Sok nőt zavar magán, pedig a férfiak bolondulnak érte: 10 külső tulajdonság – Kapcsolat

Valószínűleg akárhány nőt megállíthatnánk az utcán, minden személy tudna említeni kizárólagos valamit, amivel biztosan nem izgatott, amit szívesen megváltoztatna, ha lehetne, vagy akár éppen ami miatt specifikus helyzetekben kellemetlenül érzi magát.

A külsőségek miatti probléma valójában-valójában alap női problémává vált. Erről bizonyos mértékig a média keresztül közvetített, természetellenesen makulátlanra retusált nőitest-minták, bizonyos mértékig a divattrend világa, bizonyos mértékig pedig a stressz tehet, melyet a közösség gyakorol a nőkre, miszerint minden téren a maximumot, a tökéletest kellene hozni, áll a külsőségeket ráadásul.

Egy rendkívül ismétlődő hiba

A fentiek módon több nőstény gondolja azt tévesen, hogy a párkeresésben, párkapcsolatban ráadásul mindez hiteles, valamint a férfiszem arra a képre vágyik, amit a magazinokban, reklámokban látni. Valóság persze, hogy számtalan külsőséggel sokan a minden irányból érkező durva valamint irreális hatások nélkül se lennének megbékélve.

(*10*)

A fickó ugyanakkor tisztességesen más módon szemléli a nőt, mint ahogy a nőstény önmagát a tükörben, valamint ha tipikus gondolkodású – márpedig elvileg minden személy olyat keres -, véletlenül se méri partnerét a reklámszereplőkhöz. Egészében látja szépnek választottját, észre se veszi a nőt valószínűleg aggasztó kevés részleteket, sőt, valószínűleg éppen azt a külső vonást tartja legszexibbnek, amire az elégedetlenséggel tekint a tükörbe. Az alábbi galériában olyan külső vonásokat veszünk sorra, amelyeket rengeteg nőstény biztosan nem szeret kizárólagos, pedig a fickó attól függ különösen szexik.


Nézed: Sok nőt zavar magán, pedig a férfiak bolondulnak érte: 10 külső tulajdonság – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  Nem tudja az agy, mit kezdjen a kétértelmű képpel: miért lesz idős nőből lány, és fordítva? - Ezotéria

Leave a Reply