? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  Egy teljes civilizációval végzett a természeti katasztrófák sora: az egyiptomi tíz csapás nem csak legenda volt - Ezotéria

Leave a Reply