Róluk szinte senki sem tud: a kínai agyaghadsereg legváratlanabb tagjai – Ezotéria

Furcsa valamint tekintélyes a kíséret, mellyel Csin Si Huang-tit, az első kínai császárt Hszian tartománytól mintegy 30 kilométerre fellelt sírjában eltemették. Jókora létszámú az agyaghadseregként elismert egyedi kíséret, mely biztosan nem kifejezetten katonákból állt.

A császár időszámításunk korábban 210-209-ben hunyt el. Kísérete voltaképpen egy A bolygó alatti nekropolisz lakossága valamint egy katonák. A katonák szerepe a császár megvédése, azonban vannak itt felsorolva hivatalnokok, parasztok, lányok, sőt, szórakoztató szerepű személyek szobrai hasonlóképpen, zenészek, erőművészek valamint akrobaták. A helyiségekkel tarkított nekropolisz úgy épült ki, mint egy királyi rezidencia.

A sírhely területén a sírt körbevevő négy árok található, melyek egyenként körülbelül 1,5 kilométer hosszúak, valamint öt méter mélyek. Döngölt földből, fagerendákból épültek falaik. Az első, 230 méteres árokban hatezer katona pótolni kell, a főhadsereg, a másodikban 1500 katona, a lovasság, a gyalogos katonák valamint a szekerek foglalnak helyet. A 3 árokban a vezérállás teherautó, a {magas} rangú tisztekkel, 68 szoborral. A 4 árok üresen maradt, ebből azt feltételezik, hogy a szoborsereg nincs befejezve. A sírhely elengedhetetlen eleme azonban egy 76 méter {magas}, 350 méter hosszú valamint 345 méter kiterjedt földpiramis hasonlóképpen.


Nézed: Róluk szinte senki sem tud: a kínai agyaghadsereg legváratlanabb tagjai – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  A negyvenes nő élete babával és egyetemista gyerekkel is kerek - Hol kellene tartanod az életben nőként? - Kapcsolat

Leave a Reply