Tedd ezt ma, és teljesül a vágyad: különlegesen erős energiák dolgoznak ezen a napon – Ezotéria

Kizárólagos napfény virradt ma kora reggel – 2015-ben ez a napfény bír a legmagasabb spirituális rezgésű energiákkal. Megnyílik ugyanis a 8:8:8 dimenziókapu, amely, ha át mersz lépni rajta, lehetővé teszi, hogy elengedd félelmeid, és teljesüljenek a vágyaid. Ne késs le róla, ilyen erős energiaáramlás egyszerűen kilencévente teherautó.

Idén, 2015-ben augusztusra tehető a felerősödött energiaáramlás, mely ezen a napon tetőzik. Mindezt a számmisztikával magyarázhatjuk, 8. hót írunk ugyanis, a 26 számjegyei összeadva pedig ugyancsak 8-at adnak, ahogyan a 2015-ös év számjegyei ráadásul. 8-án és 17-én, mert azon számjegyek ráadásul – önmagukban vagy akár összeadva – nyolcat adtak, ugyancsak erősek voltak a szóban forgó energiák, ám ezen a napon, 26-án a legerősebbek.

A 8-as a számmisztikában a bőség és a véget nem érő száma. Ma ezért lélekben lépj át te ráadásul ezen a 8:8:8 dimenziókapun, kerüljön a belek a szorongás helyére, merj önmagad lenni minden helyzetben, légy elviselni, pozitív, és gondolj határozottan egyértelműen arra, amit szeretnél. Az univerzum téged ráadásul hozzásegíthet vágyaid teljesüléséhez a ötlet teremtő erejével.


Nézed: Tedd ezt ma, és teljesül a vágyad: különlegesen erős energiák dolgoznak ezen a napon – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  Honnan ismerhető fel az őszinte, mély barátság? 7 jel, hogy valaki valóban érdek nélkül szeret - Kapcsolat

Leave a Reply