Tűzgömb pusztította el a várost, ma a tenger lepi el romjait: Dvárka 10 ezer éve virágzott – Ezotéria

Máig biztosan nem tudni határozottan, hogy Atlantisz, a legendás kontinens, mely Platón attól függ egy természeti csapás következtében süllyedt az Atlanti-óceán mélyére, minden bizonnyal létezett-e.

Van ennek ellenére egy még egy elsüllyedt világ India partjainál, melynek létezését a tudósok se kérdőjelezik meghatározott. Dvárka vagy akár Dváraka India teljes hét áldott városának egyike, melyet a Cambay-öböl hullámai takarnak.

Dvárka, az elsüllyedt terület

Dvárka városát Krisna alapította, miután eljött Mathurából – a hindu szentírások szerinti szülővárosából. Visnu isten inkarnációja királyként uralkodott a függőkertek, vízesések valamint ligetek keresztül színesített városban.

(*10*)

Dvárka romjai a Cambay-öbölben.

Dvárka romjai a Cambay-öbölben.

A Srimad Bhágavatam című hindu eposz attól függ Salvo, a fő- gyűlölte Krisnát, valamint irigyelte tőle Dvárkát, így háborút indított ellene. Legnagyobb csapásként egy repülő szekérről tűzgömböt hajított a városra, mellyel elpusztította azt, síri csendet valamint sötétséget hagyva magában után. Klub Krisna ezt követően legyőzte ellenfelét, valamint a csata után újjáépítették várost, korábbi pompáját valójában sosem nyerte nyereség. Sok ezer évvel végül is pedig egy természeti csapás következtében tenger nyelte el Dvárkát.

A felírni az ajánló után eljárás

A tudósok sokáig mindezt legendának hitték, ám az 1990-es években búvárrégészek rábukkantak a víz alatti terület mintegy kilenc kilométer hosszan húzódó romjaira a Cambay-öbölben. Az ókori edényeken, fegyvereken, használati tárgyakon múlt ráleltek Krisna fellegvárának maradványaira, lépcsőire, a terület üveggé égett kőfalaira – aminek létrejöttéhez extrém hőhatásra volt követelmény. A tudósok sokkal valószínűbbnek tartják, hogy biztosan nem tűzgömb, hanem remeg pusztította el Dvárkát.

A terület korát illetően ugyancsak nincs egyetértés: a szénizotópos vizsgálatok attól függ tízezer évi, ám az régi eposz ennél jóval idősebbnek, mintegy 34 ezer évesnek megemlíteni. Akárhogy hasonlóképpen, igazság, hogy ritkán 20 kilométerre India partjaitól, 30-40 méter nagyban a tenger fenekén egy {valaha} volt, meseszép terület romjai nyugszanak.

Többet látni:  Beindítják a fogyást, kitisztítják a bélrendszert: 10 méregtelenítő nyári smoothie - Fogyókúra

India megannyi rejtélyt tudhat a magáénak

1942-ben Indiában, egy, a Himalája vonulatai ölelte völgyben hátborzongató tóra lelt egy gyanútlan erdész. Felszíne jéggé fagyott, azonban mélyebb sétálva hatékonyan kivehető volt, hogy az tele jármű csontvázakkal. A megrettentő felfedezést valószínűleg azonban ellenségének se kívánta volna, azonban ez azonban csupán a kezdődik volt.


Nézed: Tűzgömb pusztította el a várost, ma a tenger lepi el romjait: Dvárka 10 ezer éve virágzott – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply