Tényleg sablonos a karácsonyi lánykérés? 5 nő mesélte el, mennyire romantikus volt az ünnepi eljegyzésük – Kapcsolat

Karácsonykor rengeteg lánykérés történik. A meghitt hangulaton felbuzdulva ugyanis számtalan ember gondolja úgy, hogy itt! alatt az ideje gyűrűt húzni szerelme ujjára, ami mellesleg meglepetésnek ráadásul ideális. Az ünnepi eljegyzések viszont éppen következésképpen sokak attól függ unalmasak, sablonosak, sőt, vannak, akik úgy gondolják, múlt kényelmesek ráadásul: biztosan nem kellene kizárólagos dátumot fejleszteni, nagyobb dolgokat szervezni, sőt, karácsonyi ajándékra sincs nélkülözhetetlen szükséglet, tekintve, hogy biztosan ott az a különös ékszer. 

Persze, mindenkinek különféle a véleménye, még az adminisztrátor, hogy a legközelebb pasik, kocsma az ünnepek során tették fel a jelentős kérdést, igazán kitettek magukért. Nők meséltek a neten – tette hozzá romantikus, jelenleg-jelenleg filmbe illő eljegyzéseikről.

Amikor egy személy különféle ráadásul segített

– A párom anyukája felhívott csapatunk, hogy el tudnánk-e talán ugrani beépíteni megsétáltatni a kutyáját. Többször ráadásul történt jelenleg ilyen, szóval egyáltalán biztosan nem gyanakodtam. Amikor odaértünk, elmentem a vonzó karácsonyfa közel, és még rögtön kiszúrtam mellette egy állathordozót. Rögtön kérdezgetni kezdtem, hogy ki kapott cicát, mire Alec azt mondta, nyissam ki és még nézzem meghatározott. Belenéztem, és még biztosan ott volt egy vonzó, kék franciabulldog-gyermek, én pedig szinte sokkot kaptam. Megkérdeztem, hogy a miénk-e, mire Alec azt mondta, nézzem meghatározott a nyakörvét. Ez állt rajta: Hozzám jössz feleségül? – mesélte egy nő, hogy ennél tökéletesebb lánykérést el se tudott képzelni.

lanyeres kutyaval

– Elmentünk egy karácsonyi koncertre, majd úgy döntöttünk, hogy hazafelé mint gyalog indulunk el. Egy parkon át sétáltunk, ahol egy utcai művész gitározott. Először a Foo Fighters Walking After You című száma keltette fel a figyelmemet, mert ez az egyik kedvencem, majd jött egy egy további, Ed Sheerantől a Thinking Out Loud. Utána jelenleg egyszerűen arra emlékszem, hogy a párom térdel előttem, és még elmondja, mennyire szeret, és még velem akarja leélni az életét. Természetesen igent mondtam, és még amikor felhúzta a gyűrűt az ujjamra, minden személy tapsolt körülöttünk. Kiderült, hogy az egészet előrelépés megszervezte.

Többet látni:  Schobert Norbi nyilatkozata a szakorvost is kiakasztotta - Úgy szakmailag, mint emberileg - Fogyókúra

– Az anyukám felhívott, hogy elvitte korcsolyázni az apukámat, még, amikor visszaértek a kocsihoz, észrevették, hogy defektes lett az egyik gumiabroncs, ezét megkért csapatunk, hogy menjünk el értük. Odaértünk, és még a nyomon követni közel sétáltunk épp, amikor észrevettem, hogy biztosan ott vannak a legközelebbi rokonaim, nagyjából harmincan, és még egy táblát tartanak, melyen a legközelebb felirat álljon össze tartalmaz: „Hozzám jössz feleségül?” Aztán a nővérem rögtön átnyújtott a páromnak egy hógömböt, amiben biztosan ott volt a vonzó Zenekar. Jonathan letérdelt, és még megkérte a kezemet. Persze, hogy gyorsan igent mondtam – mesélte egy Jaelyn nevű gal.

A felírni az ajánló után eljárás

A legromantikusabb helyszínek

– Éppen sorozatot néztünk, amikor Nolan megkért, hogy menjek el vele egy fenyőfarmra. Odaértünk, majd azt mondta, mutatni nagyon akarom kívánság valamit, aztán, mikor továbbmentünk, rámutatott egy fára, amin abban a pillanatban kigyúltak a fények. Majd odament, levett róla egy levelet, és még felolvasta. Aztán azt kérte, forduljak meghatározott, és még, mire odanéztem, az összes fán ragyogtak az égősorok. Végigvezetett az úton, letérdelt, és még megkérte a kezemet. Szinte sokkot kaptam, elképesztően vonzó volt – mesélte egy Mikaela nevű nő.  

– Álmaim lánykérését valósította meghatározott a párom karácsonykor Disneylandben. Nem a körhintán, hanem egy jelentős, feldíszített karácsonyfa a múltban tette fel a aggodalom. Egyszerűen kiváló volt – mesélte egy egy további új menyasszony.

Meseszegy darabban téli eljegyzési fotók

Néhány pasi nemcsak a varázslatos téli lánykérést szervezte meghatározott, hanem azt ráadásul, hogy éppen áram legyen egy profi fotós vagy akár hozzáértő, hogy megörökíti a romantikus pillanatot. A leggyönyörűbb eljegyzési fotókat válogattuk integrálni, melyek annyira káprázatosak, hogy azonban a lélegzeted ráadásul eláll tőlük.

Fotó: Getty Images Hungary.


Nézed: (*5*)

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply