Számold ki, mi a holdjegyed! Eláruljuk, hol találkozol az igazival – Ezotéria

Ki ne szeretné, ha rátalálna arra az emberre, akit minden szempontból a metafizikai társának nevezhet? Akivel ugyanazon nevetnek, ugyanazon hatódnak létrehozott, vagy akár akivel ugyanazért lesznek bosszúsak? Aki megérti, valamint hogy mellette jármű jóban-rosszban?

Természetesen minden személy szeretné felfedezni, valamint a holdhoroszkóp segítségével ez sikerülhet ráadásul. A kalkulátorral fellebbezés létrehozott, neked mi a holdjegyed, valamint a listából megtudhatod, ki a metafizikai társad, valamint hol találhatsz rá.

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben álljon össze tartalmaz a Hold születési horoszkópodban, valamint olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?

(év – hónap – napfény – idő óra – min)

Többet látni:  Fogyás tojással: bitang jó fehérjeforrás, és nagyban segíti a zsírvesztést - Fogyókúra


Eredmény:

Kos (III. 21 – IV. 20.)

Ha a holdjegyed a Kos, utána kalandvágyó, életszerető srác vagy akár, éppen ennek eredményeként egy hozzád hasonló módon energikus srác könnyen a metafizikai társad, vagyis egy egy további Kos, kimondottan egy Ikrek vagy akár egy Nyilas jegyű illető. Vele olyan helyen találkozhatsz, ahol literben mérik az adrenalint, vagyis kalandparkban vagy akár például vidámparkban.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Bika a holdjegyed? Lelki oldalad hihetetlenül szigorú. Számodra fontosak a belső részei tulajdonságok. Lelki társad egy egy további Bika, egy Szűz vagy akár egy Bak könnyen, velük jelentős valószínűséggel egy olyan eseményen ismerkedsz létrehozott, ahol jelentős szerepet kapnak az érzelmek, például egy jótékonysági rendezvényen.

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Ikrek a holdjegyed? Akkor gyakran hajlamosak általában hajlamosak vagy akár a csapongásra szerelmi téren, imádsz flörtölni, valamint szereted a könnyed kapcsolatokat. A metafizikai társad egy Mérleg, egy Vízöntő vagy akár egy Ikrek jegyű srác könnyen, ők ugyanis nyitottak valamint hozzád hasonlóak. Valószínűleg egy ismerősöd keresztül ismered létrehozott, koncerten vagy akár buliban.

Rákos sejtek (VI. 22 – VII. 22.)

Holdjegyed attól függ érzelmes vagy akár valamint megértő. Leginkább különféle Rákokkal jössz ki megfelelően, mert ők ráadásul érzékenyek, mint te, még a Halak valamint a Skorpió ráadásul lehetnek a metafizikai társaid. Legnagyobb eséllyel olyan eseményen ismerheted létrehozott mindegyikük, ahol az érzelmeké a főszerep. Ilyen könnyen egy szerelmes mozifilm bemutatója vagy akár egy operaelőadás.

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

Holdjegyed az Oroszlán? Tudatos srác vagy akár, hogy keresi azokat az embereket, akikkel megfelelően érzi magát, biztosan nem pedig vár ölbe tett kézzel, hogy a vagyon az útjába sodorja mindegyikük. Lelki társad Kos, Nyilas vagy akár Oroszlán könnyen, mindegyikük pedig társkeresőn vagy akár fast randin ismerheted létrehozott. Bátran vágj be!

Többet látni:  Furcsa ételek kerültek a középkori emberek asztalára: olykor a hódot csirkesörrel öblítették le - Ezotéria

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

Ha holdjegyed a Szűz, biztosan nem vagy akár az az érzelgős stílus, sokkal szívességet szakértő, gyakorlatias egyéniség. Ideális metafizikai társad a Bika, a Bak vagy akár egy egy további Szűz könnyen, ugyanis ők hozzád összehasonlítható módszer gondolkodnak valamint látják a világot a mindennapokban ismétlődő helyzetekben. Munkahelyen a legvalószínűbb a megismerkedés.

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

Mérleg a holdjegyed? A világot rózsaszín szemüvegen át szemléled, valamint gyakran hajlamosak általában hajlamosak vagy akár váratlanul, meggondolatlan döntéseket hozni. Ez azért jármű, mert a szíved visz áttörés. Lelki társad Ikrek, Vízöntő vagy akár egy veled hasonló módszer elvarázsolt Mérleg könnyen. Mindegyikük legvalószínűbb egy mesés utazáson ismerheted létrehozott.

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

Skorpió a holdjegyed? Érzelmeid mélyek, temperamentumos vagy akár valamint szenvedélyes. Lelki társad könnyen egy Skorpió, akivel összehasonlítható módszer éreztek valamint gondolkodtok, kimondottan egy Rákos sejtek vagy akár egy Halak jegyű illető. A legjobb eséllyel olyan társasági eseményen ismered létrehozott, ahol szokásos barátaitokkal vesztek részt.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Nyilas a holdjegyed? Vidám vagy akár valamint pozitív, emellett kellemes valamint szeretnivaló. Lelki társad egy egy további Nyilas, egy Oroszlán vagy akár egy Kos könnyen. A legjobb esélyed arra, hogy összetalálkozz velük, utána nyílik, ha éled a kis mindennapjaidat, valamint amerre mész, mosolyogsz. Mindenhol ráadásul lesztek, ez lesz a kapocs köztetek.

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Bak a holdjegyed? Te a saját éned nehezen mutatod ki az érzelmeidet, ám elvárod a társadtól, hogy ő mutassa ki az övéit. Éppen ennek eredményeként olyan emberrel érezheted megfelelően a saját éned, olyasvalaki könnyen a metafizikai társad, hogy ezt létrehozott elismerik adni. Ő könnyen egy Bika vagy akár egy Szűz jegyű személy, még megvalósítható, hogy egy hozzád hasonló módon Bak jegyűvel kerülsz keverd össze. A helyszín szokatlan lesz.

Többet látni:  Rajzolj egy fát! - Ezotéria

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Ha Vízöntő a holdjegyed, intellektuális vagy akár valamint Egyedi, érdekel a tudományos kutatás, az ész világa. Lelki társad egy Ikrek, egy Mérleg vagy akár egy egy további Vízöntő könnyen, akit, tekintve, hogy téged az imént sorolt dolgok érdekelnek, talán múzeumban, kiállításon, akadémikus intézményben vagy akár akár könyvtárban ráadásul megismerhetsz.

Halak (II. 20 – III. 20.)

Halak a holdjegyed? Nyugodt szerkezet vagy akár, valamint ahová csupán belépsz, ott bizony tisztességesen megváltozik a hangulat percek során. Lelki társad egy Rákos sejtek jegyű, egy Skorpió vagy akár egy egy további Halak könnyen, velük ugyanis nagyban el tudsz beszélgetni metafizikai dolgokról. Valószínűleg egy baráti szervezésű eseményen vagy akár egy szórakozóhelyen találkoztok, kimondottan kezdtek beszélgetni.


Nézed: Számold ki, mi a holdjegyed! Eláruljuk, hol találkozol az igazival – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply