Te miben alszol? Hálóingben vagy pizsamában? Ezt árulja el a személyiségedről! – Kapcsolat

Nem ráadásul gondolnád, milyen árulkodó könnyen az a ruhadarab, amelyet az alváshoz választasz. Ha érdekelt vagy, mit ráadásul mesél rólad a hálóinged, utána olvass még több, és még ismerd meghatározott a saját éned egy picit jobban!

Van, hogy a szépségre, jármű, hogy a kényelemre figyel válassza, azonban nézzük részleteiben a típusokat.

Csipkés még neglizsé

A csábító fehérneműket előnyben részesítők igazi nőies nők, akik következetesen a lehető legfemininebb oldalukat szeretnék megmutatni a világnak, és még azonban lakóhely se viselnek el mást magukon, mint egy kellemesen simogató selyemruhácskát. Szeretik elcsavarni a férfiak fejét, azonban ha megszereztek valakit, utána azt szeretik hosszú távon fenntartani és még minden technika kényeztetni.

Pasztellszínű hálóing

A pasztellszínű pamut hálóingek rajongói szintén egészen nőies személyiségek, azonban sokkal szerényebbek, mint a csipkés hálóruhák kedvelői. Sokszor küzdenek önbizalomhiánnyal, miközben bájos lelkük másra se vágyik, mint bókokra és még elismerésekre. Szeretik a megfelelően bevált utakat választani, ők azok, akik kalandvágyból sohasem ugranak ki egy kapcsolatból.

Léna fehérnemű- és még divatáruüzlet

Van egy kivezetés Budapesten, ahol nemcsak remek minőségű, hatalmas méretválasztékú hálóingeket, pizsamákat, köntösöket, azonban kiválasztásukban hozzáértő segítséget ráadásul kapsz az kivezetés munkatársaitól.

Foglalkozik: 1139 Budapest, Teve út 12-14.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 10-18 idő óra, szombaton 9-12 idő óra
Telefonszám: +36 1 320 3395

Babydoll

A babydoll arról árulkodik, hogy viselője egy igazi vadmacska, hogy {magas} libidóval és még szupernőies személyiséggel rendelkezik. Azonban utána ráadásul, ha a hétköznapokban visszafogottan öltözködik, minden mozdulatából és még mondatából süt a nőiesség. Igazi femme deadly, akiért megőrülnek a férfiak és még akit irigyelnek a nők. Sikerének titka jellemzően biztosan nem az este viselt ruhácskában, hanem a megbízható önbizalmában rejlik.

Trikó kisnadrággal

A trikóban alvók szeretik a kényelmet, kimondottan azt, ha semmilyen változó biztosan nem zavarja mindegyikük mozgásukban. Lételemük a módosítás, szeretnek vadonatúj ételeket kipróbálni, vadonatúj embereket megismerni. Nyíltszívű, bájos egyének, akik társaságát következetesen keresik a többiek. Természetességük lefegyverző, ennek ellenére olykor úrrá lesz rajtuk a nyugtalanság, és még időről időre minden apróság felforgatnak maguktól határ.

Többet látni:  Honnan tudhatod, hogy erős érzelmi kapcsolat alakult ki köztetek? Ezek a jelek utalnak rá a terapeuták szerint - Kapcsolat

Meztelenpihenés alvók

A meztelenül alvók igazi hippik, akik biztosan nem tűrik a korlátokat, ellenben szeretik az életmód örömeit maximálisan igénybe veszik. Nyílt kártyákkal játszanak, úgy gondolják nincs semmi sem rejtegetnivalójuk. Önbizalmuk hang alapon nyugszik, amelyet szinte semmi sem biztosan nem tud megingatni. Kalandvágyó természetük szomjazza az újdonságokat az életmód minden területén.


Nézed: Te miben alszol? Hálóingben vagy pizsamában? Ezt árulja el a személyiségedről! – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply