Tényleg működik a kézrátételes gyógyítás, vagy egyszerű átverés? – Ezotéria

A kézrátételes gyógyítás elnevezést jellemzően használják az energiagyógyászat egyes formáira, melyek révén a pácienst körülvevő energiamezőn segítségével érhető el kedvező befolyás. Ez azon a nézeten alapul, hogy az embert körülvevő energiaburok kapcsolatban álljon össze tartalmaz a testi testtel, azonban a vallási, {szellemi} és még pszichológiai élettel ráadásul.

A legismertebbek az ilyen típusú gyógymódok közül a reiki, a pránanádi, a gyógyító érintés és még a kranioszakrális kezelés. 

Pozitív eredmények

Ezek alkalmazásakor a páciens energiamezejét gyógyítják, gyakran kívülről érkező rezgésekkel. Finomenergiákat használnak arra, hogy elősegítsék a egyesület öngyógyító folyamatait. Mindez kiegészítő kezelést jelenthet a kényelmetlenség és még a feszültség csillapításában.

Sokan élnek a gyógyítás ezen formájával, és még számolnak legyen valójában javulásról, ezáltal a klinikai kutatást se hagyja hidegen a szenzáció. De vajon valójában működik?

Az eddigi kutatásokból úgy tűnik, hogy egyes esetekben akár a tipikus kezeléseknél ráadásul sokkal jobb eredményeket könnyen a fenti módszerekkel hatótávolság. A tartós hatások értékelése azt mondta, hogy azonban megkülönböztető vizsgálatokat igényel.

A kompatibilitás eszköze

A Kaliforniai Egyetem két kutatója, dr. Shamini Jain, hogy a rákmegelőzés területén tevékenykedik, és még dr. Paul Mills a pszichiátriai tanszékről az eddig a témában {született} tanulmányok eredményeit igyekezett összefoglalni.


A tudósok 66, energiagyógyászattal foglalkozó tudományos tanulmányt vettek górcső alá, a terápiák hatékonyságának bizonyítékát kutatva. Arra jutottak, hogy a kezelések minden bizonnyal csillapítják a fájdalmat rákos és még kórházi terápia során álló betegeknél. Ezen kívül úgy tűnik, csökkentik a zavart szokások tüneteit a demenciában szenvedőknél. Eredményesek emellett az életminőség javításában és még a kimerültség enyhítésében, és még a keringési betegségekben szenvedők állapotán ráadásul javíthatnak.

Klub a szerzők hangsúlyozzák, – tette hozzá kutatásokra jármű nélkülözhetetlen szükséglet, hogy megerősít lehessen az érintéses gyógyászat hatékonyságát, hozzáteszik, hogy ez eredményeket tényleg megéri a tipikus orvoslás híveinek ráadásul megfontolniuk.


Nézed: Tényleg működik a kézrátételes gyógyítás, vagy egyszerű átverés? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  Mi az aszcendens jegyetek? Ez a házasságotok sorsa - Ezotéria

Leave a Reply