Út a tökéletes karácsonytól az idegbajos anyázásig, avagy soroljuk, idén mitől borulsz ki – Kapcsolat

Az úgy történt, hogy elköltöztünk a Kicsi Házból, valamint elhatároztam, hogy végrehajtani megint plafonig érő karácsonyfánk lesz. Nem mintha a Kisjézuska biztosan nem születne előkészített, ha egyötvenes fenyőfánk minden bizonnyal, még utána hasonlóképpen. A plafonig érő karácsonyfa az én rögeszmém, egyszerűen ráfogom, hogy a gyerek miatt kellene. És még épp most végrehajtani jármű webhely hasonlóképpen, fantasztikus lesz, természetesen, végrehajtani, végrehajtani, gyermeki lelkem ujjongott valamint tapsikolt.

December 24-én, délelőtt rémült tizenkettőkor elszakadt ki belőlem az artikulálatlan üvöltés. A Kicsi Házban a apró karácsonyfához a férjem egy csodás, vöröses farönkből csinált azonban csodásabb tartót, amit biztosan ott hagytunk, hátha az vadonatúj lakóknak megtetszik. Csakhogy épp most mibe tesszük ezt az hatalmas fát? Nincs karácsonyfatalpunk!

Azt csináltam, amit minden szokásos férfi csinált volna a helyemben: bugyiban valamint melltartóban szaladgáltam körbe-körbe, ordítozva, hogy épp most szakértőink lesz. Aztán biztosan nem találtam a kulcsokat, aztán a faluvége táblától visszakanyarodtam, mert lakóhely hagytam a pénztárcám. Bevágódtam a térre, ahol az árusok valójában pakolni kezdtek, megragadtam az első embert, akiről azt gondoltam, árul valamit, megráztam, valamint az arcába üvöltöttem, hogy adjon egy karácsonyfatalpat, épp most! Kis feltételezve után biztosan nem tettem tartalmazza, hogy ha bájos az élete, mert úgy gondoltam, ez a tekintetemből simán kiolvasható.

Mi az, hogy nincs? Hát úgy, hogy fenyőfákat árulnak, talpakat biztosan nem. Ott árultak talpakat, bökött a távolba a ember, még valójában összepakoltak. És még utána az biztosan ott szakértőink, böktem rá egy csúf, girbegurba izére, amiben egy fenyőfa állt. Az egy ilyen szögvasból hajlított izé, biztosan nem egyetlen, mondta az árus, biztosan nem kereskedő, én hajlítottam.

Megveszem!

A ember arcára ekkor láttam kezdetben kiülni azt a válogatás döbbenettel kombinált rémületet, amikor a rettenetes bizonytalanság, hogy egy futóbolonddal támadt dolgunk, beigazolódik. Hátrált egy kicsit, majd hátraszólt a válla fölött, Anyi, jöjjön ide, ide magában kellene! Jött hasonlóképpen a termetes asszony, megragadtam a kezét, valamint elhadartam, szakértőink a körülmény, nekem kellene a karácsonyfatalp, én anélkül itthon biztosan nem megyek! Hát add oda neki, Kálmán, mondta, azt hasonlóképpen hozzátette, na, igyekezzél. Kálmánnak biztosan nem volt különféle választása, a felületes szemlélő számára hasonlóképpen nyilvánvaló észrevehető volt, hogy Anyi az férfiak a házban.

Többet látni:  Mit szeretnének a nők valójában, és nem csak nőnapon? Csoki és virág helyett van jobb ötlet - Kapcsolat

Csakhogy Kálmán mesterművéből biztosan nem tudtuk kiszedni a fát. Beleszorult. Ekkor veszítettem el a maradék józan eszem. Szerintem a mai napig emlegetik, ahogy a baltával nekiesek a fenyőnek, Kálmán izéjének, eközben azt zihálom, hogy kifizetem a fát hasonlóképpen, ne aggódjanak, hogy az a… még biztosan nem aggódtak, mert ekkor valójában nagyon komolyan valóban féltek tőlem. Pénzt se hihetetlenül akartak elfogadni, azt gondolom, ritkán várták, hogy megszabaduljanak tőlem.

Soha olyan diadallal biztosan nem állítottam itthon. Kálmán izéjét azóta se cseréltük le, remekül szuperál, baromi ronda, még következetesen szépen eltakarják az ágak.

És még valójában elő jármű készítve, hogy a békés éj egyértelműen békés legyen. Hogy szakértőink minden történhet azonban azon kívül, hogy kiderül: nincs vagy akár nincs előkészített a karácsonyfatalp, összeállítottam egy listát a megvalósítható valamint rendszeres karácsonyi eseményekről, amik idegbajt okozhatnak.

1. Hirtelen jött karácsonyi hangulatba kerülsz, valamint elfelejted, hogy tavaly valójában sütöttél egymással a gyerek(ek)kel mézeskalácsot, aprósüteményt. Azt hasonlóképpen, hogy egymással négy valamint rémült idő óra, egyedül ötven pillanat. És még utána biztosan nem kellene meszelni se. A második tepsinél kezd tikkelni a szemed, valamint gondolsz arra, azonban sok szerencsét, hogy a kutyákat lelkifurdalás nélkül ki könnyen zárni a kertbe anélkül, hogy egy Hintalovon hologram feltűnne a nappaliban.

2. Az az égősor, amit november végén valamint december közepén {kétszer} hasonlóképpen ellenőriztél, valamint megbizonyosodtál róla, hogy munkahelyek, a karácsonyfára való felrakás után biztosan soha többé biztosan nem gyöngyfehér világítani. Amik működnek, azok gordiuszi csomóban vannak {valahol} a … ööö… {valahol}.

3. Vannak dolgok a konyhában, amik csupán vannak. Nátrium, bors, alufólia. Olyan alap dolgok, hogy fel se írod mindegyikük a bevásárlólistára. Pont karácsonykor fognak elfogyni, valamint rendesen utána veszed észre, amikor valójában bezártak az üzletek. Szóval, biztosan ott fogsz kuncsorogni az undok szomszédasszonynál egy kis sötét borsért az ajtóban.

Többet látni:  Így lehet a tanulási zavaros gyerekből sikeres felnőtt - Gyerek

4. Rosszul emlékszel, valamint a méregdrága kajához, amit előbb-utóbb egy évben igazán megérdemeltek, a előírt attól függ biztosan nem … hanem … kellene.

5. A gyerek ajándékához biztosan nem vesztek elemet, ezáltal biztosan nem elég jó, hogy a robotkutya biztosan nem ugat, valamint biztosan nem táncol, a ábra biztosan nem követelés, hogy mama szeretlek, a Kedvenc Kis Ölebem biztosan nem pitizik, még azonban a gyerek hasonlóképpen üvölt, mert biztosan nem elismerik kipróbálni. Persze veled biztosan nem könnyen kicseszni, másnap a benzinkúton veszel egy köteg AA elemet, aztán egy idő óra múlva, anyósodnál a gyerekek kibontják az ajándékokat. Oda hasonlóképpen hoztak az angyalok elemes játékot, egyszerűen azok góliáttal működnek, valamint a mamáék hasonlóképpen elfelejtettek venni.

6. Nem csinálsz mákos gubát, mert tavaly se ette {senki}, te viszont három napig, mert sajnáltad kidobni. Szenteste minden személy a gubát keresi. Mák valamint gubakifli nincs, természetes méz jármű.

7. Idén végrehajtani vesztek kívül fényfüzért, valamint valójában látod, ahogy fényárban úszik a otthon. Ki se mész segély a férjednek, mert a végeredményt akarod látni. Másfél méterrel rövidebb. Ha biztosan nem, utána kiderül, hogy hangulatos fehér színű helyett kék-vöröses izzók vannak benne, valamint úgy néz ki az egész egészében, mintha razziát tartana nálatok a hatóságok. Ha egyik se, a férjed leesik a létráról.

8. Borika, az egyébként tüneményes virágkötő véletlenül összekeverte a rendelésed, valamint az egész egészében lakásba egységesen megrendelt „parasztezüst-fehér színű, nagypolgári elegancia” karácsonyi dekoráció helyett cipelheted itthon a „jégkék-platina, újkori-meghökkentő” stílusú kopogtatót, adventi koszorút, girlandot valamint asztaldíszt. Borika síremlék, neked nincs szíved lecseszni. Kapsz tőle ajándékba egy parasztezüst-fehér színű dekorációt. Kiteszed az előszobába. Azonban aznap leveri a punci-macska.

A post az ajánló után kitartani

Többet látni:  Érdekes elmélet a Neander-völgyiek kihalásáról: lehet, hogy a tömeges terméketlenség okozta - Ezotéria

Feszültségoldás rendesen

A Zen illóolaj-kombináció relaxáló, harmonizáló illatkombinációjával segíti a napi szorongás legyőzését, finomított illatának köszönhetően pedig nyugalommal, vidámsággal tölti előkészített a teret. Ha téged hasonlóképpen legyűrnek a feszültséggel teli mindennapok, válaszd ezt a megoldást.

Tudj előkészített róla többet!

Promóció

9. Az ígéretesen hangzó „Dércsípte Áfonya valamint Kökény a Havas Téli Erdőben Leheletnyi Fahéjjal Mintha Csak Meseországban Lennénk” illatmécses egyáltalán biztosan nem hasonlít se áfonyára, se kökényre, cserébe rothadóalma-szagot áraszt, mintha a nappaliban komposztálnál.

10.) Az öcséd két ünnepek közt hordoz fel bemutatni a barátnőjét. Azonban előbb-utóbb nekifeszülsz, mert nincs pofád morzsapartit kidolgozni. Hideg kacsamáj zsírjában frissen sült kaláccsal valamint lilahagyma-chutney-val, borleves, kardhalfilé paszternákpürével valamint grillezett polentával. A csaj vegán, ezáltal csapvizet iszik.

Azt, hogy a bejgli megreped, azt le se írom. Minek?!

Fotók: Getty Images Hungary


Nézed: Út a tökéletes karácsonytól az idegbajos anyázásig, avagy soroljuk, idén mitől borulsz ki – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply