Tudományos tény, hogy a kutyák és a gazdáik hasonlítanak: a kutatók szerint ez az oka – Ezotéria

Egyes esetekben rácsodálkozunk a buszon ülve vagy akár a parkban sétálva, hogy egy-egy gazdi-házi kedvenc páros milyen fantasztikus hasonlóságot mutat. Kocsma a dolgot felfoghatnánk mulatságos véletlenként, korántsem arról jármű mondat.

A szenzáció, hogy házi kedvenc és gazdi hasonlíthat, klinikai egyszerű tény, melyet jelenleg a Kaliforniai Egyetem kutatói hasonlóképpen vizsgáltak.

Miért hasonlít a házi kedvenc és a ültetvényes?

Michael Roy pszichoterapeuta volt az említett egyetemről az első, hogy fotókkal támasztotta alá, milyen összehasonlítható könnyen házi kedvenc és gazdája. Képeivel azonban tesztelte hasonlóképpen elméletét: a résztvevőknek keverd össze kellett párosítaniuk a gazdikat a kutyákkal: a megfelelő válaszok aránya megdöbbentően Jelentősebb volt.

Ines Opifanti kutya-gazdi hasonlóságot bemutató képsorozatának egy fotópárosa.

Ines Opifanti házi kedvenc-gazdi hasonlóságot kiállítás képsorozatának egy fotópárosa.

A leírás, miért hasonlít a házi kedvenc és a gazdi, biztosan nem abban rejlik, hogy az teremtmény vagy akár az férfi vonásai megváltoznának, azaz hogy a gazdié a kutyáéhoz vagy akár a kutyáé a gazdiéhoz alakulnak. Mindkeverd össze arról jármű mondat, hogy az férfi Jelentősebb valószínűséggel olyan kutyát választ magának, ami nagyon saját magára emlékezteti.

A hosszú hajú nők, mint a pszichoterapeuta magyarázta, hajlamosak hosszú szőrű kutyát venni, azonban az bőr kerekdedsége vagy akár hosszúsága, kimondottan az orrforma hasonlóképpen meghatározó könnyen. A kívül korreláció azt az érzetet keltheti a gazdiban, hogy a házi kedvenc mérkőzés beépíteni, hatékonyan megérthetik egymást, kimondottan könnyebben beilleszkedik a nagyon saját életébe, valamint a családéba.

A post az ajánló után kitartani

Az ELTE egy tanulmányában, melyet Turcsán Borbála írt, a kutyák belső részei tulajdonságaira hasonlóképpen kivetítik ezt a gazdi-házi kedvenc hasonlóságot. Megfigyelések szerint az ebek és gazdák személyisége hasonlóképpen gyakorta mutat párhuzamokat, akár olyan jelentőseket, mint amilyeneket házaspároknál vagy akár barátoknál könnyen tapasztalni.

Nem meglepetés ezért, hogy a hozzánk ilyen mértékben összehasonlítható kutyáinkat a jobb barátainknak nevezhetjük. Az eltelt 30 sok ezer év folyamán, amióta az férfi és a házi kedvenc élete összefonódott, a hívás rengeteget fejlődött és mélyült, kivételes ajándékként az emberiség számára.

Többet látni:  Egy dolgot evett minden étkezéshez, és kétszer annyit fogyott, mint előtte - Fogyókúra

Minden gyereknek kellene egy házi kedvenc

A legközelebb fotók méltó bizonyítékai, hogy a gyerekkor úgy a legszebb, ha egy házi kedvenc hasonlóképpen szerepet megszerezni benne.

Képek: Ines Opifanti, hamburgi profi fotós.


Nézed: Tudományos tény, hogy a kutyák és a gazdáik hasonlítanak: a kutatók szerint ez az oka – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply