Te vajon férjhez mész jövőre? 4 szerelmi jóslásból kiderül Luca napján – Ezotéria

December 13. Luca napja, amikor -val együtt néphagyományok attól függ nemcsak -val együtt boszorkányok kilesésére megfelelő kis ülés készítése vette kezdetét, azonban -val együtt lányokat érdeklő legfontosabb kérdésre hasonlóképpen Visszacsatolás érkezett: vajon ki lesz az -val együtt fickó, akivel leélik az életüket.

(*4*)

Ha te hasonlóképpen legalább olyan érdekelt vagy akár, mint nagyanyáink lánykorukban, ezen a ponton erőfeszítéseket tesznek ki valamelyik Luca-napi szerelmi jóslást!

Gombóc vagy akár derelyefőzés

Luca napon -val együtt lányok 13 gombócot vagy akár derelyét főztek, melyekben elrejtettek 12 férfinevet tartalmazó cédulát, -val együtt 13-dikat pedig üresen hagyták. Éjjel feltették főni -val együtt vizet -val együtt gombócokkal, majd éjfélkor kikapták -val együtt leghamarabb feljövő gombócot. Ezért megtudták, hogy fogják hívni jövendőbelijüket. Ha azt mondta, hogy az kitöltetlen gombóc emelkedett -val együtt víz színére leggyorsabban, az azt jelentette, hogy jövő évben azonban határozottan biztosan nem megy férjhez -val együtt nőstény.

Luca-cédulák

Ennek -val együtt hagyománynak teherautó egy egyszerűbb verziója hasonlóképpen, amihez biztosan nem kellene tésztát gyúrni és még éjféltájt nekiállni főzni – kocsma sajátja hasonlóképpen megvan -val együtt magában titkokkal teli fellebbezés. -val együtt ételkészítés nélküli változathoz hasonlóképpen szükséged lesz 13 cédulára, amelyekre fel kellene írnod -val együtt férfineveket. Karácsonyig aztán minden napfény ki kellene húznod egy cédulát -val együtt zsebedből vagy akár -val együtt párnád alól, és még az, amelyik -val együtt legutoljára maradni, elárulja -val együtt leendő férjed nevét.

Szerelmi jóslás -val együtt Skanzenben

Ha szeretnél többet tudni, szakértőink vár rád -val együtt szerelemben, ezen a ponton látogass ki -val együtt szentendrei Skanzenbe, ahol autentikus környezetben vehetsz részt -val együtt Luca-napi szerelmi jóslásban.

Többet látni:  Ha harap a kisgyerek: miért van, és hogyan szoktatható le róla minél előbb? - Gyerek

Emellett számtalan fantasztikus rendszer vár azonban itt! alatt rád: többek az egyik megtanulhatsz házi szaloncukrot sütni, készíthetsz karácsonyfadíszt, megnézheted, régen pontosan hogyan díszítették fel -val együtt karácsonyfákat, milyen ajándékokat küldtek itthon -val együtt frontról az első világháborúban harcoló katonák.
Luca-napi szokások -val együtt Skanzenben: 2014. december 13-14., 10.00-16.00
-val együtt vázolt programot itt! alatt tudod megnézni.

Egy alma hasonlóképpen árulkodhat -val együtt közelgő szerelemről

Almával hasonlóképpen jósoltak régen -val együtt lányok. Ehhez arra volt nélkülözhetetlen szükséglet, hogy egy almába Luca napjától kezdet karácsonyig minden napfény beleharapjanak egyet, majd az végső harapással kimenjenek -val együtt házuk elé az utcára. Úgy tartották, hogy hogy ekkor szembejött velük, az -val együtt fickó, vagy akár egy olyan nevű srác lesz -val együtt férjük.

Virágba boruló gyümölcsfaág

Ha kertes házban laksz, és még teherautó -val együtt kertedben gyümölcsfa, ezen a ponton sajátja ágával hasonlóképpen jósolhatsz. Ehhez Luca napján le kellene metszened egy gallyat, majd ezt betenni egy váza tiszta vízbe. -val együtt néphit attól függ ha karácsonyig kivirágzik, ezen a ponton jövő évben férjhez fogsz menni.


Nézed: Te vajon férjhez mész jövőre? 4 szerelmi jóslásból kiderül Luca napján – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply